« Върни се назад Публикувано на 24.04.2024 / 14:23

ДЕНИЦАТА НА РАДЕВ, КОЯТО НАЙ-ОБИЧА ЗА ДЕСЕРТ В РАБОТНИТЕ ПАУЗИ ДА ПАПКА ЛЮТИ ЧУШКИ С ТОПЕНЕ СИРЕНЕ

Деница Златева от изпълнителен директор на „Булгаргаз“ е снижена до длъжността „главен експерт“! По какво? Явно експерт по загубите и ликвидацията на дружеството.

След като от години не се е появявала в БСП организацията в Люлин, където е членувала, онзи ден се завърнала с идеята да има влияние, но не й се случили нещата и си тръгнала вбесена. Остава да потърси кариерно развитие при Радев, където беше прикачена, за да прави екипа му точно толкова компетентен, колкото направи и газовото дружество.

Ако няма къде да работи, може да й предложат вицепремиерска позиция. В България върлува смазваща антиселекция, така че Деница е напълно в тренда на тези практики.

Тя най-обича за десерт и в работните паузи да папка люти чушки с топено сирене, така че ще има и екзотика в министерските кабинети. Мисля, че на Радев му трябва още един медиен адвокат към тактиката за представяне на договора с БОТАШ за точно обратното на това, което всъщност е. Така че има смисъл да запаси хладилника с люти чушлета и топено сиренце.

Трагикомедията във властовия апарат продължава с пълна сила. Двойнопосредственият счита, че върти всички, и едните, отвъд Черно море, и другите, отвъд океана, както си пожелае. Руската конструкторска фирма, свързана с АЕЦ „Козлодуй“, отказва да обслужва пети блок с горивото на Уестингхауз. Мисля, че след като ни обезпечи с газ, който не ни е необходим, през Турция, и доведе газовия обществен доставчик до несъстоятелност, Радев е добре да ни обезпечи и с електроенергия пак оттам.

Калина Андролова

«