« Върни се назад Публикувано на 30.03.2022 / 18:00

ДНЕС ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР, ТОЙ ОБАЧЕ ИЗЛИЗА В БОЛНИЧНИ. ЗАМ-МИНИСТЪРЪТ МУ БУРДЖЕВ ШАМАРИ ЗАМ-МИНИСТЪРА НЕКОВ В КАБИНЕТА СИ!

Днес е трябвало да бъде освободен земеделския министър /от квотата на БСП Иван Иванов, депутатите са били готови за това шутиране, влязло в графата „промени в МС“.

След уволнението на заместник министъра на земеделието Атанас Добрев преди ден, Просто /то/ Киро бил твърдо решен да разкара и министъра на земеделието.

Усетил, че главата му рязко пада от раменете, министър Иван Иванов моментално излязъл в болнични до 4 април т.г. с надеждата да бъдат смекчени „ПП“ и да не го уволнят. Надеждата му се крепяла зиналите усти на Просто/то/ Киро и Асен да бъдат подобаващо напълнени, защото новите „копринковци/узуновци“ били те – всичко минавало оттам. Под всичко – влизат и „комплиментите“, казано евфемистично.

Въпреки че днес с болничните на Иван Иванов бе осуетено освобождаването му, БСП – Корнела била готова с нов земеделски министър, който да оглави министерството, откъдето пада една от най-големите лапачки. Умопомрачителни са рушветите, които се броят за назначаване и други дейности, пищят запознати с „консумирането“ в министерството на земеделието.

Битката за лапане е толкова голяма, че се е стигнало и до безпрецедентен скандал в кабинета на един от заместник министрите на земеделието – Стефан Бурджев, научи АФЕРА от свои брилянтни високопоставени източници.

Другият заместник министър на земеделието Момчил Неков, известен с прозвището си „Феноменът Любимец 15/15“, който преди време измести първия в листата на БСП Сергей Станишев, се скарва жестоко с колегата си заместник министър Бурджев в кабинета му и Бурджев му забива шамари, а бе, направо си го набил. За какво може да са се скарали до бой, сетете се сами.

Сега се чака 4 април, земеделският министър да излезе от болнични, че да го освободят. Ако разбира се дотогава не се напълнят някои „човки“ и мине метър.

Afera.bg

 

«