« Върни се назад Публикувано на 24.11.2017 / 16:19

ДКСИ ОВЛАДЯНА ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЧРЕЗ БЛИЗКИ ДО СЪПРУГАТА МУ ДЕСИ

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВПравителството освободи досегашния състав на Държавната комисия по сигурността на информацията поради изтичане на законовия петгодишен мандат и определи нов състав.

Председател на ДКСИ и през новия мандат ще бъде Борис Димитров. За заместник-председател е определен Иван Павлов, който към момента е началник на отдел в ДАНС. В състава на комисията влизат също Симеон Николов – служител по сигурността на информацията в „Терем“ ЕАД, Алекси Алексиев – директор на дирекция „Сигурност“ и служител по сигурността на информацията в земеделското министерство, а преди това – директор на полицията в Стара Загора, освободен от Цветлин Йовчев, и доц. д-р Иво Великов – преподавател в Академията на МВР“.

И понеже лицето Цветан Генчев Цветанов се бе „загрижил“ особено много за морала на президента Румен Радев, АФЕРА е длъжна да уточни и разкрие истината за тези рокади в ДКСИ, които показват перфектния морал както на лицето Цветан Генчев Цветанов, така и близки нему.

Симеон Николов, който е отбелязан като служител в Терем и земеделското министерство по сигурността е стар познайник на АФЕРА. Ето какво сме писали за него преди две години: „ДАНС САБОТИРА ВМЗ – СОПОТ. БОРИСОВ, РАЗЧИСТИ КОТИЛОТО ДО ДЪНО, ИНАЧЕ ОСЪМВАШ С НОВ ВЗРИВ!“

Същият Симеон Николов е дългогодишен началник на съпругата на Цветан Цветанов – Деси в ДАНС. Симеон Николов, според брилянтни източници на АФЕРА от ДАНС, се залепва до полата на съпругата на Цветанов – Деси след като го подгонват, те си знаят защо. През февруари т.г. напуска ДАНС и очевидно добрите отношения, които има със съпругата на Цветанов са в плюс, за да го назначат по време на служебното правителство като секретар на междуведомствения съвет по отбранителна индустрия. По-късно и от там е „напуснат“ и го приютява ТЕРЕМ. А сега вече е почетен „член“ на ДКСИ.

Иван Павлов, който става заместник шеф на ДКСИ и до този момент е началник на отдел в ДАНС, също е близък до съпругата на Цветан Генчев Цветанов – Деси.

А Борис Димитров е бивш началник кадри в МВР и много близък приятел на Цветанов. Именно Цветанов го прави шеф на ДКСИ, оттам нататък се сетете колко неправилни останаха без достъп до класифицирана информация.

 Afera.bg

«