« Върни се назад Публикувано на 24.11.2023 / 12:37

ДА РАЗМАЖЕШ „ГНОМ“ ПО ПЕЕВСКИ. ЧАК КЕФ ДА ТИ СТАНЕ!

Подкрепихме комисията да има председател, защото видяхме, че без ДПС не може да има такъв. Ген. Атанасов беше избран с нашите гласове, отсече председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в парламента.

По-рано днес депутатите създадоха временна комисия, която да разследва полицейското насилие, по време на протестите срещу БФС. Ген. Атанасов не бе избран от първия път, но след прегласуване и включването на ДПС, той стана неин председател.

Според Пеевски се е избрала незаконна комисия, която заменя други органи.

„Разследване на какво? Хората си свършиха работата и овладяха този чудовищен вандализъм, който беше в София“, категоричен е той и попита има ли инспекторат,  Прокуратура, какво ще върши тази комисия?“

На това му се казва ПОКАЗНО! Ако питате АФЕРА, трябва да се изучава в учебниците по „активни мероприятия“, които „Гнома“ Атанас Атанасов така обича.

Значи, създава се временна комисия, която да разследва полицейското насилие и ген. Атанасов, известен като „Гнома“, не е избран за председател, защото не стигат гласове за фундаменталната му „спец“ особа.

И тогава, о, тогава! Не генерал Радецки, а Пеевски идва с гръм и оппала! – с гласове на ДПС „Гнома“ става председател на така лелеяната от простодиотите и десносектантите комисия.

И след като с гласовете на ДПС „Гнома“ е избран, Пеевски излиза и вика: комисията е незаконна, какво ще върши тая комисия?

Просто конгениално! Евала-та!

Да размажеш „Гнома“ по Пеевски. Да го унижиш перфидно, елегантно и даже „помагайки му“. Аз затова я обичам улицата, и там е така – първо го набутваш, без да се усети, после пристигаш и му „помагаш“, правейки го зависим.

Та така и с „Гнома“. Пеевски буквално го размаза. Чак кеф да ти стане.

Веселина Томова

«