Публикувано на 12.01.2022 / 17:09

ДНЕС БЕ ПЪРВА РЕПЕТИЦИЯ, СКОРО СЛЕДВАТ ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТЕЦИЯ И ПРЕМИЕРА. ВЛАСТТА СЕ КЛАТИ, МЕДИИТЕ СА НЕАДЕКВАТНИ. ДЕБЮТ И БЕНЕФИС В ЕДНА ЗИМА ЗА ВСЯКО ЕДНО ГМО, ОКУПИРАЛО ВЛАСТТА НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА!

Днешният  протест срещу ЗС въобще не беше бунт за бутане на властта, но самата власт не го разбра и затова падна в капана, реагирайки истерично и страхливо на справедливия народен гняв.

В крайна сметка „новото“ правителството на Киро Петков за нула време успя да се нареди в “славната” редица на другите две правителства, които бяха под обсада и народно недоволство още от първия си месец – Лукановото и това на Орешарски. Голям отбор, няма що.

И двете приключиха безславно, това на Петков също няма да го бъде. Луканов, Орешарски и Киро Петков в редичката. Който разбрал – разбрал.

Даже Кирчо не знае къде се намира, толкова е ентусиазиран и некомпетентен. Ковид карантината спаси уплашения премиер от народен линч, а неадекватното му поведение се подчерта от желанието му да преговаря, тоест да “говоримЕ, само с “експерти и доктори” от протестиращите.

Само Киро не е разбрал, че протестите и гневът са политически и са насочени срещу неговото неадекватно поведение и липсата му на експертиза. Народът знае, че простите хора на власт са най-опасни, когато са и хиперактивни. Петков, Лена, калинките и антуражът им са очевидно некомпетентни, за да решават брутални здравни, социални и икономически проблеми. Планина има за изкачване. Няма как да стане!

Неадекватното поведение на МВР, което превърна парламента в крепост под обсада  с дървени пейки и вериги и основните телевизии, които се опитаха са изкарат протестиращите срещу сертификатите платени, бяха жалък опит да се скрие истината.

Истината е, че няма обществена търпимост към власт, в която основната партия има 9% (под 1/10) подкрепа от народа си, а коалицията е безпринципен сбирщайн от несъвместими партии и олигархични проекти.

Развръзката предстои. Сметките за ток, парно и газ са непоносими. Да вържеш народа със сертификати вкъщи не е решение. Властта се клати, медиите са неадекватни.

Днес беше нещо като първа репетиция, скоро следват генерална репетиция и премиера.

Един уплашен депутат на “промяната” преди малко мълвеше в кулоарите на барикадирания парламент, че “неговата партия била родена от протестите и и не се страхували от тях”. Забележителни лъжи! Три опашати лъжи само в едно изречение – първо: ПП са изкуствен ГМО проект, роден паразитно в офисите на “Капитал” и като аутсорсинг на едно посолство. Второ: ПП не са и партия, а сбирщайн от няколко партии – файтони без характерните идеологически и организационни белези.

ПП на Кирчовците много ги е страх. Това е новината от деня. Дори „Възраждане“ е колосална партия на фона на коалиционната сган, която управлява. В тази сган има една партия без депутати и без членове, но с три милиона годишна субсидия.  Полицията биеше по-миналото лято от името на Борисов и Гешев, а сега бие от името на Киро Петков, боса му Прокопиев и Бойко, ама Бойко Рашков. Протестите ще продължават и тепърва ще стават още по- спонтанни, защото последните през години не бяха съвсем. Луканов, Орешарски, Киро Петков. Разликата няма, освен че първите двама бяха по-образовани.

Между властта и народа има издигната барикада, краят на барикадите е ясен. Дебют и бенефис в една зима следва за всяко едно ГМО, окупирало властта не по волята на народ.

Николай Бареков

Коментари 25 за
“ДНЕС БЕ ПЪРВА РЕПЕТИЦИЯ, СКОРО СЛЕДВАТ ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТЕЦИЯ И ПРЕМИЕРА. ВЛАСТТА СЕ КЛАТИ, МЕДИИТЕ СА НЕАДЕКВАТНИ. ДЕБЮТ И БЕНЕФИС В ЕДНА ЗИМА ЗА ВСЯКО ЕДНО ГМО, ОКУПИРАЛО ВЛАСТТА НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА!”

 1. В статията на Бареков се забравя и радев!
  Протестиращите не го забравиха обаче! Което показва че хората все пак са наясно за връзката САЩ-Радев -Кирчо – Промяната!!

 2. Рашков командировал цялата полиция от няколко града за да пазят цапаните гащи на прост киро и радев да не го търкалят по жълтите павета Но тази пародия на протест което е театрална постановка на копейкин радев и рашков! Пред МЗ полицаите свалили каски и тн в знак на нещо си ех големи артисти са спор няма Разбрахте ли се копейкин колко десетки милиона ще вземе за да е по тих от вятъра и по нисък от тревата? Все пак за 9 дена вземахте 9 милиарда той е дребна душа носи и за едни 20 50 милиона ще ви танцува по цял ден

  1. наистина голяма театрална постановка, Холивуд ряпа да иде!!

   Копейкин като Доган! Дадоха му цяло пристанище и ТЕЦ и студен резерв за да си мълчи.
   Чух че били пред президентството и вакали на радев предател!!

 3. Тези от Подмяната като протестираха полицията беше гадна, а сега защо ги пази от народа? Борисов е просто момче, но поне беше научил от бай Тошо – да не се приема решение, за което няма консенсус в обществото. Петков и сие много си повярваха! Купихме американски самолети, дадохме бази, но няма нужда да се навеждаме чак толкова!Сертификатите са най- малкият проблем на България. Иде цар Глад! Сертификата и „ваксините“ няма да нахранят бедния българин! Кирчо да се готви за протести за цените. Дупе да му е яко…

 4. Много вероятно е Кире Харвардо да издуха супата, а леля му Курни да си иде на село.
  После след Кире ще дойде Боко Тиквата с нов рециклиран политически химен-чист и целият в бяло.

 5. Премиерът Кирил Петков призна за тежко нарушение насред карантината ВИДЕО
  https://blitz.bg/politika/premiert-kiril-petkov-prizna-za-tezhko-narushenie-nasred-karantinata-video_news862290.html

  Да се спази закона и Премиера да влезне във затвора за 3 години за нарушаване на карантината.

  1. И Костадин Ангелов се усъмни в теста на председателя на НС Никола Минчев

   1. И всичко това, защото от изследването, което е качил Никола Минчев, не става ясно, че принадлежи на него- липсват имена, ЕГН, инициали или някой от нормалните атрибути за това изследване“.

 6. Промотират изкуствен интелект. Изкуствена душа, изкуствени чувства, изкуствен Бог, ай фон ай си*тир. До там просто няма как

  1. Мераклия съм на проф. Сърбогъзова да и напраскам един истински к*р, преди въвеждането на задължителното скопяване и монтирането на силиконови пишки на мъжкото население на страната.

 7. Министър председателят на Народна Република България Киро трябва да носи съдебна отговорност а най-добре затвор за него!
  Направи самопризнание че е нрушил карантината си с посещение в Министерски съвет.
  Сега ще видим какво ще стане с тъпият продажник който и да лъже не може.
  Жена съм но не мога да се въздържа от една неприлична дума:Ебаси тъпака!

 8. Левски е казал свобода или смърт. 1876 – 2021 нищо ново, освен ай фон ай пад ай си*тир. Лошото е че много хора са доведени до отчаяние и няма какво да губят. Това трябва много бързо да се разбере и да се работи а не да се говори,

 9. Смърт на фашизма, свобода на народа. Казано е преди, казваме го сега. Мръсниците съсипват всичко до което се докоснат, но ще има обрат, вярвам!

 10. На привържениците на зелените сертификати, ако питат мен трябва да им се наврат сертификатите в задниците ,а след това да се гилотинират!!!

 11. Арестуваха преди време Председателят на Катедрата по Химия в ХАРВАРД!?!?!?За връзка с Китайците и получени големи суми от ТЯХ!?!?!? Г-н Либерт е върхът в НАНОхимията!!!Парите са от Ухан???Също пари от Мин.на Отбраната-САЩ!?!?!?От 2011 година!!!А от 2008 г 15 млн.$ ???
  Такива са в Хардвард нали КИРЧУ!!!

 12. Това е репетиция ,а други по-големи ще са по социални причини, галопиращата инфлация и високите цени кацнаха с комунистически самолет. Мача не е свършил аматьорите от долната лига , измамниците от промяната ще загубят софрата.
  Но когато играеш с измама , накрая резултата е загуба. Кукловодите стоят зад сцената и си пресмятат печалбата, а другите ще плащат сметките.

 13. Както е казал Дон Кихот в най-великия и абсурден роман на всички времена- не зеленият сертификат а Свободата Санчо е най-голямата ценност на демокрацията.

 14. “Даже Кирчо не знае къде се намира, толкова е ентусиазиран и некомпетентен. “ “Само Киро не е разбрал, че протестите и гневът са политически и са насочени срещу неговото неадекватно поведение и липсата му на експертиза. Народът знае, че простите хора на власт са най-опасни, когато са и хиперактивни. Петков, Лена, калинките и антуражът им са очевидно некомпетентни, за да решават брутални здравни, социални и икономически проблеми. Планина има за изкачване. Няма как да стане!”

  Бареков, по-точно нямаше как да кажеш ! Едно към едно е мнението на хората, които наистина разбират как работи една държава. Представете си щом хора, били на протестите срещу Мутрата, започват да се чудят кои са по-некомпетентни. От цялата им група има един единствен с акъла си, ама и той още не разбира, че не управлява фирма, а държава – Асенчо Василев. Капиталците не разбраха, че държавата не е фирма. Сега ще паднат в собственото си фиаско. Кабинетът Петков пада през 2022г., дори самите управляващи го знаят !

 15. Какво казаха до сега Биг Фарма – ваксинирайте се и сте свободни, ваксинирайте се 2ри път и сте свободни, хайде едно бустерче и сте свободни, зелено сертофокатче и сте свободни. Да ама не – 3 дози, сертификат отново зараза, карантина и т.н. Да ама нали все още сте живи, какво повече искате. Пълен абсурд.

 16. Игнорирайте индивидите, които пишат и говорят, че трябва да се инжектираме с „ваксината“, защото това правили в развитите страни! Това не работи, видяхме го с подмяната към демокрация, с влизането в НАТО, видяхме го и с влизането в Евросъюза и т.н. … нищо не се промени, дори се влоши.

 17. 1/11-та е 9%, отделно в харвардските курсове, ако не е имало водещ офицер-майданист / в близкото минало специалист по Латинска хамерика, абитюрентите не знаят на чий са попаднали, гаранция звънят на телефонната линия на цру и питат как ще бъдат осободни от тия дертове – никой не вдига телефона, даже от хероин получават гласова поща в стил – „налягайте си парцалките, тия пари се изкаеват „со дупе“ – тъ-тъ-тъ…
  та наще са у канадско небрано лозе, тия е@ани туземци нали трябваше да спазват ойро-гейските Правила, га ни учиха на Виденов, царот и тиквочът, пък и орешарски всичко беше бел хавтобус, съпоставят в момента ройалтис-мойалтис със собствената кожа, принципно „ония“ общества се славят със собствената кожа…
  Целата калимера = колко са лакоми кирчо и кокорчо, да не трябва да правят ирански изпълнения с блек хоук от покрива на козяк, едно са им обещали, почват друго да виждат, дори цвинокио не посмя, въпреки мислите и пустиняците котараци около паметника Левски…
  Интересни времена, пък и тов. Путин не спи…

  1. сещам се за единственият ни читав Премиер, др. Младенов – репликата от която майданистчето стана милионер вече не е актуална (рабира се контекста беше спестен на слепците), ама вече танкове нема, даже предпоследните заминаха към лелеяната и на кирчо на сърце мацедония…

 18. Кирчу ще говори само с Доктори при положение че Сертификатите са задължителни само за ТЯХ!!!
  Предполагам че ако говори с Ресторантьори тогава ще има за Съветник ГОТВАЧ!?!?!?
  КИРЧУ …когато налагаш Медицински мерки по Политически път
  и отнемаш права на своите граждани …ще се срещнеш с тези граждани!!!

 19. Не знам дали съм права, но Новият Поп Кръстю – менте българина Кирето Пе’тковски отива на второ място в народната „любов“ след Боку Тиквеновски .

  1. Ще го изпревари, тоз шорошки федопил продажник.
   Защо мислите че направиха кьорфишека със Минд*ев и фъшливия му положителен горона тест ?
   Да могат да се изпокрият като плъхове.
   Ама то наистина това беше репетиция – има още 3 месеца зима кажи речи- и цените няма да падат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *