Публикувано на 18.05.2022 / 17:19

ДА, „ИНФОРМАТОРИ“, ЗНАМ, ЧЕ Е В МВР Е ПЪЛЕН РАЗПАД, НО БЪДЕТЕ МЪЖЕ, А НЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ! СКАНДАЛЕН СИГНАЛ ЗА МВР -БУРГАС! И ПАК „ГЕРОЙ“ И ТАМ СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА ГДБОП – МВР – РАШКОВ!

Започвам от по-отдалеч.

В края на миналата година АФЕРА публикува:

ИСТИНСКОТО ГРОЗНО ЛИЦЕ НА ГДБОП! ШЕФЪТ НА ГДБОП ПОЛЗВА ЖИЛИЩЕ ЗА АГЕНТИ. ЗАМ.ШЕФЪТ НА ГДБОП ЗАСЕЧЕН В КАНАЛ ЗА МИГРАНТИ ОТ ТУРЦИЯ. ЧУЖДЕСТРАННИ СПЕЦ.СЛУЖБИ ЗАМРАЗЯВАТ ОПЕРАТИВНА РАБОТА С БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОЛЕГИ

https://afera.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B4%D0%B1%D0%BE%D0%BF-%D1%88%D0%B5%D1%84%D1%8A%D1%82/

Дни по-късно стана ясно, че ДАНС се задвижи по случая:

В ДАНС ОБРАЗУВАХА РАЗРАБОТКА СРЕЩУ ШЕФА НА ГДБОП КАЛИН СТОЯНОВ ПО ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“!

https://afera.bg/%D0%B2-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%88%D0%B5/

Софийска Градска прокуратура образува досъдебно производство и го възложи на „Вътрешна сигурност“.

И от СГП, и от „Вътрешна сигурност“ ме викат на разпит, умолявайки ме да помогна, да дам „сламка“ към написалите сигнала, за да могат да си свършат работа и да доведат до „реализация“.

И какво да направя аз, драги ми ченгета, които не желаете да си напишете имената и държите на анонимността си?! Нищо. Освен журналистическия ми принцип „да не издавам източниците си“ и всъщност в случая да ви пазя „анонимните задници“. А вие чрез мен да търсите правдата и да громите разпада в МВР, ама ако може Веселина Томова да е на първата линия на фронта, пък ние ще си чакаме пенсията и да си вземем накуп паричките от МВР.

Да, знам, че в МВР е пълен разпад! Е, и?

Нали искате освен да се чуе, да се прочетат фактите, някой нещо да направи?!

Един поне ще се намери ли да дойде с мен във „Вътрешна сигурност“? Пък нека да ни „прецакат“, нека да ни „подложат“, поне ще бъдете мъже, а не плашипутарници!

Днес, пристига поредния скандален потресаващ сигнал за МВР и за пълния му разпад, този път получен в Легия Антимафия на Григор Здравков, който незабавно ми го препраща, защото е адресиран и към мен.

В него ПАК „герой“ е и сегашният шеф на ГДБОП, който по публикация на АФЕРА е в досъдебното образувано от прокуратурата и дадено за разследване на „Вътрешна сигурност“.

И пак сигналът е от ченгета, които засега оставали анонимни, щото очевадно Веселина Томова е по-голям мъж от тях.

Публикувам сигнала така, както е пратен, защото разпада в МВР е наистина тотален. Но това, че го публикувам до нищо няма да доведе, ако не ЗАСТАНЕТЕ най-сетне като мъже с имената и позицията си!

Толкова!

Веселина Томова

Коментари 16 за
“ДА, „ИНФОРМАТОРИ“, ЗНАМ, ЧЕ Е В МВР Е ПЪЛЕН РАЗПАД, НО БЪДЕТЕ МЪЖЕ, А НЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ! СКАНДАЛЕН СИГНАЛ ЗА МВР -БУРГАС! И ПАК „ГЕРОЙ“ И ТАМ СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА ГДБОП – МВР – РАШКОВ!”

 1. Г-жо Томова ако сигналите са анонимни,каквито и да са, те са нелегитимни.Само ги публикувайте но не ги подавайте сигнали,защото както се е получило ще ви викат само вас,и никой друг.Ако ние искаме някой да ни помага,но като видим дебелия,не заставаме до него,това означава че не сме готови да воюваме за свободата и истината.Когато евреите са били поробени от египтените,цели четиристотин години,те всеки ден са молили Бог,да им прати човек който да ги изведе от робството,но те не получавали такъв.Господ казал че когато види че те са дорасли да воюват и не могат по-вече да търпят неправдата на поробен народ,той ще им прати такъв,но те трябва да го следват.Арон и Моисей идват в точният момент,нито по-рано нито по-късно.Всичко което ни се случва е в правилният момент,така е и в природата,разлистването на дърветата,идването и заминаване на пролетните птици е подчинено на биологични,природни закони които се случват в определен момент

 2. Това са очакваните последствия ! Наплатени милионери- пенсионери с власт, алчни чиновници със самозабравила се човешка визия! Навсякъде са! Във всяко Министерство, Агенция, Съд, Прокуратура! Това не е новина, това е новият ред!
  Господ да пази България!

 3. Г-жо Томова нека да отбележим и една малка победа на Ръководството на МВР в борбата с корупцията. На 16.05.2022г. Дисциплинарно беше уволнен един от най-корумпираните Директори в системата на МВР, а имменно Директора на МВР Кюстендил старши комисар Елиан Стамболийски по прякор „Ецата“. След 12г. Дерибействане в Кюстендил и региона, на корупцията, мафиотските обвързаности и прогнилата институция ръководена от този човек, може да завиди и високо бюджетна холивудска продукция.

 4. Отиваш пускаш жалба за престъпление срещу теб или собственоста ти… и се сдобиваш с някое обвиненийце,белким се откажеш !

  Ако честните,доблестни полицаи в България решат да арестуват колегите си -нечестните и недоблестните, ще им трябват най-малко по 500 белезници на човек.
  И по един пътнически влак да ги карат нанякъде…

  Венсеремос.

 5. После върви се жалвай в полицията .Гадни орки, всичките да ви изринат!

 6. Калоянов даже НЯМА полицейска школа или поне СЕРЖАНТСКО милционерско училище .Завършил е АГРАРЕН Институт явно спец по овошки дръвчета и посеви но не и от Служба на Обществото
  Бизнесмена Филипов е бивш митничар с ДС чадър справка в Търговския регистър инанаф 70 фирми за внос износ
  Но основно движеше контрабандата на горива през Нефто база „Росенец“ с ГЕРБ чадър с човека на ЦВ.ЦВь-Димитров Подлогата
  Подлогата има 4броя апартаменти на комуникативни места Д.А.Р от митничаря Филипов

 7. Извън темата. МВР живи здрави както и да е. Макро елементите в храненето са въглехидрати протеини и мазнини. Микро елементите са всички витамини и минерали. Въглехидрати до обяд, след това другото.

 8. Всичко е вярно , особено интересно е да видите подправения нотариален акт на бащата на бопаджиите и кой от е подправил от Писменово и сладоледите в Приморско…

 9. Мила госпожо Томова. Приемам отправеният Ваш укор макар, че той не е точно към мен. От много години съм извън всички системи и последният оперативен с който бях близък бе непрежалимият за мен Стамо – мир на прахът му. Знам, че бе и Ваш приятел. Но укорът е правилен и за това отговарям по следния начин. Винаги когато решите, че това е наложитнелно аз ще застана зад написаното от мен – не знам защо, напоследък то стана много! Не се страхувам а и до мен ще бъде една красива жена, която обичам по свой си начин – знаете, че съм твърде стар за обичайните неща. Не ме напуска мисълта, че трябва да се излезе от този утвърден вече начин на споделяне на истините! Не ми дава мира и друг въпрос – не към Вас. Каква стана тя? Ние българите пак ще го лапаме – газа, имам предвид. Съобщиха, че плащането на Русия с рубли си била частна работа на немските фирми и държавата няма да се меси. А ние юнаците – най- отпред. Първи да го лапнем!

 10. В милицията настъпи пълна паника…
  Вече не се знае кой стреля и кой заляга…

  А на бас ,че в милицията работят бая любовници на тоя,оня…

  БГ милицията е единствената в света ,която може да обвини тъжителя/потърпевшия/ в престъплението извършено от заподозрения.
  И то доста успешно …
  Направомаматаинебават.

  България беше милиционерска държава при Живков .
  Всяко село с полицай.
  И бяха военизирани.
  Свърши,битти…
  Сега всички станахме граждани.

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>