« Върни се назад Публикувано на 30.09.2019 / 7:38

ДВАМАТА СА НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА НА ИСТОРИЯТА. НЯМА ПО-ГОЛЯМО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ТОВА – ДА ТЪРГУВАШ С ИСТОРИЯТА НА СВОЯ НАРОД ЗА ПОСТ И ПАРИ!

Ако Министерският съвет не отложи въпроса за членството на Македония, докато тя не изчисти историята от фалшификации, ВМРО ще напусне управлението, заяви Красимир Каракачанов в „Неделята на NOVA“…
Военният министър е сбъркал адреса на бутафорния си гняв. Вместо да разиграва сълзливо театро, той незабавно трябва да подаде оставката си като идеолог на договора с Македония, ВМРО да се закрие, а имотите на македонските братства да се отнемат от узурпаторите на „Пиротска“. Каракачанов е главният виновник за сключения преди две години договор с македонистите, с който де юре и де факто признахме измислената им нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България история.
От две години Каракачанов и Джамбазки яростно клеймят критиците на този договор, а евродепутатът дори ме съди заради мои критики срещу него във Фейсбук.
Сега двамата са на подсъдимата скамейка на историята. Същата история, която те подариха на македонистите – единият, за да е министър, купуващ самолети за три милиарда, другият – за да векува в Брюксел за 15 000 евро месечно!
Няма по-голямо предателство от това – да търгуваш с историята на своя народ за пост и пари!

Велизар Енчев

«