« Върни се назад Публикувано на 16.03.2022 / 9:15

ДА СЛОЖИМ В ЕДИН КИНДЕР СЮРПРИЗ АТАНАСОВ И ДА ГО ПУСНЕМ С ДРОН В КОМИНА НА КРЕМЪЛ

Пътуването на тримата премиери до Киев било с влак, но с таен маршрут, съобщава bTV.

Викам се, брех, западняшка работа, явно носят релсите със себе си.

Което пък ме подсеща, че трябва да пратим в Полша най-малкия – голям разузнавач на света гей. Атанасов, който да отсрами Илън Мъск и да се яви ОЧИ в очи на дуел с диктатора Путин. Като го погледне нашият със своя лазарно-базедов поглед и лидерът на Русия ще дръпне с двеста към Турция за спешна очна интервенция вследствие на биозараза с конюктивит.

Абе, много нервен беше сутринта, чичо Наско! Нервен, но решителен! Беше облякъл своето малко бродирано от съпругата му наметало на супер джудже герой и докато клатеше крачка под масата успя, ем да нахрани злите руснаци, ем и президента Радев, барабар с всичките му шефове на спецслужби.

Според мен ние действително трябва да дадем шанс на Атанасов. Да шпионира руснаци. Може, например, да го сложим в един Киндер сюрприз и да го пуснем с дрон в комина на Кремъл. Ако случайно изчезне, ще го търсим на адреса на Навални.

И моля ви, не си мислете, че ми е смешно от цялата тая работа! Напротив. И мен ме е страх. Да не си изкълчи при приземяването крачетата, чичо Наско разведката…

Великан!

Васил Петев

«