Публикувано на 20.06.2020 / 17:01

ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!

ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!На 17 юни т.г. АФЕРА публикува:

ТВ 7/8 ПАДНА В КАНАЛА НА СТРАХА! ЩЕЛИ ДА МЕ АРЕСТУВАТ?! АМИ, АРЕ БЕ, ХУНТА, ДАВАЙТЕ, ЧАКАМ ВИ!

На 19 юни т.г. АФЕРА публикува:

ПСУВАЙ, ТОШКО, ПСУВАЙ! ПРЕМЕСТИХ СИ Я! /ВИДЕО!/

И тъй като от цялата ТВ 7/8 дунанма, едва ли не излезе, че аз съм виновна, и едва ли не, че аз съм се самопоканила в тяхната телевизия, че накрая и Тошко Йорданов яката ме изпсува на майка, да приключим тв 7/8 сагата – с картите на масата.

Приятел на Слави ми сподели, че Слави го попитал – тая жена не знае ли, че в телевизия не може да участва в две предавания в един ден…

Ами, „тая жена“, драги ми Слави, никак не е малоумна, и сега пуска цялата хронология на досега си с телевизия 7/8, за да се чуе тя като „не разбира“, вие какво разбирате от телевизия и свобода на словото. За да се чуе кой кого кани, за какво го кани, че даже и обяснява от кое предаване в кое ще вляза, и как Крум Савов: „говорих с Тошко…“, и как на финала останах „боса на асфалта“ пред хотела, чакайки кола на тв 7/8, защото „щели да ме арестуват“ и „се преценило“ да не участвам.

Сряда, 17 юни т.г., 14,47 часа, Крум Савов звъни на Веселина Томова от номер ……138, разговорът е от 2,23 минути:

Veselina Tomova · Крум Савов кани Веселина Томова в 7/8 TV

Сряда, 17 юни т.г., 15, 00 часа, Веселина Томова звъни на Крум Савов на същия номер, разговорът е от 1,13 минути. В записа Крум Савов казва: „Ами знаеш ли КАК ГО РЕШИХМЕ С ТОШКО – малко при мене накрая и след това двамата с тебе ще се преместим при него…“:

Veselina Tomova · Крум Савов ще изпраща кола на Веселина Томова

Сряда, 17 юни, 17,59 часа, докато чакам пред хотела, на приложението WhatsApp Крум Савов ми звъни от номер ..….480 и ми казва, че негов /а и мой приятел/ на лични във Фейсбук му изпратил съобщение, че ще бъда арестувана за 24 часа и при това положение по-добре е да отклонят поканата.

Аз отвръщам, че това е интрига и не вярвам в подобно нещо, но и да ме арестуват – не ме е страх, какво от това и какъв е проблема. Питам и кой е „приятелят“, Крум Савов отвръща, че е Григор Здравков от Легия Антимафия. /б.а. впоследствие самият Григор Здравков написва на стената си във ФБ, че е предупредил Крум не, че ще ме арестуват, а е апелирал там да ме пазят, предвид ситуацията/.

Моля Крум Савов да ми звънне до три минути, за да знам какво да правя и да не продължавам да чакам на тротоара. Крум Савов отвръща, че ще „съгласува“ и ще ми се обади до три минути.

Сряда, 17 юни, 18,10 часа, пак по приложението WhatsApp Крум Савов ме уведомява, че е „съгласувал с ръководството“ и че те имали и два други източника, които им казали, че ще бъда арестувана за 24 часа, и се решило да отклонят поканата. Ок, отвръщам му, и добавям, да не се сърдят, че ще ги нарека плашипутарници.

Пиша всичко това, защото някои от феновете на телевизията останаха с впечатлението след псувнята на Тошко Йорданов, че изобщо не съм била канена, и защото искам да бъда докрай честна с читателите си.

Изводите оставам на тях.

Веселина Томова

Коментари 80 за
“ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!”

 1. Гръцки , английски, турски , американски и белгийски медии твърдят едно и също.. Как е възможно ние българите да търпим един корумпиран мафиот за министър председател на държавата ни .

  Нещото което те не знаят е че България не е грабена само физически но и душевно и емоционално , обезкървена и без политическа алтернатива ..

  Да лошо е да те грабят но когато ти вземат и надеждата за някакво нормално бъдеще е страшно..
  Благодарение на структурата на мафиотският октопод притиснал България всякаква опозиция е почти невъзможна Което партията ГЕРБ на Борисов не можа да заграби тя подчини на собствените си интереси чрез поставени олигарси.

  Днес продължават да се водят борби за овладяването на опозиционната БСП чрез поставени внезапно забогатели престъпници … Алтернатива НЯМА !
  Президентът не може да създаде политически проект докато е на поста си !
  Дребни могополови патриотчета, възрожденци шоумени и аптекарски лидери , ту биват мъже в парламента и по медиите ту сменяват пола си когато ръчичката на примера отвори нощното шкафче !! Но винаги накрая си остават обслужващи женички в спалнята на Борисов Но само какво вълшебно шкафче има тази спалня ! Много толупи биха предпочели него пред вълшебната лампа на Аладин…
  Така че скандалът не е в записите и снимките а в българското общество ..То просто е изчезнало, няма го ..Рекорден феномен за книгата на Гинес – Държава без общество !
  България днес !

  Stelian Androff

 2. Хора, я се събодете. Искате Слави да ви е спасител. Наистина ми е тъжно колко прост народ има в България. Слави направи много пари от правене или неправене на политически PR на времето, после стана сол ташак на Бойко, обсто взето мазна особа. Как искате човек, който се подаваше за жълти стотинки на времето и сега да разбира от свобода на словото и демокрация. Безмозъчни овце си и това е… А 7/8 е нещо като алкохолизиран цирк не и тв.

 3. Тошко, много се изложи! За да не те свали Слави от екран, можеш сам да се оттеглиш!Прояви поне малко достойнство! Аз претърпях голямо разочарование от постъпката ти, смятах, че си възпитан човек!
  Каквото и да кажеш за оправдание, няма да заличи псувнята ти! Ти си поредното ми разочарование! Жалко, много жалко!

 4. Тошко ,аз тебе ще те шибам с „камшика“ котараче сладко.
  После ще ми целуваш шнорхела мило котараме,а накрая ще ти дойде мензиса през дупарата от много напрежение мойто котенце….

 5. Не разбрах само какво е направила г-жа Томова, че ще я арестуват и то в едно нелицеприятно шоу. Тип атомното Ку-ку. Ама не можаха да наемат май актьори за арестуващи…,ха,ха. То бива, бива, ама….няма да казвам какво….

 6. Просташките, чалгарийни магарета се надушили в тая медия, 8 на 7 или обратно, с която и пода не става да обършеш.

 7. Г-жо Ренета,не съм съгласен ,напълно с вас. И ще ви кажа защо,не бива истинските,било журналисти,или от друга сфера,хора ПАТРИОТИ/ но истински/ да се делят точно в този момент. СМЯТАМ ,че Диков,полк. Марков, адв. И. Петров,В. Тинтерова ,В.Енчев и В. Томова както и И. Бакалов да бъдат рупора на народа .

  1. До Онзи-Уважаеми Господине или Госпожо,аз смятах същото като Вас до Петък,когато не чух от устата на Диков това за Госпожа Томова,моля Ви,да погледнете Видеото за 2 мин,към 34 мин какво казва Диков,този удари съното,откъдето и да го погледнем,ето го видеото още веднъж,сами ще се убедите,за какво говоря ..
   Гледайте „Сашо Диков, журналист“ в YouTube
   https://youtu.be/x1PpDoktkZw
   Сашо Диков е далеч от Велизар Енчев и Николай Марков,това са почтени хора,за разлика от Диков,който искаше да направи СЕНЗАЦИЯ на гърба на Госпожа Томова!!!
   Гледайте „Сашо Диков, журналист“ в YouTube
   https://youtu.be/x1PpDoktkZw

  2. До Онзи-и аз мислех като Вас,но той удари дъното със отношението си към Госпожа Томова….
   Ето го Видеото на 34 мин,какво казва въпросния Диков и сами преценете,дали си заслужава да го уважаваме…
   Гледайте „Сашо Диков, журналист“ в YouTube
   https://youtu.be/x1PpDoktkZw

   1. Гледах го, г-жо Ренета, но в настяящият момент, в който живеем, би трябвало всички да подтиснат егото си ,в името да се свали позорното правителство. Не момента да се правим кой е по най.Трябва да сме ЕДИННИ, да се свали правителството ,и се създаде експертно, безпартийни хора.Не ви ли писна да се делим, на наши и ваши, на червени сини ,зелени и розови дори.

    1. До ОНЗИ-НИКОГА,НИКОГА НЕ БИХ ПРОСТИЛА,такова отношение,въобще не ми дреме,със кой ще се деля или неее,такова поведение от един сричащ Диков,така да я подценява,а „уж“ и беше приятел преди това,той пелтечещия,дето и заби НОЖ В ГЪРБА,като почна да дава думата на Костадин Костадинов,и и взема темата за пияния Портних(кмета на Варна),и почна да коментира със някакъв никакъв Спасов там -мън,пън….
     Това мъжко ли е???
     Ако някой на мене ми причини такова нещо,няма да го погледна….
     Виж го ти жалкия Диков,който си повярва че е журналист….
     Нищо не му признавам,той е една подлога,на агнешките главички…
     Колко пъти Госпожа Томоваа,написа справедливи ,критични статии срещу К.Нинова,Велизар Енчев така ли постъпи със Госпожа Томова,нищо че работи в телевизията на Нинова…
     А Диков жалък охлюв,сервилничи на собствениците на Евроком и дребната душица(((който го играе смелчага))),прехвърля собственото си комлексарство върху главатана Госпожа Томова…
     Непреклонна съм,само когато видя че и се извинява,и да посипва главата си със пепел,евентуално ще му простя,аз съм също зодия Стрелец,и такива дребни манипулатори((( Диков))),изживяващи се като журналисти,просто не ги понасям,не мога да простя Приятел да забие нож в гърба ти(((както постъпи той със Г-жа Томова))),или пък да те нарече в ефир…отврат….на който видите ли приятелите му се сърдят,че и дал думата…..жалко простовато нещо е глупавия диков….няма да му простя поведението,не ме интересува,че ше се деля със такива отрепки като него!!!Това е!!!

 8. Слави и Евроком, Делници, са популисти и „народни“, не за да се задържат в геройството, а да се задържат в курвалъкът. Геройството-популизмът им, е „красотата“ – гримът, който трябва да обладаят клиентите им, политици, власта, рекламодателите. .. … .. Росен Петров: Бойко Борисов предложи на мен и Слави да правим партия и да делим 50 на 50. ……… …. Не съм набутал аз Бойко Борисов в политиката. Беше една вечеря в Банкя, бяхме той, аз, Слави и Цветелина. Аз го навивах да влезе в политиката, а той се чудеше дали да не остане в МВР при Румен Петков, който го правеше див и щастлив. После Бойко дойде при нас в комплекс „Макси“ и каза – какво мислите да направим една партия и вие да ме подкрепяте. Слави му отговори: „Добре, но ще делим 50 на 50, ние казваме един депутат, вие друг“, спомня си Росен Петров в интервю за Сашо Диков. Един смятащ да гласува за Слави, му преписваше разни дисидентства – куку-аец, бунтарството му в БТВ… Слави го няма в Ку-ку и бнт, когато е предаването за аец-козлодуй авария.

  1. Разстреляният Георги Стоев предсмъртно: Сашо Дончев даваше 40 000 долара месечно на Слави Трифонов, за да пропагандира Георги Първанов за президент. Стоев пише бестселърите си през 2006-2007 г., а през 2008-а е разстрелян като куче насред София близо до хотел „Плиска“. Убиват го героите на книгите му, за отмъщение, а Трифонов е приятел с тях – Маджо, Маргините, Васил и Георги Илиеви, Поли Пантев, Маймуняка, Димата Руснака и останалите босове на ВИС и СИК. Шоуменът е „изнудвал“ бизнесмените Сашо Дончев и Славчо Христов (известен като касиера на Иван Костов), за да пропагандира за БСП и СДС. Годината е 2001-а. С. Трифонов:„Ще бъда кратък, бате Слави – започна от вратата онзи. – Сашо Дончев, шефът на „Овергаз“, ми дава по 40 000 долара на месец, за да пропагандирам за БСП в новото си шоу, ако ти ми дадеш 300 000 марки, ще пропагандирам за СДС“. Много водещи имат такива неотчетени пари, строят големи къщи, но телевизията им надушва и ги изхвърля. Те си мълчат за причината.

   1. До ПАЗАРЪТ Е ВЕЗДЕСЪЩ-напълно подкрепям написаното от Вас,аз имам книгите на Покойния Георги Стоев-точно така е както сте написали….
    Слави Трифонов е едно продажно мекере,който много си повярва,въпреки,че го играе човечен и уж „ненадменен“,истината е че е изключително примитивен,неовладян,прирородата му у на ниско ниво….

  1. Псува, защото завижда. Тия простаци ( след тяхната псувня – без извинение) не могат да достигнат популярността и авторитета на „Афера“, защото са дупедавци (отново – без извинение). Веселина е честна и последователна. И хилядите читатели на сайта й вярват. За разлика от смешниците в 7/8.

 9. bg.wikipedia.org/wiki/Тоталитаризъм-Управляващата партия и нейната идеология претендират да представляват общата воля и интереси на цялото общество, на всички граждани. Законодателната, изпълнителната и съдебната власт са изцяло подчинени на решенията на партията и нейния водач. Останалите партии са забранени или унищожени. Индивидуалната свобода и основни граждански права също са ограничени в максимална степен, като са заменени с обещание за бъдеща „свобода за всички“. Претенцията на тоталитаризма е, че гражданите са значими не като индивидуални личности, а като част от цялостната система, която подготвя бъдещия ред на обществото и държавата, водени от партията. Тоталният партиен монопол е оправдан от партийната идеология, според която решенията на партийния лидер са винаги правилни, като това се затвърждава чрез партийната пропаганда, която е задължителен елемент на тоталитаризма. В тоталитарните режими се организират зрелищни масови шествия и публични спектакли в чест на партията. Те са изключително въздействащ психологически инструмент и целта им е да внушат на гражданите въодушевена подчиненост на партийната идеология. Важна роля за ефективността на пропагандата играе почти пълния монопол на режима върху средствата за масова комуникация.[9]
  Тоталитарното управление се характеризира със сливане на трите власти (законодателна, изпълнителна, съдебна) в една система, пряко подчинена на водача. Забрана на свободата на словото и печата, системата елиминира демокрацията; парламентите са само фасада, грим за прикриване на истинското лице на диктатурата; политическата полиция е под прекия контрол на водача и следи всички, включително и най-висшето ръководство на партията.

  Тоталитарната партия се отличава от традиционните политически партии и има много от характеристиките на масово обществено движение.[11] Построена е йерархично в посока от ръководителите (висшата номенклатура) начело с водач (генерален секретар, дуче, фюрер) към обикновените членове, правата на които да избират своите шефове са чисто формални. Партията включва малка част от населението, обикновено до около 10%, които образуват твърдо лоялно на режима ядро.[9] Тя прониква във всички държавни структури, подчинява ги, преобразува ги, създава нови и резултатът е партия държава или държава, изцяло ръководена, подчинена, ограбвана от партията, която е обсебила и трите вида власти и на практика е унищожила парламентарната система.Важна обща черта на тоталитарните режими е налагането на централизиран контрол върху стопанския живот и изграждането на необходимата за това бюрократична система. Това може да става и чрез пряка национализация на предприятията, но във всички случаи е свързано с разработване на държавни стопански планове, регулации на заплатите и стриктен контрол върху печалбите. По този начин икономиката е подчинена на формулите на официалната идеология.
  Култ към личността
  Създаване на идеализиран, героичен образ на вожд на диктаторски режим чрез средствата на пропагандата и печата.

  Поради своята крайна същност и разчитането на постоянен конфликт както с други страни така и с елементи в собствената страна, тоталитарните режими не могат да продължават дълго време, или склоняват да станат умерени и да направят компромиси с реалността.

  https://webcafe.bg/obshtestvo/Основните класически елементи на тоталитаризма, около които се обединяват почти всички негови изследователи са: 1. Идеология, официално наложена на всеки индивид; 2. Единствена партия, изградена йерархично, ръководена от диктатор, подчинила държавата; 3. Партията упражнява системно физически и морален терор; 4. Пълен контрол над медиите; 5. Пълен контрол над оръжията; 6. Ръководство на икономиката.

  ВСЯКА ПРИЛИКА с ГЕРБ НЕ Е СЛУЧАЙНА…

  1. Добър и точен цитат! Научно обосновано и започващ винаги с възприета Идеология, на която подчиняват всичко останало. Разликата е в това, че при ГЕРБ идеология няма – при тях „за парата си изядат и г……. а“!

 10. Г-жо Томова следя вашите постъпки постоянно. Жена като Вас заслужавава цялата ми преданност и уважение. Бъдете жива и здрава, че без Вас не виждам светлина в тунела, както и истински журналист. Тая заран гледах интервюто по БТВ с г-н Бобоков. Да ви кажа честно журналистката която водеше интервюто се усмихваше така, както идиотите в психиатрията когато им снемахме анамнеза. Напоследък избягвам да съм активен във сайта афера, по примера на един голям шампион, който мълчеше и постигна своето, умишлено не му споменавам името.Още веднъж бъдете жива и здрава, че без Вас сме изгубени.

 11. Чалгария… Какво друго може да очакваме от бездарниците тошковци, крумчовци и прочие!

 12. Никога не съм гледал шоуто на Слави. Още от самото начало когато всички ги гледаха си личеше,че са на къса каишка,и простотията там ми идваше в повече. Изобщо не съм изненадан от курвенската им постъпка по отношение на госпожа Томова.

 13. След посещението на ББ , преди година-две , във вашата телевизия , стана ясно ,че играете подла патеришка роля . Станахте ясни на цяла България ,че сте от гербеджийското котило! Тогав спрях да ви гледам! Сега, след като си имате самостоятелна телевизия, започнах да гледам само студио Хъ, защото коментарите и гостите на Тошко Йорданов ми харесват. Но след случая с Веселина Томова и Крум Савов и псувнята на Тошко Хаджията, стана ясно ,че сте и СТРАХЛИВЦИ! Една смела жена ви направи за посмешище! И вие сте от мисирките,само че проститутки! Продължавайте с чалгата, тя ви приляга най-добре и от нея не можете да излезете! С чалга в политиката може да успеете по-лесно ,защото и вашия любимец Тиквата ви слуша най-редовно!Откажете се от политиката, защото хората ще ви намразят , особено ако успеете да вземете 5-6 депутатски места , с които ще подпомагате дерибействата на любимата ви Тиква! И не се правете повече на опозиция , тъй като селското си ви ви личи от всякъде.

 14. Илиана,сега дописвам новата си книга ,,Една свиня не стига“.
  Книгата проследява живота на едно прасе от раждането му до … Коледа.
  Действието се развива в малко китно селце родно място на много родни политици.
  Накрая прасето загива от права лопата недочквайки коледния банкет ,несблъсквайки се с отколешни традиции и съответното полагащо се уважение …
  Трагедия !

  Какво мислиш за заглавието,а?

 15. Тоше,ко напрай бе човек с тая изцепка,кокошките ми спряха да снасят?!
  Край ,махам телевизора от курника.
  Забърквам тая сутрин на прасето булашик,то ми грухти и не ще да гто яде.Иска царевица.Пуканки не щеш ли бе свиньо ниедна,викам … и измислих следната попържня –
  Дебамамавидебаидобитъцидебанесанаядохтенатаяпустацаревицадебаицаревицатадебапаксвършидебаи животамучерендебазатрипържолидушатасипродадохнапраседасемолябулашикдаядедебаиизфиненипрасетамамкамудаидваКоледаидасесвършва.

 16. Тези меркантилни „патриоти“ минаха през спалните на всички силни политици през последните 20 години .
  И винаги го играеха опозиция за да дэржат народа пред телевизията ,а когато „решиха“ да го играят остро пред парламента се видя ,че никой не им вярва….
  Просто ги е страх да не загубят парите който направиха с платения си „патриотизъм“ през тези 20 години.
  Ама много ги е страх ,това виждам аз .
  Никога нетрябва да се вярва на такива комлексари .
  Да го духате 7/8 канални,фекални червеи

 17. Респект, Томова! Мисля, че трябва да си вземете думите назад относно обидите, които отправяте към Корнелия Нинова………защото само в нейната телевизия получихте полагащото ви се уважение.
  Апропо, Нинова е другата жена, която всекидневно размазва Б.Б., но това някак не се забелязва, необяснимо ми е защо??!!
  Томова, не допускай около себе си хора, като Румен Петков……..ще те омърсят, не може такива помияри да си правят реклама на твой гръб. Още веднъж….РЕСПЕКТ за това което правиш Томова:)

  1. Не е въпрос на телевизия, а на личност- Велизар Енчев.
   Аз лично благодаря като зрител на г-жа Нинова затова, че предложи на г-н Енчев, след като собствениците на Евроком, подплашени от Някого /от кого ли :-)/ спряха доста бързо предаването му /освен ако сам не е напуснал, не знам/.

   1. Мария, ако не беше Корнелия Нинова да създаде БСТВ и да му даде трибуна, свободно и безмилостно да громи хунтата, къде……моля, щеше да бъде голямият Велизар Енчев???? Прецакаха го няколко други ТВ? Безспорно В.Енчев е качествен журналист, дипломат и т.н но кой днес обича такива като него и Томова? Въпросът ми е риторичен……..И моля, когато едно нещо е очеваден факт, да не бъде оспорван………. Велизар Енчев има предване само и единствено благодарение на Нинова 🙂

 18. Когато един клоун(какъвто е учиндолския тарикат) разсмива държавата, това е комедия, но когато клоуна иска да управлява държата, това е вече трагедия!…

 19. Видеото е от Петък-19 юни,всеки Петък Диков,гостува на колегата си Н.Колев,за да анонсира темите които ще разисква в своето предаване Евродикоф!!!

 20. Госпожо Томова,моля да обърнете внимание,на това което ще напиша!
  Вие помните може би,че аз първа забелязах за разлъката Ви със Простака Диков и веднага ще напиша защо го наричам така,някои които четат моити коментари,знаят че аз тази дума,не я използвам,но в случая Диков я изпълва със съдържание!Ще се върна след малко на тази тема!Крум Савов,в Четвъртък вечерта каза и мисля че се отнасяше за Вас-„аз решавам кой ще седне на този стол“-тези хора се държат като шизофреници….Моя прочит Госпожо Томова,на това което се случи;Мисля си че чрез Вас,Бог разобличи Сл.Трифонов,надменните му сценаристи и 7/8тв,защото едва ли не се изказваха като последна инстанция за Всичко,и понеже БОГ вижда помислите ни,и може би затова стана това разобличение,и после гнева който се изсипа върху тях от социалните мрежи!Сами се закопаха!!!
  И аз като Dimitur Gigov ot фейсбук коментиращите,мислех и се надявах че ще се извинят,но те си бяха те,високомернии тепегьози,типично за тях…
  Много много съм разочорована от тях…
  Сега се връщам на другия Простак Диков,моля да погледнете видеото от гостуването му при Н.Колев в Делници,вижте видеото към 34 минута,това дъно Диков,казва за Вас-ТАЗИ ОТВРАТ,ТОЛКОВА ПРИЯТЕЛИ МИ СЕ РАЗСЪРДИХА,ЧЕ НЕ СПАЗВАМ ЛИЧНА ХИГИЕНА(тоест като Ви поканил)!Аз като чух това онемях,просто онемях,човек със когото сте били в добри отношения,такава низост,само един кръгъл простак,постъпва така,какво самозабравяне,каква надменност,видите ли Той Великия ю
  Ви поканил,въпреки че приятелите му се сърдят,чак заплаках от съжаление,жалва се като проста мома!Защо няма такова отношение към една доказана Престъпничка Севд.Арнаудова,действа избирателно,тоест Ви подценява,много много съм огорчена,язък че го харесвах и следях предаванията Му!Простака никога не надскача нивото си!!!Моля Ви Госпожо Томова,да публикавате частта където Ви обижда така мерзко към 34 мин от Видеото в сайта Афера,и също ако е възможно и Господин Велизар Енчев да излъчи тази част,защото трябва да се види истинското лице на „уж героите“!Ето го и Видеото и Вас ви обижда към 34 мин от Видеото!!!
  Гледайте „Сашо Диков, журналист“ в YouTube
  https://youtu.be/x1PpDoktkZw

 21. Дългия прави каквото му каже Сокола в политическо сатиричен аспект….мисля, че и финансово го е помпил не малко. Но нали не оставате с илюзията, че Бибича ще си остави магарето в калта и няма по някой дебел компромат за Дългия…затуй след всяка засилка нашето момче удря спирачката … и Биби има снимки….с бело, долари и други от небрежните за Дългия времена…лае му се на нашето куче, но има дебел синджир на дългото вратле…не го съдете…той толкова си може.

 22. То беше ясно, че сте канена. Оставаше и да излъжете за нещо толкова лесно доказуемо. Отделен е въпросът дали поканата от Крум за предаването на Йорданов е съгласувана с него. Според мен не е, но това си е техен комуникационен проблем. За мен беше по-интересно да чуя записа на отказ от участие, за да си направя някои изводи за Слави Тифонов. И все пак мисля, че не е момент да спорите и да се разделяте, а да се обедините в името на свободата на словото. Дано Йорданов Ви покани в предаването си и Ви се извини очи в очи, защото постъпката беше грозна и не трябваше да си изпуска нервите. Бъдете здрави и единни, за да давате надежда и смелост на гражданите на тази държава.

 23. партийна номенклатура-https://bg.wikipedia.org/wiki
  В системата на комунистическите тоталитарни режими номенклатурата на даден орган е съвкупността от длъжности, които той назначава, контролира и освобождава. Така например в номенклатурата на Политбюро на ЦК на БКП влизат ръководителите на отдели в ЦК на БКП, секретарите на окръжните партийни комитети, членовете на Държавния съвет, министрите и заместник-министрите, ръководствата на Народното събрание и Върховния съд, главният прокурор, посланиците, генералите. В този смисъл членовете на Политбюро и Секретариат на ЦК на БКП не са ничия номенклатура, а стоят над нея.
  така е било преди 1989 година….
  а след нея няма промяна….ВСЕКИ израстнал в семейство от НОМЕНКЛАТУРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ…НЕ СТАВА ЗА ДЕМОКРАТ …дори НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ пропити от СОРОСките идеи имат в себе си основите на НОМЕНКЛАТУРАТА- че са БЕЗГРЕШНИ….БИВШИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ НЯМА…

  1. Сега ще плагиатсваш ли, бе идиот, или ще се правиш на ,,умен“. Нима не знаеш, че за всеки текст , след като не е твой, си длъжен да оповестиш автора или препечатаното от чие издание е.

  1. абе къде е тоз Тошка Африкански? бехме у школата у Враца уйници -школници?? Да ми се убади !

 24. Гледах гостуването на В. Томова на Сашко Диков.
  Г-жа Томова, поздравления за достойното поведение и отстояването на истината!

 25. Ясно е, на Слави телевизията се е осрала. Това се случва за втори път щом иде реч за Бай Х. Но без създаването на всенароден отпор на Хунтата няма да има промяна. Затова да загърбим малкото в името на ПОБЕДАТА.

  1. да загърбим какво?…“майка и ша е.ба“?или“кържалийска п..тка“?В името на какво?“Да си траем,че да не ни хванат,че крадем“?

 26. Оказа се, че тия БЕЗСРАМНИЦИ от ТВ 7/8, начело с Учиндолския неграмотник, са най-големите ПРОСТИТУТКИ на властта на бойко.
  Първо, УНИЗИХА една достойна за наградата „Пулицър“ жена – като в последния момент си оттеглиха поканата за гостуване.
  Второ, жестоко и мръснишки НАРАНИХА и ОСКЪРБИХА Веселина Томова – с публичното й НАПСУВАНЕ В ЕФИР и
  Трето, с ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ и МАНИПУЛАЦИИ, продължиха да заливат българския ефир. Ало, СЕМ, няма ли да се самосезирате и да наложите глоба на тоя самозабравил се гологлавец“
  И тия хора, се готвят да правят партия да влизат в НС и да ни управляват.
  СКРИИТЕ се бе, боклуци от 7/8 ТВ!

 27. Славчо и кохортата му отдавна са показали че са голямото нищо.Смешен е напъна им да са последна инстанция по много от злободневните въпроси,очевидно фалшивото им самочувствие ги подвежда да си позволява някой си световно неизвестен тошко да псува като столюпиновски хамалин дама на която би трябвало само да се възхищава и да е щастлив ако тя благоволи да присъства в негови представяния,тия от седен осем ще се окажат големи тъпанари

 28. Чувам че сте много смели в коментарите. Само дето стоите вкъщи зад компютъра а не излезем да кажем на Б Б да си ходи. Слави ни е най малкия проблем. Извинете ако ви прекасвам плюенето.

 29. От отровените терци и Дикоф Сандо скиорчето остана онова впечатляващо дъ дъ дъ дъ ддддъ и дъ..

  та даже до каруцарското: Дъдъдъ „Да ти три букваи майката“ немой го докара, а е син на генерал

  И то какъв генерал!

  Та връщане назад означава да чуем от Гармишпрът и Кихнен какви скорости Стенмарк и кви фльорци Пакпадналов шгъ намотаят ф талефризеро

  1. „Майка ми работеше на три смени, баща ми беше шофьор на автобус, почина на 54 години от инфаркт. Възпитанието е обич и пример, така Сашо отговори на въпроса дали родителите му са изисквали от него. “
   https://nova.bg/news/view/2011/06/21/17592/%D1%81%D0%B0%D1%88%D0%BE-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D1%80

   1. Батка, немой да гя разпрааш за 3 сменната майка и шехиоринът тейко. С такъв бекграунд на Алеко и в Панпорово като метач камо ли ката скиорче да се докопаш и друто фъ телефризера немаше как да се задпорти без генералът да е бил шумсарин. нЕема бе. Викепедосай му cv-то и жгъ видиш.

    Мразим се за числотурници да пиша за 4+.

    А ти прощавай. Не сме поркани. Байгън ми стана от днощния Ножков Сандо. Укачи се он на люлката и аааа къде Баце и против нега. А после за къде против президента. И никаде необели дума след цвилещата с/у Радев дали покрепял бутането на правителството… Та ти чу ли тоз Садо да обели „кво“ г-н Борисов вие за отстраняването на президента ли сте в онези дни когато тръгна питането мои ли дъмсе му иска инпичменто.
    Сандо е дръта изабана букова щека.
    Че го траеме оти друго нема

 30. Веселина Томова и Татяна Дончева мачкат Боко и хунтата му , две жени са по смели от всички мъже в България.За чалгаря Слави и неговата чалга ТВ 7/8 е излишно да се коментира ,но разочарова Сашо Диков в последно време , предаването му забуксува и загуби свежест.Това уж “отровно трио” което кани само си прави личен пиар и омръзна на всички , има нужда от нови свежи лица и идеи. Афера си остава опозиционен сайт номер едно без конкуренция и безапелационно.

  1. Съгласна съм с Вас.
   И все пак за мене беше удоволствие да ги гледам със Сашо, понеже са кибритлии, два „остри камъка“…Хора с характер, не безлични мижитурки и удобни мисирки. 🙂 Готин сблъсък се получи.

 31. Ами може би Вие ще ни обясните кой е смел, кой е прост и кой ще е поредната подлога на Баце, г-жо.

  1. АЛЕКС, прегледайте сайта на АФЕРА и ще си отговорите на въприте към „г-жо“, зададени според мен тенденционно !!! Ако нещо не разбирате – кажете си и екипът на АФЕРА вероятно ще Ви го поясни допълнително.

   1. Коментарът беше в отговор на потребителка „Ани“, която явно след това си е изтрила поста и затова се губи смисъла. Г-жата обясняваше как Веселина Томова е почнала да се заяжда със „свободната“ медия 7/8 и че не тя (Томова) определяла кой е смел и кой страхлив. А че Трифонов го готвят да е следващия Каракачанов, който ще се гушне със „спящата красавица“, в това едва ли има съмнение.

 32. Г-жо Томова, изобщо не гледам тв 7/8, но бях решила да проследя интервюто с Вас. Изобщо не се учудвам на последвалия срамен и позорен отказ на авторите на поканата. Те толкова могат. Този случай има и добра страна – всички видяха, че Дългият цар е гол. Съсипаха го в социалните мрежи.

 33. Вече разбрах какво е искала да каже г-жа Томова на 16-ти юни 2020 г. около 21:00 ч.: „Как пък един МЪЖ не се намери на тая територия да ЗАСТАНЕ НА ХУНТАТА бе, как, бе!

  Че пак жените трябва да оправяме работата! „.

 34. вервайте хора на 7/8-гласувайте за ТОШКО, СЦЕНАРИСТИТЕ ЗА КУЛЕКОВ ДА СТАНАТ ДЕПУТАТИ-ПОНЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВИ ПСУВАТ -ТЕ ИСКАТ ДА СА В ПАРЛАМЕНТА-1.ЗА ЛАПАНЕ НА СУБСИДИИ/да върви телевизията/ 2. на 3 месеца да си актуализират заплатите, 3.да обещават че НЯКОГА КОГАТО ТОГАВА КАТО ИМАТ МНОЗИНСТВО ЩЕ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА-по какво се различава Тощко Йорданов от Сидеров- макар че са от Ямбол-само по псувнята-единият псува на ум, другият е ГРАЖДАНИН СВОБОДНО ПСУВАШ-А КЪДЕ Е СЛАВИ-СКРИ СЕ КАТО МУШМУЛ-ЗАЩОТО И ТОЙ ИОДОБРЯВА ПСУВАНЕТО-а вие безобразници, без да сте разследвали или някой да ви е дал информация СЕ ОКИЧИХТЕ НА ГЪРБА НА ТОМОВА-а Сашо Диков и той същия-ама защо не покани Томова на живо , а ще я записва в АНТРЕТо ЗАЩОТО ПЕНСИОНЕРА ГО Е СТРАХ ДА НЕ ИЗГУБИ ПАЧКИТЕ-АШКОЛСУН

 35. Уважаема г-жо Томова, случайна снощи (19.06.2020/22 часа) Ви гледах при Сашо Диков. БРАНВО, БРАВО и БРАВО, защото го накривихте да си приказва сам. От излъченият запис разбрах, защо от няколко месеца Вие отсъствате от МОНОТОННОТО му предаване. Освен това се обясних, защо вече не качване на запис предаванията на DIKOFF на сайта на АФЕРА. По скромното ми мнение чрез Вашите включвалия от Варна, той си правеше имидж на обективно и независимо авторско предаване. Включването един път месечно на тримата редовни коментатори (отровното трио) не може да замести Вашите обективни и независими журналистически коментарии по темите на седмицата. Коментарите на събитията от месеца, във вида в който се представят от ТРИЕТО , са подобни на „СЛЕД ДЪЖДА – КАЧУЛКА“. В момента от който разбрах, че АДВОКАТЪТ е поел съдебната защита на на ЛиЛана&Ко, престанах да ги гледам. Тази вечер по случайност, превключвайки каналите на телевизора, попаднах на вашето интервю.
  В заключение си позволявам да Ви препоръчам да запишете на CD/DVD разговорите си с КРУМ и псувнята на ХАДЖИ ТОШКО, и масово да ги разпратите на висчки медии в България и до дипломатическите посолствата. Какви трябва да бъдат коментарите към CD/DVD – не желая да „продавам на краставичар – краставици“. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за Вашето решение да не търсите съдебна отговорност от ХАДЖИ ТОШКО-плашипутарник.
  Оставям Ви още един e-mail адрес, на който можете да ми пишете, ако с нещо мога да бъда полезен ([email protected]).

 36. Една сама жена успя да взриви статуквото.
  Каквото и да стане от тук насетне не забравяйте горното.
  И не се вземайте на сериозно.

 37. Тошко Йорданов е сценарист и главен редактор[2] на всички телевизионни формати, реализирани от „Седем-осми“ – „Survivor BG“, „Music Idol 1“, „Dancing Stars 2“, „Пей с мен“, „Lord of the Chefs“, „Младост 5“, „Гласът на България“, „България търси талант“.
  Всичко около КОНСУМАТИВНОТО ОБЩЕСТВО…КОИ стоят зад тези ПРЕДАВАНИЯ по целия свят е ясно…ЗОМБиране на МЛАДЕЖТА и не само нея…

 38. Г-жо Томова, всичко вече е кристално ясно. Тези седем-осмаци се изложиха тотално. Не че преди това бяха кой знае колко изискани. Отдавна са загубили реалната представа за себе си и се смятат за някакви фактори. Оставете ги и не се обяснявайте повече. Знаем ги що за стока са. Хората не са прости, преценили са ги – то ще си покаже.

  1. Седем-осмаци НЕОНОДЕНИ И НЕДОНОСЕНИ СА ..НИТО СА СЕДМАЧЕТА НИТО ОСМАЧЕТО ..НЕРОДЕН ПЕТКО ..И ТЯХНАТА Е ТАКАВА..

 39. Локум Савов и Лошко Йорданов- тези две объркани души ли се готвят да ни управляват? Не че не сме свикнали, ама хайде стига вече експерименти с род и Родина!
  Всъщност историята е доста комична. 🙂 Май са се уплашили за себе си, не за г-жа Томова…

  1. Нито Крум, нито Тошко са от страхливите. Критиките към управляващите си казват в прав текст всеки ден. Но не всичко зависи от тях. Гледайте редовно предаванията на Тошко и ще се уверите.

   1. Разбирам, но има просто правило- да не започваш нещо, когато не си сигурен, че ще го довършиш.

   2. Лили , а ти гледа ли последното интервю на Слави с Борисов?
    Слави само дето не му направи свирка!
    Лили , лекувай се , моето момиче!

   3. Петър плет плете,през пет плета преплита,плети Петре плета, през пет плета преплитай каза:

    Да бе да.Е какъв му е таланта на тая шушумига Крум Савов? МотА се по 4-5 телевизии,като муха без глава,перчи се ,хука се ,прави се на самодеен „експерт“,но нУМера му не мина
    и накрая му биха шута от всякъде.Прави се първо на плейбойс физиономия на картофоберач,на спортен експерт,но с бляботенията си загуби зрителския интерес и му ритнаха трудовата книжка.После измоли двамата бивши баскетболисти,дългуните по 1,61 см. Андрей и Иван да го пробутат във „Фермата 1″да изкара нЕкой бърз лев.Ама и там уж се прави на професионален спортист,заплащи ,че със сигурност той щял да грабне победата,а едно полудете го опука още първата седмица на първия дуел,като маче от дирек. После го пробутаваха и в „Смени жената“,та чак в два епизода,но и там същата плачевана смешка.За патравия спортиС Крум Савов може да се каже eдинственно,че е един закостенял ‘професионален’ псевдо медиен плашупутарник ,което определение ,както и Весето казва важи и за всички в набедената ТВ 9/14-ти.

  2. Слави се е събрал с кофти компания.Иначе в Слави има неква ,макар и смътно но все пак пробляскваща доброта.Имам усещането,че дълбоко в душата си той иска да е добър,но го дърпат от всички страни и го дисконцентрирват.Той не е „кейпъбъл“ да я увладява тая напираща изотвътре доброта и не може да я направлява в правилната насока.Слави е нещо като члага антипода на БацеНанка.А с тия навлеци и както Мария ги нарича „рахат Локум Савов и Лйошко Джорданов“ ТриВоноф хайрлия нема да види !

   1. А каква е тази дума „дисконцентрирват“? 🙂
    Творческа и авторска?

    1. Думата „дисконцентрирват“ идва от кардарашки,копанарски,демирджийски или йерлийски ромски наречия,госпожа.Те обичат да вмъкват и по едно допълнително „в“ или „г“ ,за „благозвучие“ в много думи.Като например :обичВам , отбирВам,гласувГам,подпивГам,танцувГам,вентилирВам,отсервирГам,манифестирВам,непротивоконституционствувателствуВГайте и др.
     В тази линия на мисли и един стар финландски виц :
     Циганин влиза в един бар и поръчва:
     – Един ром и един сок от манго!

 40. И ТИЯ ШЕ СА ОПОЗИЦИЯ НА БАЦЕ – ПРОЛИЧА СИ ОЩЕ ,КАТО СЕ НАБУТАХА ПРЕДИ ВРЕМЕ ДА ГО ПОКАНЯТ В ШОУТО

 41. Веселина Томова , аз Валентин Ангелов , индиректно те познавам от години.Следя всички твои изяви , винаги съм бил съпричастен с твоята работа , онлайн.Тези путарници от 7/8 с дългия дебил от учиндол плевенско , на челото им пише че са Страхливи като плъхове , котаракът само да мръдне , те се изпаряват като пръдня.Това е софийски синдром , ,щот и те станаха софиянци да ги е.Хич да не ти дреме за боклуци.Айде със здраве.В.Ангелов гр. Белене

 42. ТОШЕНЦЕ ,СА ,КАТО ГЛАШАТАЙ БАТЕ – У СЕКО СЕЛО ПАЛАНКА И ДУВАР:
  3 ИИИИИИ:
  АЗ ОБИЧАМ ТОМОВА ,ПО ТРИ ПЪТИ

 43. Хахаха! Селянията им избива през ушите все по-яростно 🙂
  Дъното наречено Тошко е ясно, ама как ли се чувства Крум Савов че се е набутал в тая кочина?

  1. Крум Савов е същия боклук специалист по всичко.?като Уйчиндолския и сценаристите му.

  2. Единствената разликата между Тошко Псуващия и банкянския идиот е че единия е 45743 килограмов тюлен, а другия – скрит гей. Иначе и двамата са псуващи жени плашипутарници.

 44. Томова , една молба-тези записи ги пусни и при Велизар Енчев и ако се съгласи при Сашо Диков за да научат колкото се може по-вече хора за гнусната постъпка на 7/8 и чалгаря!
  Иначе не съм изненадан от мекотелото наречено Слави , той предстои да се дъни още много пъти!
  А , сега как съжалява – просто не е истина!
  Само да не получи инфаркт , че в соцмрежите го разкостиха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *