« Върни се назад Публикувано на 10.10.2021 / 10:53

ДИВЕРСИЯТА НА ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТ НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ КОЯТО НЯМА НА КОГО ДА СЕ ЖАЛВАШ!

„Само един човек се мяркаше там, като един призрак.

Той беше Мунчо.

Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.

Обесиха го на касапницата.

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.“

Из „Под игото“ от Иван Вазов

Дни наред сайта АФЕРА е подложен на брутални хакерски атаки.

През всички години на властването на Бойко Борисов опитите за събарянето на сайта АФЕРА винаги са били задействани или след взривяващи разследвания на АФЕРА, или непосредствено преди избори и по време на избори.

Сощото се върши и от „новата“ власт на Румен Радев.

От дни наред ПОРЪЧКОВИ ПЛАТЕНИ НАЕМНИЦИ НА ДЕЙСТВАЩАТА ВЛАСТ, за която лично отговорен е Румен Радев, правят неистови опити да бъде съборен сайта АФЕРА.

Хакерските атаки са ежедневни, непрекъснати и са чиста диверсия.

Синхронично в абсолютен фейк сайт, близък до партия, кълняща се в Румен Радев, управляван от съветник на Велислав Минеков – Светослав Трайков, чийто ментор е Арман Бабикян, се тиражира отвратителна публикация за Веселина Томова, изградена върху нагли лъжи.

Кръгът около Румен Радев е повел очевадна война с Веселина Томова и сайта АФЕРА, това е ясно и от други конкретни факти, които на този етап ще спестим.

В КОЧИНАТА България няма НИКАКЪВ ВАРИАНТ ДА СЕ ЗАЩИТИМ ЧРЕЗ ОФИЦИАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, включително и с подадена жалба до главния прокурор или поверената му прокуратура.

Защо?

Защото прокуратурата, задействайки подобна жалба, би изпратила сигнала до „Компютърни престъпления“ в ГДБОП.

През всичките години, в които АФЕРА е била подложена на подобни престъпления, ГДБОП си е бъркала в задника, въпреки че е била алармирана регулярно за атаките. Което окончателно ни отказа да ползваме „услугите и“.

Сегашната ГДБОП е същата хава и е подчинена на практика на тези, които са поръчителите на тези брутални атаки чрез техни приближени кръгове.

Така в КОЧИНАТА България по никакъв начин няма как поискаш да бъдат разкрити диверсантите срещу сайта АФЕРА, които брутално погазват не само свободата на словото, но и извършват престъпление.

Няма как, защото трябва да си пълен идиот за да считаш, че тези, които те поръчват, ще разкриват същите тези, които са те поръчали.

Очевидно страха от това какво може да разкрие сайта АФЕРА преди и по време на избори /като че ли сме спирали да го  правим през всичкото останало време?!/ е огромен.

И този страх е на ВСЯКА ВЛАСТ, защото АФЕРА не е слугувала на никоя власт, включително и на тази – на Румен Радев, по която сега е актуално и моден „тренд“ да се подмокряш от овчи възторг.

Водим войната си сами срещу тези МРЪСНИЦИ, КОИТО ЛИЦЕМЕРНО ВИ ЛЪЖАТ КОЛКО СА „ПОЧТЕНИ“, като в джунглата.

Защото тази държава е държава на лъжци, лицемери, крадци, които фалшиво прокламират „промяна“, а налагат още по-мръсна подмяна.

Този живот е за смелите.

По-добре да си самотен вълк, вместо с глутница измекяри.

Веселина Томова

«