Публикувано на 11.02.2021 / 11:16

ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е. ОБСЛУЖВАШ „МУТРИ“ ГЕРБ И „МУТРИ“ ДПС, КЛЕКНАЛ, А ДНЕС РЕВЕШ: „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“

Снимката е от края на септември 2015 година.

Оградените в червено са Данаил Папазов, тогава кандидат за кмет на Варна от „Живот за Варна“ и Светослав Трайков, кандидат за общински съветник от същата листа.

Данаил Папазов тогава губи местните избори за кмет на Варна. Кампанията му води Арман Бабикян.

Обществена тайна е, че Данаил Папазов е подкрепян от ДПС и „Шиши“, както наричат Пеевски днес тогавашните обслужвали го и сегашни „отровни“ „революционери“.

Две години по-рано – през 2013 година, пак на местните избори във Варна като кандидат -кмет е издигнат Чавдар Трифонов.

Кампанията му отново се обслужва и води от Арман Бабикян. Чавдар Трифонов също губи изборите за кмет.

Две години по-късно в студиото на „Здравей България“ Цветан Цветанов, за който не можем да отречем, че по онова време е „машина за избори“ и знае всичко в задкулисието му, изрича, че: „ …че на последните местни избори във Варна, които се състояха през 2013 г., кандидатът на Бареков и на Цветан Василев е бил Чавдар Трифонов.“

По онова време – 2013 година – Пеевски и Цветан Василев още не са скарани.

И двете изборни кампании, които Арман Бабикян води пиарно и изборно, завършват с провал и загуба. И двете кампании се свързват със задкулисието на ДПС.

Светослав Трайков, който е в листата, рамо до рамо с Данаил Папазов, посочва в биографията си тогава: „Светослав Трайков е специалист в сферата на информационните технологии. Бил е началник отдел „Проучване и развитие“ в „Информационно обслужване“ АД. Работил е и като главен експерт по международни отношения и протокол в Областна администрация – Варна.“

Не посочва обаче, че е бил пресаташе на ГЕРБ и дясна ръка на тогавашния председател на ГЕРБ Варна Павел Димитров, който бе изхвърлен от ГЕРБ, а заедно с него и Светослав Трайков. Не посочва и в кои бордове е бил тогава.

И по време на кампанията на Чавдар Трифонов, и по време на кампанията на Данаил Папазов, във Варна е обществена тайна какви големи пари се кешат по изборите.

През същата тази 2015 година, когато Светослав Трайков, който понастоящем се подвизава в офиса на Арман Бабикян и натрапчиво се пъхаше на преден план във всички селфита и пред всички камери на протестите от миналата година, хвърляйки яйца, риба и каквото още се сетите, и е рамо до рамо с човека на ДПС Данаил Папазов, чиято кампания пък обслужва Арман Бабикян, Мая Манолова, в която се врекоха „отровното трио“ /“дуо“/ е избрана за национален омбудсман на България със 129 гласа в 43 Народно събрание. Избрана е с гласовете на ГЕРБ, защото на такъв пост в България няма как да станеш шеф, ако „да“ не каже Бойко Борисов.

Две години по-рано по нейни признания, самата Мая Манолова ще каже, че тя предложила Пеевски за шеф на ДАНС.

Пак през 2013 преди да стане омбудсман, Мая Манолова е с главна роля в „Костинбродската афера“. И до днес тя отказва да назове източника си, от когото научила за аферата с фалшивите бюлетини. Източник не посочва и Николай Бареков, който на практика изнася на гърба си целия екшън.

И понеже никой и до днес не казва кой е „източника“ на информация, АФЕРА ще ви го каже в прав текст – името му е Делян Пеевски. За което обществото на практика би трябвало да му е благодарно, защото тогава открехна една мъничка част от тоталните фалшификации правени по избори от ГЕРБ. Защо обаче Мая Манолова се „свени“ да му каже името, отговорете си сами.

През 2015 година бившият кандидат -кмет на Варна Данаил Папазов, чиято кампания е обслужвана от Арман Бабикян, а Светослав Трайков е рамо до рамо с него в листата му за общински съветници, ТЕЦ Варна е придобита от семейството на Данаил Папазов, което е искало да купи от предишния собственик ЧЕЗ само пристанището към ТЕЦ „Варна“, но чешката фирма не се е съгласила.

През 2019 година Данаил Папазов продава 70% от ТЕЦ Варна на Ахмед Доган за сумата от около 1,5 млн. лв.

През 2020 година, преди началото на протестите, Арман Бабикян, който има фирма за пиар, поисква среща с влиятелна фигура от ДПС, на която моли за работа с „трудов договор“ за пиар, както и за обслужване на проекти, доверяват брилянтни източници на АФЕРА от ДПС. В което по принцип лошо няма, работата му е такава. Официално му се обяснява, че в ДПС няма как да е на „трудов договор“, защото изобщо нямат пресцентър с длъжности и прочие.

По-късно през 2020 година започват протестите, на които като „организатори“ се налагат „отровното трио“ – Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов.

Светослав Трайков е в първата линия в „клоунадата“ по хвърлянето на яйца и всичко, което се сетите, пласиран от Арман Бабикян.

Протестите са спрени умишлено от „отровното трио“, които внезапно решават, че трябва да се загрижат за здравето на нацията, заради епидемията от корона вирус.

Малко по-късно заявяват, че ще участват на изборите заедно с Мая Манолова и ще правят листи за депутати с нея. За онези, които знаят, че Арман Бабикян обслужва Мая Манолова пиарно от години, това не е изненада.

Името на коалицията между партиите на Мария Капон, Меглена Кунева и Татяна Дончева се нарича „Изправи се! Мутри вън!“.

Единствена до този момент Татяна Дончева заявява, че няма да се кандидатира за депутат.

Нито Мая Манолова, която не спира да обикаля страната с екипи, и да налива пари в медиите, нито „отровните“ казват конкретно откъде са парите, с които правят кампания. И то национална.

Защото Варна помни какви пари бяха изляти по местните кампании на Данаил Папазов и Чавдар Трифонов. И откъде идваха те.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е. ОБСЛУЖВАШ „МУТРИ“ ГЕРБ И „МУТРИ“ ДПС, КЛЕКНАЛ, А ДНЕС РЕВЕШ: „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“”

 1. -Да, гледах грозната голотиквена мутра на…през Септември и натам…, „активиста край частното подиумче на отровните…глисти“, как боравеше и с тонколоните на Камиона-влизащ с предимство и озвучаващ САБОТИРАНИЯ ВЕЧЕ Протест. А айдукатчето Хаджигенов привикваше определени хора и ги качваше на „частното им подиумче“, с микрофонЯ – да баламосват Балъците с клишета. Други (наблюдавах ги нарочно от близо (има-няма 10м.) и видях, че отпратиха Немалко Хора и Масовостта започна да…линее – заради Саботьорите – взели явно пари и от…Разбойкьо : с тази му „цел“, което изпълниха „успешно“ !!
  -ТЕЗИ ОТРОВНИ ГЛИСТИ ако не дай боже…влезнат в Н.С., ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА Избралите ги и останалите гласоподаватели !!! ЗАЕДНО с Мая, Валерката, Марешки, бившата „с.д.с.“-арка К. Нинова и…Разбойкьо с бандата му : ЩЕ НИ ЗАГРОБЯТ, ЗАЕДНО , ако…попаднат там !!!!
  -Имам и подробен поглед за Подробности ПО ФАЛШИФИКАЦИЯТА на Изборите в САЩ , заради…бай дън и „пушената му скумрия“, от – https://humansarefree.com/2021/02/time-magazine-biden-election-well-funded-secret-cabal.html – ТЪЙ ЧЕ : ГОТВЕТЕ СЕ И СЕ БОРЕТЕ !!!!

 2. В нашата мила родина всички политици толкоз много си приличат като близнаци са. Все едно от един татко са правени и една майка ги е раждала

 3. Дори и за неспециалист е очевадно, че поне трима от общо петимата на първата картинка са със Синдрома на Даун.Останалите са с други синдроми.

 4. Пикаят клекнали и фърлят домати ,щото не им стиска да земат друго…

  Вярно бе ,БГ протестите много мязат на бъркани яйца…

  Аз ,като стар доматен революционер заминавам за Сомалия да изнасям революция там.
  Като един Че Гевара съм.

  А бе ,голям ташак щеше да е ако Аврора и Патьомкин возеха домати…

  Венсеремос.

  П Пис
  Отказах доматите заради тея протести ,брей…
  Барем да бяха се замервали с ракия ,че да откажа алкохола…

 5. Велислав Минеков напусна Отровното трио и няма да участва в Изправи се ….Това трябва да се знае Сигурно не иска да се цапа с Мая Манолова с розовобузестия Никола Вапцаров антипод на истинския И с другите мутри драпащи за власт . Както казва ЧБуковски …това е драмата …умните се съмняват

 6. „Политик“ е най- най- доходната професия. И не изисква образование и професионална квалификация. Докато това не се промени, така ще е.

 7. Чета, чета и с ужас установявам, че сред т.н. народ е пълно с индивиди-изроди -алчни, подли и готови, и майка си да продадат, само и само да се докопат до властта.
  Изглежда, че ще трябва да се коси с голямата коса, че да се изчистят тези мръсници.
  Оказва се, че бачкаторит, т.е. тези, които произвеждат обществен продукт не сме чак толкова много.
  Като човек, които неизкушен от властта, имам право да си търся правата така, както сметна, че ще е в моя полза, защото ми писна с данъците, които плащам(е) да храня ченгета, дансовци, ебливи курви на държавни длъжноси и нищоправещи чиновници.
  Бойко Йуда Борисов да си еВе майката и да знае, че ще го съдят за пестъпленията му!
  Да живей България, да живеят бачкаторите!

 8. Боже, как изплуват едни и същи лица! И как са навързани като свински черва! С този ли „матрял“ ще се градят новите партии? И на какво можем да се надяваме от тях? Всичко е шменти капели, мижи да те лажим, пунта-мара, въздух под налягане и каквото още се сетите. А както е казал Бай Ганьо – КЕЛЕПИРЕЦА, той е най-важното за новите кандидати за слава. Дерзайте, новоизлюпени партийци! Ще има да ви гледаме сеира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *