« Върни се назад Публикувано на 07.06.2014 / 20:01

ДЕЖУРНИЯТ ВСЕЗНАЙКО ПО ДПС В „ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК“ ПО САШО ДИКОВ

 

Днес било „голям християнски празник“, се чу в предаването на Сашо Диков. Задушница бил „голям християнски празник“, следващият път се надяваме някой да не оповести нечие опело за сватба. Та, така „празнично“ и по християнски при Сашо Диков цъфна аварийният всезнайко по ДПС и Доган – винаги, когато трябва, акивираният Осман Октай.

Потресаващо е как двете „могъщи“ телевизии – bTVи Нова легитимират непрекъснато въпросното лице Октай като „големия капацитет“ на тема ДПС и Ахмед Доган. Самият Октай от поне 13 години изобщо не е видял нито очите на Доган, нито някой го бере за круша в средите на ДПС, но той е винаги „компетентен“ с небивалите си фантазии и световни конспирации, така прилягащи на нивото на Дикoff.

Та всезнайкото рече, че ще има трупове. /Бре, каква „прозорливост“!/ Цъ, цъ, цъ, облещи се Сашо Диков. Октай обаче тренирал очевидно пред огледалото за да го взимат на сериозно като топ типигьоз сериозен анализатор, кимна дълбокомислено с глава и само дето не извади от джоба си отрязаната глава на Лютви Местан, че  задушницата на Сашо Диков да се превърне пърфоманс на жожетата – протестиращи.

Иначе Диков най-после се престраши да покани проф. Людмил Георгиев, който му подари три книги, които Сашо никога няма да прочете. Ако Диков бе три идеи по-четящ от авера си от Банкя, и ако не подскачаше глупашки с абсолютно махленски „констатации“, щеше да се опита да научи много повече от професора в сравнение с фарфаронския Осман.

Ама не би.

Стажантски му работи.

Afera.bg

 

«