« Върни се назад Публикувано на 26.01.2024 / 14:34

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ИНДИРЕКТНО НАСМЕТЕ МАДАМ В., ЧЕ СВАЛЯ МАТЕРИАЛИ ОТ САЙТА СИ ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“

Делян Пеевски:

„Тези лица са известни на обществото, според мен ще стават още по-известни. Надявам се да има свободни медии в България и истината да излезе наяве. Аз искам да има светлина.

Антикорупционният фонд, ако ще работи, защо толкова години не свърши нещо и не разследва тези касиери.

Най-интересното е, че започнаха вече да ги защитават, да се трият материали по сайтовете.

Надявам се да не потулвате касиерите, защото тепърва ще има новини за касиерите и ще питаме какво се случва с тях, категоричен бе председателят на ПГ на ДПС.“

Вчера сайта Епицентър на Мадам В. публикува нещо като „разследване“:

Там е работата обаче, че часове по-късно така нареченото „разследване“ на Мадам В. изчезна от сайта, очевадно свалено от Мадам В.

Така че, Делян Пеевски очевидно визира индиректно Мадам В. с това: „Най-интересното е, че започнаха вече да ги защитават, да се трият материали по сайтовете.“. С едно малко уточнение от АФЕРА: – не „по сайтовете“, а конкретно сайта на Мадам В. „Епицентър“.

Друг е въпроса, че въпросното „разследване“ бе тюрлюгювеч с определено някои неверни факти в него, като този какъв бил кабинета на Копринков. По стечение на обстоятелствата влязох в този кабинет, за срещата ми с Копринков, и описаното от Мадам В. в сваления от нея материал далеч не отговаря на истината.

Ако Мадам В. иска да е продуктивна, и да публикува нещо наистина съществено, освен нагло да преписва АФЕРА, нека да напише в лентата „Търси“ в АФЕРА: „Пътя на копринката“ и да чете на воля, и да преписва на воля от купищата разследвания на АФЕРА. С едно условие: да се позовава на изтичника.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«