« Върни се назад Публикувано на 09.09.2021 / 11:33

ДВЕ СА ПРАНГИТЕ, КОИТО САЩ СЛАГАТ ВЪРХУ ГРОТЕСКОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЕЛИТ“ НА РАДЕВ И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ. КОРУПЦИЯТА У НАС Е СРЕДСТВО ЗАПАДЪТ ДА НАЛАГА ДНЕВНИЯ НИ РЕД И ДА КОНТРОЛИРА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ

Две са прангите (оковите), които Западът и САЩ слагат върху днешния гротесков политически “елит” на  Румен Радев и производните му калтаци – цялата (полу)либерална сган в парламента и около него – партията на Прокопиев, Ибнитата, Харвардската шайка на Кирчовците, Асенчовци, Учиндолците и т.н.

Първите окови са безусловното Признаване на Северна Македония и пускането и в предверието и на ЕС в най -кратки срокове в пълна синергия с геостратегическите интереси на Запада на Балканите. Слугите им ще свършат това още щом има редовно скалъпено правителство и сбирщина за мнозинство след някой следващ избор за НС в комбинация с капитулацията пред Истанбулската конвенция и въвеждането на гей браковете.

Второто е пълният контрол над контрабандата и полулегалната, нелегалната и легалната търговия със специфични стоки – дроги, оръжия, субстанции, износ-внос на енергийни и природни ресурси. Последните 9 месеца под опеката на Радев и неговата шайка с подаръчните пликове – контрабандата и този тип търговия са стигнали рекордни размери през последните двайсет години. Калкулират се и изтичат милиарди месечно.

Много тъжното е, че нито една от партиите на “статуквото” няма нито желание, нито възможности да се противопостави на това. Напротив, ГЕРБ, ДПС и БСП дават мило и драго, свалят гащи, за да ги припознаят от Посолството и да се включат в потока на мейнстрийма, противно на нашите национални интереси и идеали.

Корупцията у нас не е Цел, а средство Западът да налага дневния ни ред и да контролира всичките ни крадливи политици. Европейските средства са моркова и тоягата за нашия разгащен хулигански елит. Затова и почтените патриоти нямат място нито в парламента нито в медийната паплач.

Николай Бареков

«