« Върни се назад Публикувано на 26.08.2023 / 9:06

ДЕБИЛИТЕ В „ДЖУРНАЛИСТИКАТА“! ПРОСТАШКАТА НАГЛА ЛЪЖА НА БАРЕКОВЦИ И СИЕ ЗА „ДЕТЕТО“ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

Сайтчето на Николай Бареков, което напоследък възражда най-отвратителния ранен период на кафяво – жълтакавата „джурналистика“ от преди години, цинично, нагло, арогантно пише такива гнусни лъжи, че да те е срам да наречеш собственика му „журналист“:

„Простреляната Мирославa: Родих тайно син на Алексей Петров

Малкият Илия се появява преди 4 години и носи името на бащата на Алексей Петров. Той е й абсолютно копие на бившата барета. Това признават нейни колеги сензационно пред в-к “Уикенд”.

Припомняме, че първо BNews съобщи, че синът на Мирослава е от Алексей и в часа на убийството двамата вероятно са искали да водят таен разговор без да се освети връзката им.

Припомняме, че първо BNews съобщи, че синът на Мирослава е от Алексей и в часа на убийството двамата вероятно са искали да водят таен разговор без да се освети връзката им. Макар собственика на сайта Афера Весела Томова да опроверга новината, тя се оказа истина:

….

Бареков и аверите му от „Уикенд“ знаели „истината“.

Коя „истина“? На дебилните им мозъчета?

Детето на Мирослава, простреляна покрай Алексей  Петров, НЕ Е ОТ АЛЕКСЕЙ  ПЕТРОВ, НИТО Е ПРИПОЗНАВАНО ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

Развинтеното отвратително цинично „въображение“ на Бареков си измисля и като за световно: „Припомняме, че първо BNews съобщи, че синът на Мирослава е от Алексей и в часа на убийството двамата вероятно са искали да водят таен разговор без да се освети връзката им.“

Написаното е абсолютно нагла кретенска лъжа!

Компанията на Бареков от Уикенд-овци даже я подкара съвсем през просото – че Алексей Петров имал и дъщеря от законната си съпруга Мариана, че чак се казвала и Иглика, което също е тотална лъжа!

А простичката, впрочем проверима истина, е, че Алексей Петров има една дъщеря от жената, с която живее – Ива.

За истинската журналистика това не би било никакъв фокус, защото много по-важна е истината за това кой уби Алексей Петров, но дебилите в българската „джурналистика“ се роят на рояци.

Има и едни „джурналя“, дето, ядоха пухкав бял хляб от ръцете на Алексей Петров години наред и които чак след разстрела му взеха, че станаха „храбри“ да разправят какъв бил и какви флашки им дал, ама те, ахххх!, не знаели тогава, чак после разбрали, милите!, и как те решили да направят вестник, хахаха, пък Лев Инс им дал само заем, който те после върнали, хохохохо!…

Верно ли, бе? Що ли забравяте, че има живи очевидци на всичко случило се тогава, а?

И докато през всичките тези години точно вие мълчахте пред Алексей като насрани и му ядохте парите, имаше и такива, които му казвахме истината в очите и все бяхме на нож с него, но сега се сетете от първия път – кого той уважаваше и кого презираше, и как наизуст ви знаеше канавата от която сте изтъкани.

Има една мяра – човешка! – която трябва да се спазва. И не се гаврете с „децата“, че да не дойде миг всичко да се връща и да броят вашите деца точно от кого са!

Веселина Томова

«