Публикувано на 23.06.2022 / 8:37

ДНЕС ПО ДУМИТЕ НА ПРОСТОТО КИРО ТРЯБВА ДА ПРИСТИГНЕ ВТОРИЯ ТАНКЕР ОТ САЩ. ДАНО НЕ ПРИСТИГНЕ ТАЙНО КАТО ПЪРВИЯ!

7 юни 2022:Танкерът с втечнен газ от САЩ вече се разтоварва на терминал извън България, като все още не е ясно къде точно. През май премиерът Кирил Петков съобщи, че първият танкер се очаква на 8 юни, а вторият на 23-и.

Здравейте, по думите на бившия премиер, днес трябва да пристигне вторият танкер с ВПГ от САЩ.

Дано да не пристигне тайно като първия.

Владислав Наков

Коментари 36 за
“ДНЕС ПО ДУМИТЕ НА ПРОСТОТО КИРО ТРЯБВА ДА ПРИСТИГНЕ ВТОРИЯ ТАНКЕР ОТ САЩ. ДАНО НЕ ПРИСТИГНЕ ТАЙНО КАТО ПЪРВИЯ!”

 1. По пътя е срещнал два айсберга – единият ударил него, танкера, а другият Кировата чутура. И ни танкер дойде, а и Кирчо си идЕ.

 2. То когато си на „магистрала“-та ти е все едно какво си казал, какво се случва и кой какво говори, важното е да си нахилен.

 3. Бачо ви Кольо тея танкери ги знае-дай парите пък ше видим…
  Е ,тъй на- комшийката ме лъже стана 20 години вече !
  Днеска ше стане,утре ше стане…
  Три асансьора счупих да ходя до апртамента и да проверявам дали е удоволетворена молбата ми…
  Лъгани сме ний,лъгани ,та лъгани…алащисахме вече !

  Венсеремос.

 4. Тия жалко не изчакаха зимата да видят народа какво щеше да ги прави-с камъне и дървье. Откакто са на власт ПП в държавните учреждения все едни и същи дерибеи от времето на ГРОБ, не можаха или не искаха да закопчаят Боко Тиквата а това беше първото искане на народа-те взеха и почнаха да слушат американския посланик, Русия ни отряза с газа и ни включи в списък на “неприятелските държави“. Колко голям предател трябва да бъдеш, за да предпочетеш интересите на САЩ и да оставиш икономиката на собствения си народ без петрол и газ от Руската Федерация само затова че американския посланик ти е наредил така? ТОВА Е ПРЕЦЕДЕНТ И СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!
  Русия ни освобождава 2 пъти един път 1878 втори път 1944-от немския фашизъм и българския монархо-фашизъм над 200 000 жертви убити и безследно изчезнали периода 1923-1943, И БЪЛГАРИЯ НЕ ГУБИ ТЕРИТОРИИ ОТ ПРЕДИ ВОЙНАТА. Всички други глупости, които пишат в учебниците днес са лъжа и пропаганда. Цар Борис е фашист, защото извършва Деветоюнския преврат и пуска немски редовни войски в България, които заедно с местната жандармерия подлагат на терор цяла България! ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ НЕ СА УЧИЛИ БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ИЛИ са толкова продажни, че да подминават тези исторически факти.

 5. Докато си сложа очилата, в заглавието прочетох – танк.
  Баща ми е бил танкист, с гордост си спомних разказите му.
  Бре!
  Ама то не било танк, а танкер.
  И не бил първият, а вторият.
  А къде е първият?

 6. АФЕРА,
  Червената шапчица и Ще ми ваксинират хея и Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! контаминират форума и прогониха сума ти посетители!
  Вземете отношение, моля!

  1. Сладък доносник!!!
   Доказан духач професионалист, т.е. минеt4ия.
   Изплакни си поне устата , доноснико!

  2. Как ги преброи „прогонените посетители“, доноснико ?

  3. Поли,аз предлагам др. Отечествен Фронт за Президент,а теб за Вецепрезидент !

   Венсеремос.

 7. Каквото и да си говорим, вчера, 22 юни 2022г. беше хубав ден за българската демокрация – на кирчо-кокорка-лорерите им бръкнаха в гъза едновременно и с боксова ръкавица и с чадър. Чадъра го и разтвориха вътре в гъза.

 8. Бачо ви кольо хубо ви каза ,че втечнената газ ше дойде на крилете на Ф16-ките ,дето ги сглобяват в оня завод,който не е сглобен,вий не вярвахте !
  Е на,подсмърчайте сега с кърпичките на пристанището…

  Отечествения фронт отначало бил мешена политическа организация,но после комунистите изяли другите членове,оригнали се и започнали през Народния съд да разчистват България от лумпени-врагове на Партията и народа.
  Чистили,чистили и накрая станали …общественици.

  Венсеремос.

 9. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Ало , гешев , слагай каскета и ги почвай.Какво чакаш?На цялото правителство – гривни за проследяване , че току виж някой поел към Канада , друг към Китай а другарите към Северна Корея.Не ги спирай само ако по желание тръгнат към ЦСЗ при бай СТАВРИ.

 10. Ако първия танкер беше разтоварван неизвестно къде, значи да очакваме втория да пристигне празен и да си замине напълнен с неизвестно какво.

  Модел на деѝствие – подобен на аеропланчето наскоро.

  ПослеПис: Ако Подп. Терзиев не беше свален, от сещаѝте се кого, можеше да опатка и двата проблема от движение, ама дали кулата е съгласна…

 11. Байдън зове за временна отмяна на данъците за бензин и дизел в САЩ
  Освен към законодателите президентът се обърна и към бензиностанциите с молба да намалят цените

 12. Елисавета Белобрадова избръсна старателно краката си, вагината си и си пъхна анал-разширителя отзад. Започва реденето на нови листи…

  1. Все пак клиентите на Белобрадова ще останат приятно изненадани от нейната отзивчивост и от липсата на охлузвания.

 13. Курнела от вчера е с яко стомашно – чревно разстройство… а, бе – диария…

 14. Танкери, отказани от Китай, Посредниците на МС- ЕООД си чакат Комисионните, а народът ни им плаща далаверите и измамите 100/100! Олиото гони вече 6 (шест) лева, а хлябът ни го вдигнаха на високо и т.н. И кой ще плаща?! Пак ние, нали?!

 15. Киро Гела
  Чакаме генерал Борисов да се върне на бял кон и България да тръгне нагоре, както преди.

  1. Има друг генерал без армия, който се готви за скок, ама не е Левски..!

  2. НЕ ЗАБРАВЯЙ, Червена шапчице това, че и най-белият кон има много черна пи6ка.
   Доста случаи има, когато тази черна пи6ка се лапа от ездача, когато коня го хвърли.

 16. Какво видяхме последния месец: покупко – продажба на депутати, невъзможни ситуационни коалиции, девалвация на парламентаризма, в управленската реторика трайно се настаниха определения като „мафия“ и „задкулисие“ , от където стана ясно че всички в парламента и МС са „мафия“ и „задкулисие“, тотално сриване на БСП в резултат на невнятно и непонятно поведение на Нинова и сие, тренд „напред и нагоре“ за Възраждане, макар те нищо да не правят по въпроса, просто ситуацията се завъртя в тяхна полза.
  Тандема Петков § Василев, в началото подкрепени от президента, малоумно /под влияние на Нинова?/ губят тази подкрепа, дори напротив. А нулевата корупция, а, Нинова? А съдебната реформа, а Христо Иванов?

 17. АФЕРА,

  ПКП (Промяната на Киро Простото) си отиде, безвъзвратно, като л@йно в канализация.
  Моля ви, напишете нещо за новата промяна, която ни гласи Боко Умното?
  Това вече е много по-актуално сега, а не да слушаме траурния марш за харвардските наемници.

 18. ‘’От малък още лъжеше за трима
  и глупостта му беше несравнима;
  от мързел не научи занаят,
  та затова – избран бе депутат.’’

 19. А танкерът с втечнените л@йна за ядене от САЩ кога ще пристигне?

  1. А бе лольо ти пак ли изпълзя от дупката ,за да се включиш със тъпотиите си тук .Я се виж колко вулгарен само .Във твоите писания само нецензурни думи има и нищо смислено .То и аз понякога съм вулгарен но ти ме биеш във пъти със вулгаризмите си . Ти нямаш чуство за мярка кога да се спреш със твоите простотии .Ама така са те учили мама и тате комунистическите измекяри . И друго да те питам ,Какво стана със интуицията ти ? Осъвършенстваш ли я ,щото от такива врачки като теб ми дойде до гуша . Моят съвет е да вземеш под ръчка другата врачка Червената капа и да се скриете във дуката и повече да не се показвате тук ,че сам цапате форума тук със неграмотните си писаници Айде сега марш към дупката там ти е мястото на теб .

   1. Точно така. Я въведи ред. Мирно, равнис… тука партията ни е сложила назе, за да ръководиме вазе… това са твоите думи на оф събрание, нали…
    Накажи ни, бъди строг… белезници, камшици, кожи…

    1. Партията те е сложила тебе тук да въдворяваш ред .Ама и за това не те бива щото си некадърна да взимаш важни решения .И друго вземи да се учиш създава ред във една държава . И последно много си зле със политическата история на България ,щото иначе щеше да знаеш че ОФ не е политическа партия ,а не правителствена организация ,която нямаше ръководни функции във държавата .Ама от къде акъл във твоята червена капа че да отвориш уйкипедия и да прочетеш нещо за ОФ -то .

     1. Виновна съм, тъпа съм. Накажи ме. Бъди строг.

     2. А бе, уй сплескан – пише се Уикипедия!
      Отечествен фронт (ОФ), политическа коалиция, а по-късно – обществена организация в България

     3. ОФ, конфиденциално те уведомявам, че моята червена глава е готова да влезе на м@м@ ти в червената п*тка.
      Не забравяй, че имаш задължението всеки ден в 14:00 ч. да духаш на др. Р.Овч.

   2. ОФ, единственото място където можеш да ме биеш, това са м*дете ми и то с голия си комунистически з*адник.
    Чеп за зеле не става от тебе!
    Ако не ми вярваш, питай г-н Вейронов, той е майстор на киселото зеле.
    Отивай да духаш на другарите си „Позитано“ 20, че пак си н@сран!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>