« Върни се назад Публикувано на 13.06.2024 / 17:50

ДНЕС НИКОЛАЙ МАРКОВ ПЪРВИ НАТОВЕЦ! А ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА: „НАТО Е МИНАЛО, БАНКОВ СЪЮЗ, ЗАХАРЕН ПАМУК ЗА НЕДОНОСЕНИ ПОЛИТИЦИ“

Николай Марков цъфна при Цветанка Ризова и се определи като първи натовец. НАТО било „партньорско“, ДАНС била перфектна служба, благодарение на НАТО и „евроатлантическите ни партньори“, той вярвал в службите, които били много добри, благодарение на „евроатлантическите ни партньори“.

Само преди три месеца Николай Марков написа във Фейсбук това:

Николай Марков на7 март 2024 година:

„Сега е време да мислите! Утре ще бъде късно.

Истината е, че преднамерено се изпразват всички военни складове, за да нямаме никакви военни способности. Всички тежки оръжи, които изпращаме към Украйна ще бъдат унищожени преди да стигнат до фронтовата линия или продадени в трети държави т.е. нулев принос към войната. За сметка на това България остава без собствени военни възможности.

А това се прави с една цел! Подготовка за отнемане на територии.

НАТО – захарния памук за недоносени политици.

НАТО воюваше и продължава да води война срещу Русия. Никога не е спирало. Украйна е най-малкия проблем, защото тя е само една от сцените за публиката. Проблемът е, че НАТО предлага само военни, политически и икономически загуби. И ние сме част от тях.

Впрочем, НАТО отдавна е търговско дружество и нищо повече. Банков съюз! Няколко букви, които регулират финансовите потоци в страните членки, а чрез тях и съответните политически зависимости. Има и добра новина! НАТО е минало, което няма да създава проблеми, родени от болни хора с болни амбиции.“

Назад във времето същият Николай Марков бълваше срещу НАТО и ЕС люти коментари. Днес вече … вярва на НАТО.

Впрочем, когато някой му цитира какво е казал или написал, Марков започва да губи нерви и това му личи пред камера очеизбождащо, като лъже, че това било … „глупости“ и не били негови коментари.

Иначе бил готов да се среща с Боко Тиквата. „Лидерски“.

Afera.bg

«