« Върни се назад Публикувано на 26.12.2017 / 18:12

ДЕМОКРАЦИЯТА БИЛА В ОПАСНОСТ, ПИЩИ ДПС, АМА ДЕМОКРАЦИЯ С МУТРА МОЖЕ! АШКОЛСУН! ВЪРНЕТЕ СЕГА И ЯНКО СТАНЕВ С „ЧИСТАТА ДУША“, И КАСИМ ДАЛ, А ПРОФЕСОРА ЛЮДМИЛ ВЕЧЕ САМ ИЗХЛЕНЧИ: „ПРОСТИ МИ, АХМЕД!“

ДПСЗаблудените ще бъдат приети обратно в ДПС, но предателите нямат никакъв шанс. Към тези, които отправят призив за обединение в момента – първо трябва да поправят грешката си. Към всички с чиста душа и сърце, които осъзнават грешката си, призивът ни е да намерят своя път към ДПС. Всички онези лицемери и паразити, чакащи наготово, които нямат чиста душа и не осъзнават грешката си и се опитват да се мушнат някъде, никога няма да намерят правия път. Повече от всякога трябва да сме единни…

…демокрацията е в опасност. В правителството има хора, които са палели молитвени килимчета на петъчна молитва, има хора, които са блъскали нашите майки на изборите…“ заяви  на митинг в Могиляне и Момчилград председателят на Движението Мустафа Карадайъ, информира сайта  „Родопи 24“.

Ашколсун! Демокрацията е в опасност, обаче само защото в правителството на подопечния на Пееевски и Доган – Бойко Борисов са т.нар. патреоти, дето палили молитвени килимчета и блъскали „нашите майки“, зоват от ДПС.

Демокрацията обаче хич, ама йок не е в опасност, въпреки че Мутра управлява държавата. Демокрацията е гюл, цвете невиждано българско, нищо, че я управлява Групировката на Борисов, която превърна корупцията и диктатурата в житие – битие на българина.

Сега остава да си върнете и „чистата душа“ Янко Станев. И Касим Дал си върнете, и той „чиста душа“… А пък професора Людмил Георгиев сам преди ден на три пъти изхленчи: „Прости ми, Ахмед“ и коленичи да го върнел Доган при себе си.

Ексиколсун* от „демокрацията“ ти, ДПС!

Afera.bg

*Eксиколсун – няма полза

«