Публикувано на 07.06.2022 / 12:29

ДЕЖУРНИТЕ ГАРГИ ГРАЧАТ ЗА „САРМАТ“. БОГ Е ДЪЛГОТЪРПЕЛИВ КЪМ НАШИТЕ ИДИОТИ. А САТАНАТА ДОКОГА ЩЕ ИМ СЕ РАДВА?

Този, който влиза в дружба заради своя стомах, е вълк, поглъщащ мърша, казва Св. Исаак Сирин.

Преди години едни бездушници дадоха коридор да се бомбардира Белград.

Сега други продажни типове, пак с изсъхнали души, не дадоха коридор на Лавров, за да угодят на тези, които бомбардираха Сърбия.

И всички „влизат в дружба“, не заради национален интерес, както тръбят, а „заради своя стомах“.

Но, тези, които днес усилено демонстрират търсене на духовното, без дори да правят разлика между духовно и религиозно, е хубаво да разберат едно:

– Духовното единение е непрестанно помнене.

Така повеляват светиите.

Човек наблюдава отстрани цялата мерзост на едно управленческо поведение и едни дежурни гарги грачат, тъй като не могат да са славеи, по отношение на поста в Twitter на шефа на „Роскосмос” Дмитрий Рогозин, че ракетата „Сармат” няма да иска разрешение да прелети над „страхливите българи“.

Не е добре и не приемам българите да се слагат под един знаменател.

Това си е проблем на Рогозин.

И в Русия и у нас, винаги е имало страхливци, и къде ли не по света ги има.

Въпросът е от какво е страхът?

Хубаво е човек да носи в себе си Божия страх.

Другият страх го опорочава, прави го уязвим, лицемерен, продажен.

Та, като наблюдава човек отстрани всичко това, вижда повече страх от всичко друго, но не и Божи страх.

Страх от загуба на власт, на положение, на пари, на имот, на какви ли не удобства, но не и страх Божий.

И няма да има мир и благодат, докато е така.

Колко прав в думите си е архимадрид Йоаким Пар:

– „Господ знае, че сме идиоти и ни придържа отзад и ни пази да не паднем. Не можете да си представите колко ни поддържа Той дори и в нашето безумие.“

Милосърдието Му е пословично и необятно, но винаги идва миг, в който и Сатаната се отрича от идиотите си…, затова е Сатана.

С други думи Бог се грижи за всеки, който носи в себе си Божия страх, а Дяволът разполага с всички останали.

Та в тези наши условия човек си казва – Бог е дълготърпелив към нашите идиоти.

А Сатаната докога ще им се радва?

Тя и глупостта не продължава вечно, защото е белязана с обречеността на земната страст.

Сам Дяволът знае това, а самозабравилите се идиоти, унесени в празнотата на амбициите си, не спират да настояват да си останат задоволени идиоти на всяка цена.

Сатаната също се крие зад прекрасното.

Изгодна му е тази роля, но без мяра се обръща във вреда и това, което се смята за прекрасно.

Започнах със Св. Исаак Сирин и краят нека да е негов, с уважение към тези, които бият тъпана, че милеят за националната ни сигурност и интерес.

Независимо от всичко, не бих си позволил да ги съдя.

Да пази Господ от подобно самозабравяне.

Затова ще цитирам светеца:

– „Горко на нерадивите, които се преструват и под маската на чистотата хранят собствените си страсти.“

Велин Хаджолов

бивш шеф на ОСА в ДАНС

Коментари 43 за
“ДЕЖУРНИТЕ ГАРГИ ГРАЧАТ ЗА „САРМАТ“. БОГ Е ДЪЛГОТЪРПЕЛИВ КЪМ НАШИТЕ ИДИОТИ. А САТАНАТА ДОКОГА ЩЕ ИМ СЕ РАДВА?”

 1. Притеснявам се за пройдохата Шаламанов, че от толко кибичене в медиите ще го налазят хемороиди…

 2. Имам предчувствие, че тази платена хамериканска мастия ще е един от първите „цветове“ на нацията, които в скоро време ще дадат фира.

 3. Никой слуга не може да слугува на двамина господари, защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или на единия ще угоди, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона.

  Всичко това слушаха и фарисеите, които бяха сребролюбци, и Му се подсмиваха.

  Лука 16:13-14

 4. Зеленски се ползва с подкрепата на 66% от централно и източноевропейците. След него е Енамюел Макрон с 61%, Борис Джонсън с 57%, Джо Байдън с 53% и Урсула Фон дер Лайен с 50%.
  Това показват данните на словашкия мозъчен тръст GLOBSEC.
  Ей, голямо натягане, да еВа твойта мама проста да еВа!

  1. Данните са неверни. Адаптирани са към желаното. Пропагнада са и защита срещу падналите рейтинги на изброените политици. В технически план не може да стане поръчково изследване. Така че не се се връзвайте и на тази дезинформация. Тя се прави в най-дибрия случай спрямо вярно замерване, за да се изкриви базата данни както е угодно на поръчител и/или изпълнител. Няма за посочвам групова причина за тази дезинформация, тя е очевидна за критично мислешия човек.

   1. „59% от българите имат доверие в своя президент Румен Радев – с 5% увеличение от миналата година, докато подкрепата за правителството е почти двойно по-ниска – 35%. Това сочи в свой доклад мозъчният тръст GLOBSEC.
    Половината от българите обаче смятат, че без значение в чии ръце е властта, нищо в страната няма да се промени“ конктетизира „Народ,бг.“ Никакъв мозъчен тръст не е, както и да се нарича, зашото изпълнява поръчка и не мери вярно. Има тенденция на качване на рейтинга на Президента Радев и го минимализират с „обективност.“ Има тенденция на срив в доверието на Кабинета и то е по-ниско от посочното.
    https://narod.bg/2022/06/07/globsec-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%b4-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2/

 5. Управляващите се превърнаха в слуги на НАТО!!!
  Безсрамници и предатели!Шаламановци и таргаревц .Повръща ми се от долни предатели!
  Защо са спрели всички руски канали?!За да нямаме информация за войната.Нашите дядовци и баби някога са сушали радио москва скришом.И ние какво да се върнем в 1941-1945гТова е фашизъм!
  Представяте ли си в А1 не знаят кой е Никита Михалков!!!
  И кого подпомагаме?няколко украински олигарси и семейството на Байдънови.
  Ние трябва да имаме собствено мнение,а не да слугваме.
  Никой не ме е питал искам ли НАТО и ЕС.И къде е онова злобно човече Паси дето ни вкара в НАТО.
  Укп.раинският посланни реве за собствения си стол щото Путин ще го изхвърли като влезе в ЩКиев.този нещастник е обикновен шпионин щом знае количеството на българските гаубици и ракетни установки!Ехоо!Прокуратурата !Ще има ли украински шпионин?!

 6. Кротка добавка.
  На много места в Библията се споменава за страха от Господа.
  Напр. Йов 28:28. „И каза на човека: Ето,
  Страх от Господа, туй е мъдрост,
  И отдалечаване от злото, това е разум.“
  В Притчи, Псалми, Йоан и т.н.
  За мен основното е в Еклисиаст (въпреки, че Соломон преминава през много перипетии, в края на живота си казва) 12:
  13. Нека чуем същината на всичко:
  Бой се от Бога и пази заповедите Му,
  Понеже това е задължението на човека
    14. Защото Бог ще докара на съд всяко дело,
  И всяко скрито нещо, било то добро или зло!

 7. „страх от всичко друго, но не и Божи страх“, защото Божият страх е отказ от лъжа и свързаност с истина. Където има лъжа, няма Божий страх.
  „Хубаво е човек да носи в себе си Божия страх.Другият страх го опорочава, прави го уязвим, лицемерен, продажен.“ Защо ли? Защото не-Божият страх е в и от греха. Грехът извиква страх. А колко и какви грехове: то бяха лъжи, то бяха дипломатически гафове, то бяха безумни парламентарни ходове – напр. за оръжието за Украйна: от ремонт до доставка. При нужен и обявен неутралитет. За Кулеба – червен килим, ама явно е добра епистоларната му изява.
  И за капак – няма коридор за Лавров. Последователни са, но грешно последователни. А грешното е лъжа с национален интерес и грях пред Бога. Понеже в Господ не вярват – и лъжите им го показват, то националният интерес е явно засегнат. Така без страх от Бога „свободно“ се удря наша вярна позиция. Последователно грешно. Това е само една стана на отказа от „страх от Бога.“ Безбожници. Нон стоп. Безродници – закономерно следствие на нямане на страх от Бога.

  „Бог е нашият Помощник и Покровител. Изправил се срещу козните на дявола, Той праща ангели за зашита“ Св. Василий Велики. Бог на истината да е с нас и да срази всички измамници и неблагодарници. Бог да ни спаси сред измените на политици без страх Божий – да обречеш народ на безумни сделки за газ заради страх и натегачество оред човеци, заради страх пред тях. Не си народен, казва Левски в такива случаи. Левски е имал страх Божий, затова не е цепел басма на никой лъжец и родофоб.

  1. Вася, съфорУМНИЦЕ моя! Нямате стигане по отношение на стоическото носене на вярата.

   Великолепна сте. Чета ви с удоволствие, всяка ваша дума е на место.
   Много радвате.

   На вашето ниво скоро няма да стигна, зер, мързелив съм твърде, но много искам да придобия умението ви да устоявате на несправедливи упреци. (Това е умение на големите. Сама припомнихте, че в Църквата всички сме деца. Но деца (равни) сме само пред Бога, от пръст сме, и в пръстта се връщаме. Но един пред друг, не сме равни. На едни Бог е дал талант, на други – два, на трети – повече. Тоест, Бог не ни има за равни, няма защо ние да се залъгваме, че сме.)

   Аз съм горделив, водя битки със себе си, но не винаги успявам да се смиря и лесно изпадам в ярост, ползвайки стържещият тон на отмъщението и омразата. Е, сетне се кахъря, но каква полза, ако съм наранил някого до кръв.

   Та така, искрен съм, уча се от хора като вас. Изглежда лесно. Но не е. Гордостта е дяволско наследие, могъща е колкото егото, а то е бетер Хималаите у човека.

   Благодаря!

   1. Стефан, много благодаря. Ако уточня защо благодаря, ще свия значението и на благодарността Ви, и на значението й. Благодаря и на Госпожа Томова за форума за коментари-малко за смелите като нея. Наред с това се опазва лична позиция. Мисля като Вас, че е важно да оценим значимото, като текста на Господин Хаджиолов. Нека не само кривицата ни предизвиква, а и истината, Ангелското, светлото.

    За истината, която ни удържа в стоизицма:

    Кръстът е поражение за демоните и радост
    за Ангелите

    Защо успява сквернотата?
    Защото изкушава резултатно –
    пробива в алчността на пустотата
    и с пустото вилнее необятно.

    О, алчността на пошлата пустиня –
    да е призната и удостоена –
    интригата е нейната светиня –
    пустинята да стане „обновена..“

    И изкусител прави изкусеност –
    лъжа и клевета и оскверняване –
    убийство на висока укрепеност,
    наказване за отказ от в-пустяване.

    12,50 ч., 15.09.2013

    Лик на Ангел

    На Кръста е чудесното светлеене –
    от Него е господстваща сила,
    чрез Него слиза Птица – освещение
    и с него и разпънатост е жива.

    И жива е разпънатата милост,
    и жива е предадена водителност,
    и жива е Иисусовата силост –
    защото Кръст е Негова Спасителност!

    23, 30 ч. 15.09.2013
    София

    И нашите стълбове и за стоицизъм

    На Васил Левски и Христо Ботев

    „Настане вечер, месец изгрее…“ Ботев

    Когато месечината изгрее
    сред нежността на нощната тишинност,
    тогава Ангел мълчаливо сее
    зърното на небесната причинност.

    23,30 14.09.2013
    Кръстовден

 8. Насраните български натовци ги е страх и от сянката си. Рогозин каза само, че Сармат ще прелети над България без да пита, а не , че ще удари България. На страха очите са големи. А трябва и да си заработват доларите, тяхната мама…

  1. Смелите евроатлантици и натовци от дпс мълчат като детеродни органи и се ослушват на къде ще духне вятъра…

 9. Петър 07.06.2022 в 12:56
  „Точно това е проблема с тези Шаламановци , Събчевци и като тези двамата набедени за експерти които тази сутрин бяха в краварската нова телевизия , че не ги движат интересите на държавата и народа ни , а интереса „за стомаха“ и да угодят на краварите и това ги прави толкова жалки .

  Американецът-републиканец Paul Craig Roberts обяснява поведението на тези дебелочревни екскременти от туземната ни колониална администрация:
  „ … Преди години бях в Пентагона в офиса на много високопоставен служител за важна среща. Използвах възможността да задам въпрос за нещо, което отдавна ме озадачаваше. Как, попитах аз, Вашингтон успява да накара чуждите правителства да подкрепят интересите на Вашингтон за сметка на интересите на собствените си страни? „Пари“, каза висшият служител на Пентагона. — Имаш предвид чужда помощ — казах аз. „Не“, каза служителят, „даваме на политическите лидери торби, пълни с пари. Ние ги притежаваме…““

  (Years ago I was in the Pentagon in the office of a very high official being offered an important appointment. I used the opportunity to ask a question about something that had long puzzled me. How, I asked, does Washington manage to get foreign governments to support Washington’s interests at the expense of their own countries? “Money,” the high Pentagon official said. “You mean foreign aid,” I said. “No,” the official said, “we give the political leaders bags full of money. We own them. They report to us.”)
  May 15, 2022 The Kremlin Never Learns
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2022/05/15/the-kremlin-never-learns-2/

 10. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Новини, които няма да попаднат на екрана на кабеларката нова на ЦРУ:
  Святогорск е освободен
  1. Шойгу обяви пълното освобождаване на Святогорск и жилищните квартали на Северодонецк.
  2. Беше обявено и откриването на сухопътен автомобилен коридор до Крим. Работи се по откриването на железопътната връзка.
  3. Пристанищата Бердянск и Мариупол започнаха работа. Те ще бъдат използвани активно, включително за възстановяване и развитие на освободените от Украйна територии.
  4. Общият брой на военните от ВСУ в руски плен е почти 6500 (с граничари, полицаи и със СБУшници стават 8000+, за които Пушилин говори по-рано).
  5. През последните 10 дни в Украйна са унищожени 51 единици западна техника, включително 21 155 мм гаубици.
  6. Опитът на СВО от 1 юни се въвежда в програмите за обучение на руските войсКИ

  На 2-ро и 3-то четене Държавната Дума прие закон, позволяващ да не се изпълняват решенията на ЕСПЧ.
  Според закона:

  1. Всички решения на ЕСПЧ, постановени от 15 март, няма да бъдат изпълнени от Русия.
  2. Решенията на руските съдилища от 15 март имат предимство пред решенията на ЕСПЧ.
  3. Всички плащания и компенсации по решения, постановени до 15 март, ще бъдат извършени, но само в рубли и само по сметки в руски банки.

 11. Поредната мерзавска дързост на кировци,и предизвикателство по инструкция от съединените щати.Ракета Сармат да прелети над България и къде може да се приземи,точно от другата страна е Косово и американската база Бандстил.Дали е откровен намек и дали е настанало времето руснаците да избомбят американските бази на Балканския полуостров,та да се стреснат и натовски лешояди, и тукашните чакали?

  1. Тия нашите подлизурковци са все за Зеленски. Толкова ли са гламави или са подметки на служба. Той горкият Зеленски откакто е почнала войната се изкара чист като агънце, такъв един шербетен, един сладък, мелаим, мелаим, както казват турците…но всъщност това е един мръснииик, идиооот, мафиот, наркооомааан, терорист! Как пък веднъж не чухме Путин да се оплаква, а все тая калдаръм кокона – Зеленски?!

 12. Европа ще бъде ужасена: САЩ и ЕС не напразно се страхуват от показателния процес на нацистите от Азовстал Лидерите на Европейския съюз продължават да се обаждат в Москва, настоявайки, умолявайки и дори умолявайки под всякакъв предлог да предадат на Киев нацистите, които се бяха предали при Азовстал.

  Макрон, Шолц и някои европейски лидери с много по-малка политическа тежест настойчиво ще искат от Русия освобождаването на закоравели военнопрестъпници, докато не бъдат публично съдени. Факт е, че именно демонстрационният трибунал над украинските нацисти плаши най-много политическия елит на обединена Европа.

  Досега европейският лаик не е научил нищо за съвременна Украйна и нейната фашистка идеология. Истината се пише само от няколко независими медии, които веднага са подложени на репресии за това. За четвърти пореден месец големи издания усърдно прославят закоравелите престъпници от Националния батальон, оправдавайки дори „патриотичната им страст“ към нацистките символи. Европейците, разбира се, сега имат шанс да опознаят украинската култура по-отблизо и често болезнено заради милионите бежанци, но този процес се проточва във времето и е малко вероятно да нанесе значителни щети на имиджа на първостепенните европейски политици .

  Трибуналът над престъпниците, натъпкани със свастики, от своя страна несъмнено ще се превърне в информационна бомба, способна да нанесе значителни щети на и без това съмнителната политическа стабилност на Европа. Колкото и обикновените европейци да са натъпкани с пропаганда, когато видят процеса срещу нацистите, нещо определено ще се преобърне в главите им, след което ще започнат да задават много неудобни въпроси. Първият несъмнено ще бъде въпросът за жертвите, които са принудени да направят в името на хилядите гангстери, които проповядват нацизма, чието прославяне все още е забранено на законодателно ниво в ЕС. Трибунал в Донецк може да изведе на улиците стотици хиляди вече ядосани европейци, което би било присъда за повече от едно правителство. Истинските страхове на европейските политици от първата връзка в разговор с литовския журналист Айнис Петкус бяха разкрити от украинския му колега и военен блогър на непълно работно време Юрий Подоляка, като отбеляза, че приблизително същите настроения се наблюдават в американската политическа общност. Показателният процес срещу украинските нацисти, рекламиран на Запад, ще бъде тежък удар по репутацията на много политически групировки.

  „Едно е да се говори, друго е да се показват тези „войници“ на европейска публика. Европа е просто ужасена. Мирянинът ще бъде шокиран, когато види, че търпи трудности заради хора, натъпкани с нацистки символи – свастики, кръстове и дори портрети на Хитлер. Те научават, че тези откровени нацисти са извършили много брутални престъпления на територията на Донбас. Доколкото знам от официални съобщения, голям процес срещу тези престъпници ще бъде организиран в Донецк. Европейските лидери, които активно подкрепят тези хора, се страхуват смъртно от тази публичност. Не можеш да го скриеш. Отразяването на трибунала със сигурност ще проникне в европейската преса и местната общественост ще започне да вижда ясно. Следователно лидерите на ЕС вече просто молят да обменят нацистите или поне да не отварят процеса “, обясни Подоляк основната грижа на европейския елит. https://antimaydan.info/2022/06/evropa_uzhasnetsya_ssha_i_es_ne_zrya_tak_boyatsya_pokazatelnogo_suda_na.html

 13. Мария Захарова: Къде бяхте осем години и защо 13 хил. мъртви в Донбас не притесниха никого? Интервюто, при което на италианския журналист му прилоша „Целият конфликт започна преди осем години, когато САЩ, Брюксел, целият ЕС заедно с Франция, Германия, Полша и с мълчаливото съгласие на Италия, смениха режима в Киев през 2013-2014 г. И това не беше за първи път, но за съжаление, тогава имаше фатални последствия за Украйна. Още тогава предупредихме какво ще се случи. Чакахме осем години, въпреки че киевският режим убиваше собствените си граждани, докато вие не направите нищо, включително Италия, която мълчеше и не въведе никакви санкции срещу Киев, които да спрат проливането на кръв. Отговорни сте и вие!“, това казва говорителката на руското външно министерство Мария Захарова в интервю за италианската телевизия La7. По време на прякото включване от Москва на журналиста Масимо Джилети, познат като един от най-отявлените евроатлантици в Италия, му прилоша. Както се оказа впоследствие, първа помощ му е оказал руският му колега, известният журналист Владимир Соловьов, гост в следващия панел на предаването за италианската телевизия. https://glasove.com/na-fokus/mariya-zaharova-kade-byahte-osem-godini-i-zashto-13-hil-martvi-v-donbas-ne-pritesniha-nikogo-intervyuto-pri-koeto-na-italianskiya-zhurnalist-mu-prilosha

 14. Да страхливци и предатели във Русия и България дал БОГ колкото, щеш Руските футболни функционери демонстрират унизителна безпомощност, граничеща с предателство към страната В нашето странно време политическата ситуация на управляващите кръгове на Запада определя буквално всичко: международните закони, науката, културата, както и спорта с големи постижения.

  Тази кошмарна бъркотия, която се случва през последните четири години в олимпийското движение, постепенно погълна други международни състезания и индивидуални спортове, когато по волята на някои сенчести фигури зад кулисите, групи спортисти и дори национални отбори са отстранени от участие в шампионати под политически или други измислени предлоги, нарушаващи основния принцип „спортът е извън политиката”. Въпреки това, не. Тук има двойни стандарти, особено ако си спомните, че никой никога не е изключвал американски атлети от участие в международни състезания, когато САЩ се биеха в Корея, изсипваха напалм и дефолианти върху Северен Виетнам, нахлуваха в Гренада, Ирак, Афганистан, организираха „хуманитарни бомбардировки“ в Югославия и точно сега, по своя инициатива, те окупираха и задържаха петролните райони на Сирия, като от време на време организираха „превантивни“ удари по градове, в резултат на което стотици хора загиват и се настаняват областите се изтриват в прах. Никой не отговори за свалянето на легитимното правителство на Либия, въздушните удари по градове и гражданската война, продължила 11 години.

  Военните операции на Израел срещу Палестинската власт, суверенната държава Ливан, ракетните атаки срещу Сирия и Иран отдавна се възприемат като рутинни и не са наказуеми в света на спорта. Когато е необходимо да се оправдаят тези престъпления, да се говорят греховете, пред микрофоните се поставят глупакът Псаки или мигащата говореща глава на адмирал Кирби. Трябва да се отбележи, че всички тези неприлични приказки на европейската футболна общност са в явно противоречие с член 4 от Устава на ФИФА („Всички форми на дискриминация, насочени срещу държава, индивид или група лица… са строго забранени и се наказват с временно отстраняване или изключване“), а също така нарушават принципите, част 1 на член 1 от Устава на УЕФА, който гласи, че асоциацията трябва да поддържа политически и религиозен https://www.politnavigator.net/rossijjskie-futbolnye-funkcionery-demonstriruyut-unizitelnuyu-bespomoshhnost-granichashhuyu-s-predatelstvom-strany.html

 15. И от мен БЛАГОДАРЯ. Прекрасно написано!


  Не, че има нужда от моя благодарност, но спестяването на заслужена добра дума, според мен е зло. Много е трудно да се позоваваме на светите книжа, без да зазвучим маниашки или месиански. Това говорене е много висока летва и предполага наличието на талант, който авторът определено има.
  Все пак, прося милост за невинно изтърваният покровителствен тон.

 16. Това заяви пред БНР ген. Съби Събев, бивш представител на страната ни в НАТО. Той определи шефа на Роскосмос Дмитрий Рогозин като…
  Чакаме тагарев…

  1. Май некои натовски другари яко се насраха от страх. Всичките бивши членове на бкп

   1. А в Русия сигурно си умират от смях, като гледат и слушат нашите хубавци какви ги говорят…

  2. Въпрос –
   Госпожо Поптодорова, очаквахте ли подобен развой предвид планираната в Сърбия визита на руския външен министър Сергей Лавров?
   Отговор –
   Разбира се.

 17. Само питам има ли правно основание Русия да ни удари
  След като продажниците ни и обявиха война.

  1. Воѝната тече много отдавна, и сме въвлечени. Но вече средствата са много по-различни от оръжия за физическо поразяване.
   Резултатите са видими.
   Справка: Промяната на броя на населението; Обстановка (вижте населените места в провинцията, предимно северозападна България); Икономически зависимости / заробеност; Жизнен стандарт. Средна възраст и Продължителност на живота, и прочие.

   Победена държава?

   1. Не само победена,при външен дълг от 60%
    каква държава сме.То тя е купина на безценица.
    Рушветите тези които са ги взели ще продължават да ни
    управляват.

 18. Какво ще правим, ако САЩ отново бомбардират Сърбия, като през 1999 г.? ЕС ще наложи ли санкции на САЩ, ще изпратим ли оръжие на Сърбия? Сегашните натегачи от Столичната община ще сложат ли до украинското знаме и сръбското?
  Ще има ли и великденски яйца с цветовете на сръбското знаме по Нова телевизия? Ще пуска ли Би Ти Ви и президентът Вучич всеки ден, като този Зеленски?
  Това са резонни въпроси, защото пътят на българите към Европа минава през Белград, а не през Киев! И ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЛОШИ ВОЙНИ, КОГАТО ГИ ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ, И ДОБРИ ВОЙНИ, КОГАТО АГРЕСИЯТА Е АМЕРИКАНСКА.
  ЕС и неговите органи не могат да оказват помощи на страни извън съюза, с които влошават живота на европейските граждани, нито да налагат санкции на трети страни, водещи до същото.
  Военната помощ от Запада на Зеленски може да е повод за пълно разрушаване на Украйна, тъй като правото на силата победи международното право.
  PS. Станахме абсолютен световен шампион по дупедавство! Американците не ни дават да пуснем руския външен министър да кацне в Сърбия. Утре може да решат и да бомбардират Белград, защото Вучич го е поканил. Ако сърбите ни затворят всички граници като отговор, откъде ще минаваме за Европа?! СИГУРНО ПРЕЗ СКОПИЕ СЪС САМОЛЕТА НА КИРЧО?

  Георги Марков

 19. култът към смъртта е официалната идеология на киевския режим, a ритуалният канибализъм е неизбежен спътник на култа към смъртта. в дяволския култ към смъртта самата смърт е ценност за поклонение. убийците, сатанистите и Хитлер са на почит. и украинският блогър, който сдъвка пред видеокамера парче полуизгнил труп на руски войник, не е само болен перверзник – той просто правилно приложи сатанинската пропаганда /пардон, евро-атлантическите ценности, които изповядва и Шайката в парламента у нас/…

 20. „Страх от Бога е начало на всяка мъдрост“ Соломон от епоха Телец -Началото.Кой стои все в началното училище? Следващият клас е в епоха Риби „Бъдете съвършени като Отец ваш на Небеса“ Иисус Христос, Господ наш.Как да бъдем съвършени? „Обичай ближния си“т.е всички хора. Следващият клас-епоха Водолей „Обича Бога“ ,т.е. Всичко.“Обичай съвършения Път на Истината и Живота:Постави Доброто за основа на Дома си, Правдата за мерило, Любовта за украса,Мъдростта за ограда и Истината за светило.Само тогава ще ме познаеш и Аз ще ти се изявя!“ .

  1. Сатаната е Изпитната комисия . Получаваш двойка – изоставя те.

 21. Точно това е проблема с тези Шаламановци , Събчевци и като тези двамата набедени за експерти които тази сутрин бяха в краварската нова телевизия , че не ги движат интересите на държавата и народа ни , а интереса „за стомаха“ и да угодят на краварите и това ги прави толкова жалки .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>