« Върни се назад Публикувано на 19.09.2022 / 9:23

ДЕБАТ. ЩО ЗА ГЛУПОСТ? МОРАЛНИ ПИГМЕИ. ОПИТВАЩИ СЕ ДА ИГРАЯТ БАСКЕТБОЛ

Гледам дебата по bTV и констатирам, че е много приятна тая женица от СС, прощавайте от ДБ, която като една малка Ева Браун самоотвержено се хвърля срещу Газпром, като че ли Атанас Атанасов живее в тръбата. Бонка Василева – Браун. Малка, некъпана сладуранка, топлеща душата си с райски газ, произведен незаконно в хотел “Адмирал” в Златни пясъци.

Келнери и келнерки, бате! Дребни хора, сервиращи вмирисани кюфтета по онзи все по илюзорен “евроатлантически път”, път, по който обикновено пътуват мигранти под обозначението “Случаен превоз”. Път, културно абсурден, щото дори и опортюниста Баце не е зидал толкова директна магистрала между Разград и Ню Орлеанс.

Но, пък, как да се сърдиш на Бонка, като до нея стои социалистът Ченчев, който твърди, че БСП не били част от задника, а представявали само лявата му буза. Били направили революционни социални реформи, като част от миналото правителство, но миризмата на пръдня не идвала от тях, а от Асен Василев, щото те свинско със зеле не ядяли. Корнела била забранила. С решение на Националния съвет. Щото у БСП манджата смърди само на барут! Ако не знаете… Нали са украински партизани, със симпатии към Москва.

Не знам, как не ги е срам тея хора? Да плещят подобни глупости от телевизора. Едно време съм се чудил, как е било възможно в България да има толкова много СССР натегачи? Днес пък гледам, как децата на същите, не спират да въртят изумителни фокуси с устите си. Човек ще каже, че не са политици, а орални акробати.

Дебат.

Що за глупост?!

Морални пигмеи. Опитващи се да играят баскетбол.

Васил Петев

«