« Върни се назад Публикувано на 08.09.2014 / 22:04

Да се провери: как е минал детектора на лъжата шефът на ДАНС – Варна и манипулирани ли са резултатите!

ДАНСШефът на ДАНС – Варна Цветан Панайотов не е издържал психоизпита и детектора на лъжата при повторното му назначаване в ДАНС в столицата, след предишната му работа в затвора във Варна, разкриха за АФЕРА брилянтни източници от спецслужбите.

Резултатите са били манипулирани чрез много висока намеса за да бъдат приети. Формално резултатите като документ са оформени, за да бъде назначен, но изследвалите го са били подложени на влиятелен високопоставен натиск. Ако Цветан Панайотов се яви отново на тест, публично ще лъсне предишния му провал.
Цветан Панайотов е протеже на Цветлин Йовчев и Георги Великов, респективно на Иван Драшков. Той бе назначен за шеф на ДАНС – Варна от Писанчев по времето на правителството „Орешарски“ и от София бе пратен в морската столица.
Междувременно АФЕРА разкри, че и в ДАНС – Варна има „вий, жертва паднахте на КТБ”. Началник отдел „Контраразузнаване” в ДАНС Варна Свилен Праматаров „изгорял” от КТБ с 50 000 лв. , като твърдял, че парите в банката са от продадени наследствени земи.
Afera.bg

 

«