« Върни се назад Публикувано на 04.02.2014 / 22:30

ДЕЛОТО „КИЛЪРИ“ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ, ЧЕ В 2014 ГОДИНА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПРОЦЕС, МОНТИРАН ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА СТАЛИНСКАТА ДИКТАТУРА!

 

След като днес майката на Радослав Димитров – Алфея даде убийствени показания, в които описа как е била подлагана на тотална преса от Валентин Цоновски, ГДБОП, както и от прокурор Ася Петрова, журналистът Явор Дачков е коментирал на стената си във Фейсбук:

„Познавам момчето на тази жена. Караха го да лъже срещу шефа си и след като отказа му подхвърлиха наркотици, арестуваха го и го осъдиха условно. Той е от Велико Търново, но акцията срещу него бе направена около Шумен, когато се е прибирал от Варна към Търново, за да може контролирания съд там да го осъди.

Това е само малък детайл от това дело, което един ден трябва да влезе в учебниците. Никой не може да повярва, че в 2014г в европейска държава може да се случи процес, монтиран по всички правила на сталинската диктатура. Това е правосъдието на Цветан Цветанов.

Препоръчвам на всички, които се интересуват от право да проучат подробностите по този процес. От него се разбира нещо и от същността на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Ето линк към статията, в която описахме този скандален случай. Съдия Нели Батанова, която лично го е удостоила с присъда пусна убийците на студента Мартин Борилски на свобода преди около осем години. Тогава стана международен скандал и Саркози взе отношение.

Борисов и Цветанов направиха Батанова шеф на Шуменския съд, за да я контролират. За това и така наречените килъри получиха доживотни присъди без никакви сериозни доказателства, а само въз основата на свидетелски показания от наркопласьори и кошаревски свидетели. Както и с медийната подкрепа на Кулезич и Огнян Стефанов, което беше потресаващо…

http://glasove.com/skandalut/22218-nova-skandalna-prisuda-na-sudiya-batanova-koyato-opravda-ubiytsite-na-borilski

АФЕРА застава зад позицията на Явор Дачков. Впрочем, от самото начало на поръчковия процес „килърите“ единствено АФЕРА, сайта „Гласове“ и вестник „Галерия“ показваха истината за поредното безумие от поредицата „знакови дела“ на режима на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и подопечните им прокурори и съдии.

Afera.bg

 

«