« Върни се назад Публикувано на 03.08.2017 / 11:03

ДЖАМБАЗКИ, НЕ РАЗПЪВАЙ ЛОКУМИ ЗА НАТОВСКА МАКЕДОНИЯ, А СИ КАЖИ ЗА КТБ! ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ!

ангел джамбазкиДнес евродепутатът Джамбазки, чието работно място са софийските телевизии, а не банките на Европарламента, размаха пръст на критиците на договора с Македония и патетично възкликна: „Имаме много ясен интерес Македония да бъде част от НАТО, за да не може чужди сили да взривяват в страната етнически конфликти…“

Вместо да вее натовски байряк, не трябва ли кресливият евродепутат да е клиент на българската прокуратура, за да освети източването на КТБ? Това е банката, финансирала кампаниите за парламентарни и евроизбори на няколко партии, на първо място на ВМРО, заради което вицето Каракачанов е разпитван преди десетина дни. В дебелата книга за посетители на банкера Цветан Василев името на сегашния военен министър грее от всяка страница. За какво ли са си хортували до изпразнените банкови трезори беглецът в Белград и трапезният войвода? Не струва ли мандатът на Джамбазки в Брюксел 3 млрд. лева, което го прави най-скъпият депутат в европейската история? И като е такъв ербаппатриот, защо в ЕП е в една парламентарната група с ислямистката партия на Ердоган?

Има само един начин Джамбазки и чорбаджията му да докажат патриотизма си: Вицепремиерът да изиска от Белград незабавно да ни върне Цветан Василев. А евродепутатът да даде гласност в Брюксел на криминалния отказ на Сърбия да предаде на българските прокурори банкера-крадец.

Тези тарикати не смеят да се изрепчат на сърбите за КТБ, щото джобовете им са фрашкани с пачки от КТБ. Плюят по сърбите заради Македония, за да отвлекат вниманието от грабежа на века и защото предусещат мига, в който Белград ще ни върне с белезници мустакатия гешефтар.

велизар енчевВелизар Енчев

«