« Върни се назад Публикувано на 25.02.2022 / 10:03

ДЖО БАЙДЪН ОБЯВИ ВОЙНА НА ПУТИН НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕС. ГАСЕТЕ ЛАМПИТЕ! ЛИЦЕМЕРНА ЕВРОПА ЩЕ СЕ КРЪСТИ ПУТИН ДА НЕ ДРЪПНЕ ГАЗОВОТО КРАНЧЕ

Шопингът в Милано (да използвам шампанизираната нощна лексика на дядо Жозеп Борел) и Газпром победиха санкциите на ЕС. Системата SWIFT за междубанковите разплащания остава за руските банки и златните кредитни карти на метресите и московските олигарси ще работят из италианските бутици. Остава без изненади по настояване на ….Германия и Италия.

Добрата, но най-вече стара, лицемерна и болнава Европа ще се кръсти (макар, че вече и това е забранено) Путин да не дръпне газовото кранче, но първо той ще ни продава газа по 2000 евро парчето, както обеща дясната му ръка Медведев. После ще дръпне и щепсела.

Дано поне профанската, джендърска „Зелена сделка“ на скопената Брюкселска клептокрация падне в жертва на войната в Украйна.

Няма по-голямо малоумие сами да се обречем на монопола на руснаците и да се молим за вятър и слънце за китайските батерии като си унищожим тецовете и ядрената енергетика!!!! Диверсификация не означава ликвидация, малоумни. Няма кой да плаща вече масрафа за брюкселските джендърски оргии. #STOPGreenDeal!

Накратко: Джо Байдън обяви война на Путин на територията на ЕС. Гасете лампите!

Николай Бареков

«