« Върни се назад Публикувано на 21.06.2024 / 7:10

ДНЕС НЕ СЪМ МНОГО АКТИВЕН, ЗАЩОТО БЯХ НА ТАЙНА СРЕЩА. НАТИСКАХА МЕ ДА СТАВАМ ПРЕМИЕР… НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КОЙ ГО НАПРАВИ. ЩЕ ПИША НА АМЕРИКАНСКИТЕ И РУСКИТЕ СЛУЖБИ, ВСИЧКО ИМ ДОНАСЯМ, ЩОТО СЪМ ВАЖЕН

Днес не съм много активен тук, защото бях на тайна среща. Натискаха ме да ставам премиер или поне министър. Няма да ви казвам кой го направи, защото трябва да се сетите сами. Сигнал няма да подавам, защото сигнализирах вас, а и имам да си допивам бирата, докато гледам мача. Сега ще пиша по въпроса на американските и руските служби. Всичко им донасям, щото съм важен.

Не се съгласих да съм премиер, защото ми показаха какъв парламент ще е зад мен, включително някакви магнити, магнитски, нещо от сорта. Може би, за да си ги закача на хладилника за спомен.

Не можахме да се разберем с партиите. Изпращахме си мемета и карикатури, защото не можем да пишем програми. Неграмотни сме.

Може би щяхме да се разберем, но понеже аз съм прост и те са прости, просто клатехме глави, за да не се издадем едни пред други колко сме прости. Сложно е.

Ще ви пиша нещо тайнствено по-късно, а мога и да псувам, ако Италия загуби от Испания.

….

Щеше да е забавно, ако не се развиваше в рамките на институцията парламент.

Излиза един човек и твърди, че е бил един вид изнудван с компромати, за да гласува ПГ на “Величие” в полза на кандидата на ГЕРБ за председател на парламента.

Марков не е сезирал компетентните органи, а сезира журналистите?!?

Това виц ли е?

Да видим сега дали компетентните органи ще се самосезират, защото тук става въпрос за нещо изключително сериозно.

Една проверка ще покаже с какво си имаме работа. С майстори на късия разказ за привличане на внимание или с престъпно изнудване на депутати чрез компромати.

Трябва нормализация в политиката!

Ивелин Николов

«