« Върни се назад Публикувано на 15.11.2021 / 9:53

ДВАМАТА ЛЪЖЦИ СА С ПОДКРЕПА ОКОЛО 10% ОТ НАРОДА. ВСИЧКИ МИСИРКИ ЗАХРАНИХА ТРИМОРЕЦА И НОВИТЕ ГЕРОИ

Съвсем очаквано вчера народът окончателно изтрещя, при толкова кризи на главата му. Разумен глас не можеш да чуеш. Но нищо.

„Демокрацията“ победи, Синегрията победи, „почтените“ победиха. Радост!

Ще носим всички последствията, какво да се прави. Много пъти казах, че основен механизъм на Дълбоката Държава е да отблъсква всякакви атаки срещу себе си чрез неглижиране и пълно игнориране. Видя се и у нас, че тази тактика работи безупречно!

Това закон, ред, право, за тях тези неща не съществуват. И изобщо не се свенят да минават през тях. Никакви последствия нямаше факта, че спечелилите и двата вида избори са нарушители на основния закон. А после на нас казват, че сме инати идиоти. Всъщност тези и техните почитатели са такива. Каквото и да им се говори и даде, те едно си знаят. Ми така ще караме, да видим до къде ще я докараме.

Първо за избирателната активност.

Твърдо остава разделението в доверието и търсенето на смисъл и посока. 60-35. Ще изчакаме още, но засега това се очертава най-ниската активност, макар че изборите зад граница ще я вдигнат. Това е и основния контур на всички видове разделения в България – прозапад/проруски, ваксинация/против ваксини, социализъм/капитализъм. Сега ще видим как ще се развие тази ситуация.

Най-големият удар срещу държавата идва от глобалисткото крило на БСП, което за тези избори беше специално обработено и се увеличи с много. Виждате докъде стигна Бонев, какво се случи с твърдите антикорнелиевски ядра Дърева, Симов, особено Зарков. Крум Зарков е основен заек на глобализма в БСП и кандидат за председател на партията. Което ако стане, окончателно ликвидира БСП като това, което името и претендира да бъде. И ще се сложи край на стогодишната и история. И ще се основе нова истински социалистическа и дори комунистическа партия. Има време за всичко.

Да, Радев ликвидира БСП. Това е политически факт, за добро или лошо.

Второ за машинното гласуване.

В България вчера беше проведен безпрецедентен експеримент за избори две в едно чрез машини. Видя се, че механизмът работи успешно. След Щатите и у нас манипулирането на данни се оказа особено успешно и резултатите са отлични за всички намерения на глобалистите. Прост като нарисувана картинка на глобалния розов свят!

Явяват се едни хора, малко шум и трикове и готово! Избрани и с намерение да управляват с пълен мандат. Буквално парашутисти. Обаче ето, избор. С машини. Избиралите в еуфория, неизбиралите натикани в ъгъла, където им е мястото.

Само още не мога да повярвам как не успяха на тримореца да уредят първия тур, при положение, че масово хора, които са гласували само за парламент, са били карани и подвеждани да се подписват, че са гласували и за президент.

Но мисля, че това е част от сценария.

Да бъде пуснат Радев на втори тур с Герджиков, за да се насладят на уж размазването на ГЕРБ.

Както и този път да пуснат Възраждане вътре. Това също е допуснато от софтуериращите машините.

Трето за непосредственото бъдеще.

Сега ще стане наистина интересно.

Първо да уточня, че двамата лъжци са с подкрепа около 10% от народа. Може да порасне малко, но си е като при ГЕРБ, тотално малцинство.

Те не могат да направят нищо, защото ако разчитат на своите си, не могат да вземат 121 гласа. Задължително ще се мине през ГЕРБ, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ. И разбира се най-важната завера, части от БСП ще подкрепят Киро и Асен, заради което много хора не излязоха да гласуват за БСП. Тези, които го направиха, трябва да са наясно, че има огромен риск с техните гласове да са подкрепили глобалния тероризъм.

Разбира се има и още една интересна особеност и тя е, че има огромна вероятност за коалиция между лъжците (аз тези за партия не ги броя, не мога да им изричам тъпите еднакви букви, дори за това нямат въображение, да си измислят име) и ГЕРБ. Ама хайде, да оставим нещата сами да се развият.

Четвърто за Възраждане.

Сега вече играта става истинска за тях. Много, ама много скоро ще видим дали наистина има ли хора в България, които остават верни на това, което прокламират извън парламента и когато влязат в него. И не е заради идеите, каквито Възраждане нямат. А заради влизане в досег с месомелачката за политици – тайните съглашения, задкулисните игри и многото пари.

Айде да видим!

А, за малко да пропусна Славчо!

Най-краткия полет в историята. Даже не можа да литне.

Но пък всичките му мисирки захраниха тримореца и новите герои. Браво мисирки! Дори за това не ставате, да уредите един клоун за политик! Но себе си уредихте, нали!

Анастасия Гешева

«