« Върни се назад Публикувано на 06.04.2022 / 14:06

„ДЕСНОСЕКТАНТИТЕ“ РЕВАТ НА УМРЯЛО ЗА ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ПРАЩАМЕ КЪМ УКРАЙНА! ХЕМ „ЗАКОННО“ БИЛО, ХЕМ „ПУТИНСКА ПРОПАГАНДА“! ПРОДАВАМЕ НА ПОЛША ПЪК САМОЛЕТА УКРАИНСКИ!!!

Днес единствена АФЕРА публикува:

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ИЗПРАЩАМЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО ЛЪЖАТ И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ДОКАТО МЕРЗКИ ЛЪЖАТ, САНДЪЦИТЕ ЛЕТЯТ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША, НАТОВАРЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

https://afera.bg/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bf/

И „умнокрасивите“ „десносектанти“ „боеци“ изреваха на умряло – кой ми ср@ в гащите:

Войната била свършила, пък България още се мотаела да въоръжава Украйна.

Било законно да продаваме оръжие на Полша и Румъния.

ПРОДАВАМЕ „ЗАКОННО“ НА ПОЛША, А ПЪК САМОЛЕТА НА СНИМКАТА УКРАИНСКИ!!!  А ЖИЛЩНИТЕ БЛОКОВЕ ОТЗАД СА ВИДИМО ЯСНО КОИ СА – НА „ДРУЖБА 1“!!!

Не ставало ясно кога са били правени снимките. Вероятно искат и „ключа от квартирата“ на източника ни очевидец.

И видите ли, ний сме „путинска пропаганда“, въх, мари майко.

Снимките, драга ни „десносектантке“, както писахме са направени през последните десет дни.

Описали сме и „законния“ пиниз чрез който въоръжаваме Украйна. Нали „законно“ ги въоръжаваме, кво пищите, или много искате да се запишете черно на бяло официално на гръдта на Херо Мустафа, че официално влизаме във войната на страната на Украйна, че да ви издадат американски медали за „храброст“.

Айде, да извадят договорите с които оръжията отлитат „законно“ до Румъния и Полша, и оттам закъде отиват е ясно и на идиотите. И да обяснят как така самолета „законно“ е … украински!!!

И не забравяй, драги ни „десносектантке“, че процента на тия, които управляват България в сравнение с процента на огромното мнозинство на негласували, както и против безумната ви позиция, е от мижав по-мижав.

А като толкова сте се възпалили да пращате оръжие, моля, идете заедно с тях на фронта. Ербап ли сте, или сте мишки?!

Afera.bg

 

«