« Върни се назад Публикувано на 05.04.2024 / 17:38

ДЕНКОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ПРИХВАЩАТ ЗАЩИТЕНИЯ СВИДЕТЕЛ, ВМЕСТО АРЕСТУВАН, ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР МВР ЖИВКО КОЦЕВ: „НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ! ВРЪЩАШ СЕ! И ПОСЛЕ ТЕ ВКЛЮЧВАМЕ В ЛИСТИТЕ, И СТАВАШ ПОЛИТИК!“

Днес единствена АФЕРА публикува:

БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ СЪС СДЕЛКА, ЗА ДА НЕ ГО АРЕСТУВАТ! ЛЪЖЕ НАГЛО И НАПРАВИ ЗА ПОЗОР МВР! ДВА ПЪТИ Е ДАВАЛ ОБЯСНЕНИЯ И Е ПОСОЧИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ВРЪЗКИ ПО КОНТРАБАНДНАТА АФЕРА. В ДОМА МУ СА ОТКРИТИ СНИМКИ ОТ ПОЧИВКИ С ХОРАТА НА ПАСКАЛ И ПАРИ! ТОЗИ ТИП ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР Е БЕЗУМИЕ!

ПОЗОРНИЯТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, КОЙТО СТАНА ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ЗАТОВА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЛЪЖЕЙКИ НАГЛО, ЧЕ Е БИЛ ПОСТАВЕН ПОД НАТИСК, Е БИЛ ПРИХВАНАТ ОТ „ТЪРСЕЩИТЕ“ ГО КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ.

На срещата е присъствал като юридически техен съветник и бивш главен прокурор /не е Цацаров, не е Гешев, не е Филчев, сетете се сами кой е!/.

На срещата с Живко Коцев, който е защитен свидетел за да не бъде арестуван, защото е хванат с двата крака в контрабандната афера с Паскал, Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков и бившият главен прокурор са му обещали политическа кариера, да го включат в листите си и че: „Нищо не могат да ти направят!“.

Така Позорният Коцев не е бил под никакъв натиск от Прокуратурата пред която е дал 2 пъти обяснения за участието си в контрабандната схема, а натиск му е оказан точно от Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков.

Политическата кариера на Коцев е обещана, защото и на тримата простоидиоти им е ясно, че той няма как да бъде оставен като главен секретар на МВР при пълното си компрометиране.

А след тази позорна мръсотия, главният прокурор моментално трябва да арестува Коцев, който се изгаври употребявайки пожалването му като „защитен свидетел“, вместо арестуван, и се изплю както върху МВР, така и върху прокуратурата.

Afera.bg

«