« Върни се назад Публикувано на 29.03.2014 / 18:48

„ДИКОФФ” ГОСТ В СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДАВАНЕ”. ТОВА НЕ Е ЛИ БИПОЛЯРНО РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА?

 

Сашо Диков плакал на премиерата на дъщерята на … Глория. Пасвал му текста.  „Изперкал в добрия смисъл на думата” бил като … Доган, „сбърканяк”, „комплексар”, „лайна”, „помия” – все бисери от журналистическата лексика на „стажанта”, а Бойко Борисов, ах, милият, за Сашо Диков бил „объркан”. Буламачът на Нова телевизия я докара дотам, че интервю с Христо Стоичков бе отложено за следващата събота, поради това „че този разговор на Ани Цолова със Сашо Диков бил уникален”. Уникален е наистина, защото няма нищо общо с журналистиката.

Цяло предаване Сашо Диков ни занимава със себе си и колко е неподкупен и как го разследвали в парламентарната комисия нам си коя. То не бяха вопли, то не бяха сополи, то не бе трамбоване с фалцет из коридорите на парламента, то не бяха обяснения как Диков никога не бил взимал пари и поръчки.

Хубаво.

На фона на Иво Прокопиев в студиото зрителите повярваха на Сашо Диков.

Един час Ани Цолова интервюира водещия на собственото му предаване.

Обяснения, мимики, подскачане на стола, пак обяснения колко е неподкупен журналистът Сашо Диков, как ще съди този и онзи, как нам си какво и нам си таковата.

Докато с Прокопиев Сашо Диков намесва Николай Бареков, Бареков му праща SMS: „Ужасно жалък мазник си за този мръсник в студиото. Фелацио до фелацио“.
Диков отвръща нервозно: „Най-после се престраши и стига си се изсулвал при легендите. Кажи откъде са ти парите, и тези на 25-годишните ти сътруднички“.

След рекламите Ани Цолова идиотски нелепо изрича: „Драги зрители, гледате предаването „Дикофф”, аз не съм Сашо Диков”.

Сашо Диков се смятал за най-добрият журналист, защото имал много качества, бил си надвил и над масрафите. На времето бил болезнено чувствителен някой като му кажел нещо наопаки. Не, че днес не е – очевадно три часа и половина предаване да занимава зрителите със собствените си тежнения не е „надвиване над масрафа”, но нейсе.

Докато течеше сапунката „Ани Цолова – Сашо Диков” във Фейсбук коментираха:

Иван Такев:

Днес станахме свидетели на нов жанр в телевизионната журналистика. Автоинтервю, да бъдеш гост в собственото си предаване?!? Уникален принос в световната журналистика. Това няма как да не влезе в учебниците като пример за пошъл вкус и „връх на професионализма“. Сашо винаги ми е бил симпатичен със своята налудничавост и абсурдност , но днес наистина доказа че е диагноза. А му е рано, едва на 60 е! Вярно е , че навремето в редакцията висеше надпис- „В нашата професия не е задължително да си луд, но помага…“, но чак пък толкова! Да оставим прозаичната причина за този „професонален шедьовър“, че по всяка вероятност в последния момент Камата е отсвирил Дикофф и е трябвало пожарно да пълнят програмата. Цолова сигурно се е мотала в редакцията и е запълнила дупката..

Стоян Тончев:

Диков би и Борисов. Без коментар.

Галина Накова:

Знаех си аз, че до там ще се докарат тъпите журналя – сами да си говорят!

Ani Angels:

Дикофф си е наел същия адвокат като Боко Тъпото да доказва, че не е корумпиран.

Стефан Северин:

ЕДИН ЧАС ИНТЕРВЮ със заекващия и сервилен „журналист” Сашо Диков! И то в неговото предаване! Боже, тези собственици на медии са направо изкуфели! Цял час скъпо ефирно време, за да внушиш на тъпия зрител колко светла личност е Диков! Той никога не е бил светла, напротив- доста тъмна личност, сребролюбец и докарвач. Ясно, че медията иска да му лъсне имиджа, за да увеличи рейтинга… Диков е символ на елементарната и нагласена телевизионна журналистика, колкото и да лъже, че не е взел дори лев! Ако като журналист е посредствен, като далавераджия е блестящ! Ако е трябвало да вземе мангизи, да не е луд да го прави в един ресторант, с едно куфарче…Има 1001 начина парите да стигнат до него, без дори той да се вясва и да е казал и една думица..Моля, не хвърляйте димки за наивници!

Валери Тарандов:

Как се нарича интервю, което някой водещ взема от себе си? Тъпото интервю.

Ivan Velichkov

Диков с пожарно интервю от Цолова за това колко е неподкупен. Връщал на приносителите тъпкани с евро пликове, които му носели за благодарност за вече свършена работа. Да ама не, защото той работел за едното красно име. Бахти мушмула, днеска цял ден лиже задниците на Прокопиев и Фандъкова, задава само удобни и платени въпроси и след това се прави на мъченик на журналистиката.

Серьожа Вачев

Ей , тия от нова Бокова телевизия са за психиатър , и водещи, и гости все луди, бре !!!

Любо Кольовски

„ДикоФФ гост в собственото си предаване“.
Това не е ли биполярно раздвояване на личността?

Владимир Каролев

По българските телевизии има повече престъпници, отколкото в българските затвори.

Юрий Ленев:

ДикOFF – Леонардо да Винчи и аз сме гении.
„И аз рисувам с лявата ръка, както той, и аз ползвам същите похвати…“
Елате и си го приберете в Курило или в Карлуково……
Самото заглавие на предаването му ДикOFF e доказателство за доживотно настаняване в едностайна коридориера в двете заведения, може и на 4-ти километър даже…
ДикОFF – дик е кур и чукам на англ. жаргон, а OFF е изключвам, затварям, загасвам…
Елате и си го приберетеееее!

Васил Петев:

„Аня Пенчева е страхотен съпруг и е майка на детето ми“ – Сашо Диков. Тази Кулезич разстрои полово целия ТВ ефир!“

Сашо Диков не се доказвал какъв мъж е в леглото, жените нямали нужда от това, а „уникалния разговор Цолова – Диков” продължи с накъсана реч – от краката за главата и всичко това бе внушено като изумителна журналистика.

„Предишното ръководство защо не се заинтересува от мен?“, попита риторично Сашо Диков.

И това очерта поантата.

За СЕГАШНОТО ръководство на Нова Телевизия.

„Част от моята гениалност е, че не мога да работя с компютър“, заключи Сашо Диков. И той, и Леонардо рисували с лявата ръка. Сащо Диков не можел да пише и на пишеща машина, обичал да пипа само „био-машини“.

Afera.bg

 

 

«