« Върни се назад Публикувано на 14.07.2017 / 19:10

ДА, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И СЛЕД КАТО ТИ ИЗДРАПА ДА СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ, ВЕЧЕ РЪСИШ МОЗЪК. ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ СЕБЕ СИ, ЧЕ ТИ БЯХ ФЕН, НЕЩАСТНИК!

РУМЕН РАДЕВТази години почитаме Апостола с много събития. Едно от най-похвалните е издигането на този паметник и то точно тук, във Военната академия, която обучава и възпитава пазителите на Отечеството. Думата Отечество днес почти не произнасяме, защото някои наричат България тази страна, други твърдят, че няма такава държава. Когато преди 180 години се ражда Апостола тази държава действително не съществува, но Отечеството е в сърцата на Левски и такива като него“, заяви президентът.

Това каза президентът Румен Радев след освещаването на паметника на Васил Левски в парка на Военната академия „Г. С. Раковски“, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Думите му са в отговор на песента на Слави Трифонов „Нема такава държава“. В нея се казва: „Не ми говорете за закон и конституция, / в тая държава всичко е проституция./ Пак ли ще живееш в лъжа?/ Нема такава държава./ Пак ли ще търпиш и до кога?/ Нема такава държава/“

миличкият фатмак…

да, няма такава държава и след като издрапа да си част от нея, вече ръсиш мозък, омерзен съм от себе си, че ти бях фен, нещастник!

ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВГеорги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Ние пък, ген. Маринкин, я наричаме „Територия“! Анадънмо?! Ако ти живееш в „Отечество“, НИЕ живеем в „няма такава държава“ и „територия“!

«