Публикувано на 02.05.2017 / 14:56

ДВА МЕСЕЦА ПО-КЪСНО НЕДЯЛКО Н. СЕ СЕТИ ДА ОКРАДЕ ПАК „АФЕРА“. ТОЯ ПЪТ ЗА СКАНДАЛА С ПРОТЕЖЕТО НА РУМЕН РАДЕВ, РАЗКРИТ ЕДИНСТВЕНО ОТ „АФЕРА“!: „ШЕФ КАБИНЕТА НА МВР МИНИСТЪРА И ФИРМАТА МУ „OVERSEAS SECURITY PRODUCTIONS“ & С ШЕФА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ПРОТЕЖЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ“

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВНа 7 март 2017 година АФЕРА единствена публикува:

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С ШЕФ КАБИНЕТА НА МВР МИНИСТЪРА И ФИРМАТА МУ „OVERSEAS SECURITY PRODUCTIONS“ & С ШЕФА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ПРОТЕЖЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

На 2 май /!!!!/ т.г. – ДВА МЕСЕЦА ПО-КЪСНО!!! – агенцийката на лицето Недялко Недялков „гръмва“ с: „ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Чутовен скандал с Летище „София“! Директорът дал пълен достъп на частна фирма. Замесен висш чиновник от кабинета „Герджиков„, като естествено преписва онова, което е написала ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА „АФЕРА“, след като същата „АФЕРА“ е показала и ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА и документите по скандала!

Проверка на ПИК показа, че става дума за фирма „Овърсийз“, чийто бивш собственик е Николай Крушков, шеф на кабинета на министъра на МВР Пламен Узунов“, краде безогледно разследването на АФЕРА лицето Недялко Недялков, който иначе храчи, плюе и съди непрекъснато АФЕРА, че го нарекла „кюфте“ и че била писала, че имал нещо общо с „подсъдимия Алексей Петров – Трактора“. Кражби, които  жълтия сайт на Недялко осъществява нееднократно, от сайта АФЕРА.

„Проверка на Пик“ – друг път!

Публикацията на АФЕРА  е видима от ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА, ЗАЕДНО С ДОКУМЕНТИТЕ ПУБЛИКУВАНИ ПАК ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“.

А за сведение на лицето Н. Недялков, което краде безогледно сайта АФЕРА, е абсолютно видимо откъде прокурорите на специализираната прокуратура са се сезирали и работят по случая. Впрочем, това не е нито първият, нито последният случай, по който прокуратурата се сезира именно от АФЕРА.

Защото истинските журналистически разследвания не се правят във фекално-жълти сайтчета, които крадат, понеже не им стига акъла за друго, освен да измислят глупотевини.

Afera.bg

Коментари 3 за
“ДВА МЕСЕЦА ПО-КЪСНО НЕДЯЛКО Н. СЕ СЕТИ ДА ОКРАДЕ ПАК „АФЕРА“. ТОЯ ПЪТ ЗА СКАНДАЛА С ПРОТЕЖЕТО НА РУМЕН РАДЕВ, РАЗКРИТ ЕДИНСТВЕНО ОТ „АФЕРА“!: „ШЕФ КАБИНЕТА НА МВР МИНИСТЪРА И ФИРМАТА МУ „OVERSEAS SECURITY PRODUCTIONS“ & С ШЕФА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ПРОТЕЖЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ“”

  1. Кюфтето съди Афера, отгоре на това и краде информация, ако имаше доблест въпросното лице, първо можеше да поиска разрешение или да цитира източника на информация!

  2. ТОЙ ОГРОМЕН ЩЛЯКАН ГЪЗ ТРЕБЕ ДА СЕ РАНИ МА ВЕСО , ТАЯ МЕХ КАК МИСЛИШ СЕ ПОДЪРЖА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *