Публикувано на 09.09.2021 / 11:33

ДВЕ СА ПРАНГИТЕ, КОИТО САЩ СЛАГАТ ВЪРХУ ГРОТЕСКОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЕЛИТ“ НА РАДЕВ И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ. КОРУПЦИЯТА У НАС Е СРЕДСТВО ЗАПАДЪТ ДА НАЛАГА ДНЕВНИЯ НИ РЕД И ДА КОНТРОЛИРА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ

Две са прангите (оковите), които Западът и САЩ слагат върху днешния гротесков политически “елит” на  Румен Радев и производните му калтаци – цялата (полу)либерална сган в парламента и около него – партията на Прокопиев, Ибнитата, Харвардската шайка на Кирчовците, Асенчовци, Учиндолците и т.н.

Първите окови са безусловното Признаване на Северна Македония и пускането и в предверието и на ЕС в най -кратки срокове в пълна синергия с геостратегическите интереси на Запада на Балканите. Слугите им ще свършат това още щом има редовно скалъпено правителство и сбирщина за мнозинство след някой следващ избор за НС в комбинация с капитулацията пред Истанбулската конвенция и въвеждането на гей браковете.

Второто е пълният контрол над контрабандата и полулегалната, нелегалната и легалната търговия със специфични стоки – дроги, оръжия, субстанции, износ-внос на енергийни и природни ресурси. Последните 9 месеца под опеката на Радев и неговата шайка с подаръчните пликове – контрабандата и този тип търговия са стигнали рекордни размери през последните двайсет години. Калкулират се и изтичат милиарди месечно.

Много тъжното е, че нито една от партиите на “статуквото” няма нито желание, нито възможности да се противопостави на това. Напротив, ГЕРБ, ДПС и БСП дават мило и драго, свалят гащи, за да ги припознаят от Посолството и да се включат в потока на мейнстрийма, противно на нашите национални интереси и идеали.

Корупцията у нас не е Цел, а средство Западът да налага дневния ни ред и да контролира всичките ни крадливи политици. Европейските средства са моркова и тоягата за нашия разгащен хулигански елит. Затова и почтените патриоти нямат място нито в парламента нито в медийната паплач.

Николай Бареков

Коментари 18 за
“ДВЕ СА ПРАНГИТЕ, КОИТО САЩ СЛАГАТ ВЪРХУ ГРОТЕСКОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЕЛИТ“ НА РАДЕВ И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ. КОРУПЦИЯТА У НАС Е СРЕДСТВО ЗАПАДЪТ ДА НАЛАГА ДНЕВНИЯ НИ РЕД И ДА КОНТРОЛИРА КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ”

 1. Я как влюбено се гледат…Да вземат накрая да се вземат младите, а? Деса ше поскимти малко па ше млъкне. Ко толкова.

  1. ОТ,,НАШИТЕ ,,СЛУЖБИ,,КЪМ ,,АМЕРИКАНСКИТЕ,,/..,,КОНТРОЛА,,И,,ИНФОРМАЦИЯТА,,ЗА,,ОРЪЖИЕ,,,,ДРОГА,,,,ТЕРОРИЗЪМ,,,,ФАРМАЦИЯ,,..,,ДОГОВОРЕНИ,,ОЩЕ В 1990 ГОДИНА/НИКИ,,КЪСНО СИ СЕ РОДИЛ..ИЛИ..,,ЖИВЕЕШ..,,

 2. Туземната на чичо Сам колониална администрация дори не си представя какво я чака в близко бъдеще, когато прогоним от „Земята на Ботев и Левски”американските колонизатори:
  “Англичаните, когато бягаха от посолството на 15 август, забравиха или просто хвърлиха на територията му документи с личните данни на афганистанците, които са сътрудничили с тях или са кандидатствали за сътрудничество. Британски журналисти телефонираха с помощта на някои от тези документи, които просто лежаха около посолството, и установиха, че някои от хората в тези списъци все още са в Афганистан. Отличен подход за евакуация на вашите съучастници. Заслужава да се отбележи, че Съединените щати наскоро предадоха на талибаните личната информация на граждани, сътрудничили със САЩ, които не могат да стигнат до летището. Всъщност те бяха предадени на милостта на талибаните. Талибаните могат милостиво да ги пуснат на летището, за да ги зарежат. .”
  https://colonelcassad.livejournal.com/7013463.html

 3. Едно време беше Вършавски договор,сега е друго…

  А бе Барек ,в Брюксел не знаят ли ,че България става Основен Стратегически Партньор на САЩ в Европа ?
  Това значи НУЛЕВА КОРУПЦИЯ и все някакъв МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА ,ей тъй на екзистенц минимум,ама морал…
  Може да е американски морал,но ще го има .
  Няма мърдане и това не зависи от тебе и от мене !!!

  Венсеремос.

  1. Нулева корупция ли… авериканците слагат ръка на всичко да което се докопат, присвояват го чрез подставени продажни лица без да им мигне окото.

 4. ПРАНГИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ВСЕКИ, който ги е заслужил.
  А приказките за безусловното Признаване на Северна Македония и пускането и в предверието и на ЕС в най -кратки срокове в пълна синергия с геостратегическите интереси на Запада на Балканите ЗАСЕГА са НЕРОДЕН ПЕТКО.

 5. Само обърнете внимание, че вчера Херо Мустафа се срещна със зеления чорап Янев и той днес веднага на съвета по сигурността към МС поставя въпроса за подновяване на диалога с РСМ и респективно смечкаване на тона от българска страна! Ако това не е национално предателство, когато изпълняваш задачи на чужди държави в ущърб на българските интереси здраве му кажи!

 6. Само обърнете внимание, че вчера Херо Мустафа се срещна със зеления чорап Янев и той днес веднага на съвета по сигурността към МС поставя въпроса за подновяване на диалога с РСМ и респективно смечкаване на тона от българска страна! Ако това не е национално предателство, когато изпълняваш задачи на чужди държави в ущърб на българските интереси здраве му кажи!

 7. Acterma-запомнете това лекарство за артрит!!! Струва 273 лв. но Случайно го няма!!! Защо??? Защото след 2 часа от прилагането му…Короната изчезва или както и да се нарича това хмическо натравяне…!!!

  Като говорим за Корупция се сещам за Лобизма!!! При кои е официално признат??? Окрадените милиарди на българите…Къде са??? В чужди банки!!! Борците срещу Корупцията ги откриват …заклеймяват корумпираните и…Прибират парите им вместо да ги върнат на окрадените Народи!!!Системата работи в смисъла на-Вие сте малки деца и не може да пазите касичката си!!!Така е и със Златото!!! Демокрация за злато…Имаме една приказка -Продавам сливи за смет и т.н. ТЕ нямат интерес да нямаме Корупция защото тя е още един от Методите да ни Доят!!! Пак питам…???Къде са 213 000 конфискувани Биткойнс…??? За контрабандата и т.н….където е текло пак ще тече но нов БОС…!!!

 8. Много “изненадващо”, след вчерашната си среща с Херо Мустафа, днес Стефан Янев отвори темата за Северна Македония и приобщаването и към ЕС. Предлагам официално да предложим Американското Посолоство за редовно правителство.

  1. Теб ли да четем, бе злобар… или хората, които знаят и имат смелостта да кажат и напишат истината! От такива малоумници като теб сме на това дередже!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *