« Върни се назад Публикувано на 07.12.2017 / 22:30

ДИНКО И БОКО КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА: АЙ ЛУК СТУПИД ИН ОЛ БУЛГЕРИЯ

ДИНКОГосподин, или Динко от Ямбол, тази вечер демонстрира умопомрачаващ английски, почти като на Бойко Борисов. След като Господин лъготи как единственият, който е стойностен в нещото, наречено „Биг Брадър“ – Джино биел бившата си съпруга, откраднал и 100 000 долара и купища още тъпотии, в телефонен разговор бившата съпруга на Джино – Дейна отрече всички лъжи на Господин /Динко/ и го нарече лъжец, потресена от това какъв тип е това животно, дето използва името и за да спечели шоуто.

Господин /Динко/ с изумяващата си физиомутра тъпо гледайки, след разговора питаше още по-тъпо – и ся ко, излязох лъжец пред цяла България…

Който е попоглеждал Биг Брадър няма как да не отбележи изумителната прилика между Господин /Динко/ и Бойко Борисов. Дето се вика по всичко – и по красотата, и по ума, и по това, че изобщо, ама никак не лъжат.

Впрочем Господин /Динко/ отдавна бе изрекъл, че: „Премиерът Бойко Борисов е един човек, който перфектно си върши работата.“

Тия двамата са си лика прилика по лъжите и по удивителния начин да се зверят „честно“ и след изобличаването им, пак кълнейки се, че не лъжат.

Както вика Георги Дренчев: „нема такава утайка“.

Afera.bg

«