« Върни се назад Публикувано на 05.03.2022 / 10:11

ДВЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА МОГАТ ДА ВОДЯТ И РАЗБИРАТ ОТ ВОЙНИ – РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ. И ДОКАТО ЕДНАТА НЕ УЧАСТВА, ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ

За Зеленски можете да си направите изводи от фамилията му, зелено е момчето. Представете си за миг само наш шоумен и настоящ политик, който от телевизионния екран казва на Китай какво да прави, определя поведението на НАТО, ръководи и насочва ООН и ЕС, а така също и действията на американския и руския президент. Представихте ли си го? Съжалявам само за украинците, защото те иначе са прогресивни хора, руски македонци. Същите като нашите, но докато ние си ги пазим, чужди на ЕС държави нарочиха украинците за пушечно месо заради техни интереси и го постигнаха.

Много хора искат от мен подробности за войната, но такива да не чакат. Говорил съм пред когото трябва още преди година време, написал съм каквото трябва и съм положил подписа си под написаното. Глас в пустиня! Всички сте ми свидетели, че отпреди два месеца започнах да пускам и клипове: „Не воювайте с руските“, „Всички днес са против нас“ и “ Руские идут!“ Това беше последното ми предупреждение, но и то остана глас в пустиня!

Сега вече воюват с руските, нека воюват щом им харесва, но да имат предвид все пак, че само две държави в света могат да водят и разбират от войни – Русия и Германия. Никой друг!

И докато едната не участва, всичко е под контрол. Благодаря на Бог, че в Германия все още има здрави и светли сили!

И още веднъж благодаря на Бог, че реши да промени този свят, който се отклони от Пътя, от Истината и от Живота, заради ниски страсти, алчност и лицемерие.

Николай Марков

«