Публикувано на 12.04.2021 / 11:04

ДЕВЕТ ПРОЦЕНТОВИ ПОБЕДИТЕЛИ, СЛЕДВАЩОТО НС ЩЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ТЕРАСИ!

Знам чудесно, те предвиждат затваряне с компенсации, но са объркали момента, както обикновено.

Така, мили мои, прекрасни девет процентови победители, минавам само да ви предупредя, че ако тръгнете по тази писта, следващото НС ще го гледате от собствените си тераси, от които да ръкопляскате на този човек*, мерси!

Георги Дренчев

*Александър Симидчиев – депутат от „Да България“

Коментари 20 за
“ДЕВЕТ ПРОЦЕНТОВИ ПОБЕДИТЕЛИ, СЛЕДВАЩОТО НС ЩЕ ГО ГЛЕДАТЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ТЕРАСИ!”

 1. Аз гласувах за тях но, ако това за което предупреждава ,Дренчев, наистина се случи, никога повече няма да пусна тяхната бюлетина. Симидчиев, не съм само аз има и други като мен !

 2. Ако не бяхте превърнали здравеопазването в бакалия, сега нямаше да има много изморени.

 3. Имам татуировка на к*ра си, на която пише Астра Зенека.
  Трябва ли този факт да бъде запечатан на снимка към моя антиковид паспорт?
  Каква трябва да е позата на члена ми -в ерекция или без ерекция ?

  1. На моя пишеше „Амстердам“, но сега се чете само „Амам“. Възрастови промени!

 4. Пичове и Мадами от сайта Афера, нещата с тия паспорти стават МНОГО сериозни. Вижте, какво правят в Израел вече. Общество със 2 класи хора. Каква ще е следващата стъпка? Гета ли? Това ни го готвят и на нас: https://youtu.be/dn0bU289LP4

  1. С тия паспорти ще приключи първата фаза от установяването на медицинския фашизъм по света и у нас. Те ще изпълняват същата роля, каквато хитлеристите поставиха на еврейската значка, с която задължиха хората с такъв произход да ги носят, после ги набутаха в гетата и накрая ги избиха в газовите камери на концлагерите – ШЕСТ МИЛИОНА ДУШИ !!!

  2. Аз не разбирам много от политика, но това, че НЯКОЙ С НЯКОГО щял да прави правителство, след като народът на 4 април не даде достатъчно доверие на НИКОГО, ми се струва ако не нахално, то поне нелогично. А пък тия приказки, че едни юлски избори щели да бъдат също като априлските, ми се причуват като пълна глупост. Разбира се, че ще бъдат различни!
   На българина акълът му идва на другия ден – това е историческа истина. От 5 април насам ние почнахме да разбираме кои от политиците, които избрахме, искат властта на всяка цена, и кои я искат, за да свършат това, което ни обещаха.
   До юли има още време – и можем да се надяваме, че като пускаме бюлетините тогава, ще бъдем с ума си. И вече няма да забравяме, че тия, които най-много са се натискали да ни управляват, в последните години винаги са се оказвали най-непригодни за това.
   Анна Заркова

 5. До Гошо – Не, Мария някъде се загуби. И на мен ми е скучно без нея.

 6. 236236236

  Добре дошли в Кастовото общество ???

  Тези над Стълбата и Остольная сволочь под Нея!!!Недосегаемите!!!
  Съдии, прокурори и следователи нямат задължение да декларират имущество и конфликт на интереси пред Антикорупционната комисия (КПКОНПИ), съобщават от институцията, ръководена от Сотир Цацаров.

  На 1 април комисията е взела решението по смисъла на Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. В него се посочва, че съдии, прокурори и следователи трябва да декларират имотите и интересите си само пред Инспектората на Висшия съдебен съвет (ИВСС) по реда на Закона за съдебната власт. Решението на КПКОНПИ е изпратено на ВСС, на председателите на върховните съдилища, на главния прокурор и на ИВСС.

 7. Нови жертви на ваксините-мухоморки в „Меката на демокрацията“:

  4th US Site Pauses COVID-19 Vaccinations After Adverse Reactions
  BY ZACHARY STIEBER
  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/4th-us-site-pauses-covid-19-vaccinations-after-adverse-reactions_3770213.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-04-11&mktids=7b98d9590e0d9b93e3dc2bd608497ef0&est=QAOt%2FYsWEfgNHtB%2BAOJ8qWDdrt24tuWJNLs0UfFLgpHDeC%2BkIb62FaY%3D
  A fourth COVID-19 vaccination site in the United States has temporarily paused giving shots after reporting a batch of adverse reactions.

  CCP Virus Variant Affects Vaccinated People More Than Unvaccinated People: Study
  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/ccp-virus-variant-affects-vaccinated-people-more-than-unvaccinated-people-study_3770982.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-04-12&mktids=2f40035469c85954779811da687374cc&est=GNTawlY3CCmlHg75oIGJkZY1yWoO3UUD3NSuXQgnAYS2J3lBo00YBdY%3D
  A study from Tel Aviv University found that a South African variant of the virus affects people vaccinated with the Pfizer shot more than unvaccinated people.

 8. 345345345

  Метанът в блатото изплува !!!Той е 9% -та!!!Опасен е защото ако не се изпари може да погуби всичко около него!!! ГЕРБ са токсични но тези са още по-опасни че са взривоопасни за обществото!!!

 9. Когато
  Когато Буци си замине,
  на майната си, в дън –земя,
  когато шайката загине,
  със разглобени телеса,
  дали ще можем всички дружно,
  Държавата да съградим?

  Днес справедливост ни е нужна,
  а не пореден сивкав дим
  и бъдеще за всеки –глупав, умен,
  тъй блатото да прекосим!

  Раздори, препирни се чуват.
  високи тонове за бъдещи дела.
  Избраните отново ли се глумят,
  припарили тъй близо да властта?

  Надежда има, но не си мислете,
  че мутрите без бой ще се дадат…
  Ще има бой и прът в конете,
  но са орисани да мрат.
  12.04.2021

 10. И ГРОБ и ДеБилите и Тошковите и Майчетата са на софрата на едно посолство намиращо се на една планина .

  Колкото да не им е приятно на чуждите пачаври, само Бившите комунисти – БСП не е на чуждата копаня, за това я мразят, плюят по нея и плащат на БСП люспите, защото им е трън в очите !

 11. В съвремието ни е много важно да останеш Човек.
  Това се отнася и за лекарите.
  За съжаление, някои от станаха част от Шайката на Тиквата, като и тези които го избраха преги години и до ден днешен продължаваат да гласуват за него.
  Това не са хора, а зомбита и лумпени.
  Да му ядат к*ра !

 12. Поздравявам всички достойни лекари, избрали най-трудната и отговорна професия като доц. Атанас Мангъров, д-р Тодоров от Русе, една лекарка от Пловдив или Плевен, не помня името, за съжаление, докторите от Алианса, създаден като коректив на НОЩ, СЪЩО И ВСИЧКИ ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, САНИТАРИ И ШОФЬОРИ ОТ „БЪРЗА ПОМОЩ“ В ПРОВИНЦИЯТА – ТЕ СА ВЕЛИКАНИ!

  А за тези, чиито физиономии станаха двойни и тройни, не ми се говори, те си знаят.

  Гласувалите за това, че им повишиха заплатите, без да работят цяла година, нека се замислят за 400 000 души , останали без работа, за подигравката с пенсионерите с по 50 тъпи кинта, и най-вече ЗА ДЕЦАТА, ЛИШЕНИ ОТ ДЕТСТВО, ИТРИ И НОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!

  БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 13. 234234234
  Изпълнява задачата на Сорос и съдружие!!!Соросоид!!!

  ИЗМАМА в Narod.bg: Славена Точева от ГЕРБ избрана с менте бюлетини, по-къси с 1 см от оригинала (Дидо Дънката ли фалшифицира вота?)

 14. Макаренко превъзпитавал като поверявал на крадците да ръководят финансите на колонията.

  У нас дават на мошениците да броят бюлетините…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *