« Върни се назад Публикувано на 22.02.2014 / 23:12

ДВАМА ВАРНЕНЦИ СА АРЕСТУВАНИ ЗА КОКАИНОВИЯ КАНАЛ. ШУШУМИГИ. НЕ СА ОРГАНИЗАТОРИ НА КАНАЛА.

 

В някои медии излезе очевидно контролирана информация, че двама мъже са били арестувани във Варна във връзка с разбития кокаинов канал от френските и български служби. При акцията бе задържан 1400 кг. кокаин, скрит в гумите за камиони за рали „Париж – Дакар”. Покрай разбиването на канала лъсна ГЕРБ-аджийският общински съветник и много близък до Бойко Борисов – Орлин Алексиев.

Проверка на АФЕРА разкри, че във Варна са били задържани двама мъже, които са отведени в столицата, тъй като случая е разследван от Спецпрокуратурата.

И двамата обаче са „шушумиги” и по никакъв начин не могат да бъдат определени като „организатори на кокаиновия канал”. Очаква се обаче да пропеят поне до нивата, до които са допуснати. И двамата не са известни фигури в нарко-ъндърграунда. Каква е ролята им – очаквайте подробности в АФЕРА.

Междувременно смехотворният директор на варненската вътрешна дирекция на МВР Чавдар Нанков – „Чавката”/”Барби” е дал напълно идиотско изявление пред „Труд”: „Няма да коментирам. Колегите имат още работа, а ние тук сме заети с нашите проблеми около битовата престъпност. МВР ще ви пусне информация, когато му дойде времето“.

„Чавката” бил „зает с проблемите около битовата престъпност”?! О, Цветлин Йовчев, прибери си вересиите! Тоя човек не знае изобщо на кой свят се намира.

Ако знаеше къде се намира щеше досега сто пъти да залови онези, които носят „белото“ на варненски изключително високопоставен управник, който злоупотребява с кокаина, за което неведнъж писа АФЕРА.

Afera.bg

 

«