Публикувано на 20.12.2021 / 10:30

ДА ИМ БЯХМЕ ВЛЕЗЛИ НИЕ В КЪЩИТЕ! НЕ ТЕ В НАШИТЕ. КОГАТО МИРИШЕ НА СВИНСКО С КИСЕЛО ЗЕЛЕ НИКОЙ НЕ ТРЪГВА СЛЕД МИРИСА НА БАРУТ

Да им бяхме влезли ние в къщите! Не те в нашите.

Да се бяхме отчекнали за минути поне от еснафлъка и да бяхме нахлули в душите им, или в онова, което е останало от тях, ако изобщо нещо е останало след като ги продадоха. На Дявола.

Да бяхме напъхали в джобовете не пари, а юмруци, и да бяхме нахълтали в сградите им, съградени и плащани от нас. Не те в нашите.

Ама – не!

Ние сме „полит.коректни“, „либерални“, „глобалистки“ мишоци.

Ние сме келепирджии, дето само пАрата ни е в главата, а не парата във вятърните мелници.

Ние сме вечно чакащите някой друг да е хаиза, хъша, хъшлака. Някой друг – за да го наблюдаваме отдалеч, гризейки ноктите си от шубе, да не би да ни свържат с него. Докато не победи. Защото когато победи сме първите, които създават легенди как сме му шили бялата риза и сме му носили партрондажа.

Да бяхме повярвали в Бог преди ние да им влезем в къщите! Не те в нашите

Да бяхме поне за минути повярвали, че всичко можем, когато не се фиксираме и не се вторачваме единствено в крайната печалба и победа. Да бяхме направили каквото трябва, пък да става каквото ще.

Да бяхме рискували поне веднъж в живота си, за да разберем, че Бог обича и помага на смелите. Не на еснафите.

Ама – не!

Ние сме подай-гъзеца, криворазбраната циЛивиЛИзация, грош да падне, далавера да чукне, даян му е майката, даян, даян, даян – векове, години, години безсмислено безвремие…

Ние сме онези тепигьози, които са готови да изтърпят и най-големите Боклуци, само за да не излезем от зоната на „комфорта си“.

Ние сме инфантилите, които сами си създават фалшивите станиолени „икони“, на които демонстративно и показно вярват, не защото знаем какво е Вяра, а защото имаме нужда да се сложим на Следващия Менте водач, само и само за да ни забележи и да влезем и ние „в играта“.

Да бяхме поне за минути ние налазили техните къщи! А не те нашите.

Да бяхме поне веднъж оставили спомен за достойнство и чест, да бяхме поне веднъж открито зашлевили мръсника и лъжеца, да бяхме поне веднъж размазали крадеца и разобличили фалшивия продажник, продал българските интереси и целунал пръстена на Сатаната.

Ама – не!

Ние се правим на глуповато наивни и ръкопляскаме на всеки придошъл кретен, наложен ни от мракобесни и черни сили, пременен със светли одежди, само за да ни успи, и му ръкопляскаме единствено с надеждата и за нас да има … келепир.

Да бяхме се събудили не мишоци! Да бяхме поне веднъж непредсказуеми, непрогнозирани, да бяхме поне веднъж строшили злокобната Матрица, в която Боклуците са ни напъхали.

Ама – не!

Ние сме порочното лицемерие – и малцината между нас, които са Лудите, дръзнали да скочат Първи – да ги заклеймим, да ги  потопим, да ги смачкаме, само и само за да се харесаме на „новоморалните“ дяволи, пременени сатанински като „ангели“.

Как се бориш за такъв „народ“? Как отвоюваш свободата на такъв „народ“? Как се жертваш за такъв „еснафлък“? Питахте ли Ботев?  Питахте ли Левски? Питахте ли Бенковски?… Как ти кърви сърцето, когато накрая, в последния миг, няма накъде да бягаш и очи в очи с Душата си разбираш, че за ТЯХ по-важна е жълтицата, заради която са те предали, а не Свободата на Духа им?

Да бяхме…. Ама – не!

На Игнажден не ние ги налазихме. А те нас.

Сами отворихме портите и сами се предадохме.

И сега – от омраза, от злоба, от яд не към тях, а към собственото си малодушие и СТРАХ за келепира – ръкопляскаме, мислейки, че така ще залъжем бездушието си.

Ръкопляскаме на Сатаните, преоблечени като „ангели“.

Да бяхме поне за миг се разплакали заради падението си – сълзата щеше да направи Брод.

Ама – не!

Когато мирише на свинско с кисело зеле, никой не тръгва след мириса на барут.

Избраните не идват на Игнажден. Защото няма кого да заварят – не къщите, а Душите на онези, които би трябвало да налазят, са празни.

Само свиреп вятър вее, свисти в ПРАЗНОТО…

Веселина Томова

Коментари 25 за
“ДА ИМ БЯХМЕ ВЛЕЗЛИ НИЕ В КЪЩИТЕ! НЕ ТЕ В НАШИТЕ. КОГАТО МИРИШЕ НА СВИНСКО С КИСЕЛО ЗЕЛЕ НИКОЙ НЕ ТРЪГВА СЛЕД МИРИСА НА БАРУТ”

 1. Ааааааа , не , благодаря!
  Вече няма да изляза на улицата за тоя тъп народ , защото в нашия град на последните протести срещу Тиквата бяхме само 8 човека , а отстрани другите ни се смееха!
  Хак им са сега тези боклуци , да си ги носят на рамо!

 2. Детските COVID ваксини пристигнаха в България…Д-р Менгеле ТРИЕ РЪЧИЧКИ!!!

  1. Д-р Менгеле, преоблечен като дядо Мраз, дядо Коледа тоест… Това ще са им подаръците на горките дечица!

 3. Да бяхме, но не сме. Няма какво да си кривим душите и да се самозалъгваме.

 4. Много добре г-жа Томова.
  Единомислие отпреди 60 години с Пеньо Пенев поета – бунтар!

  Когато цъфнат теменугите

  Когато цъфнат теменугите
  и работите тръгнат зле,
  еби им майката на другите
  и гледай ти да си добре.

  Еби им майката на другите
  и в себе си утеха намери.
  И ако в себе си утеха не намериш,
  еби си майката и ти!
  …………………

  Любовта към парите и материалното е по-СИЛНА от … любовта към ближния и духовното!
  За да се промени – трябва дразнител, събитие!

  И ще дойде, ще се самоизяви.
  Сатаната, няма начин да не си покаже рогата!
  ……………………………..

  п.с. Както прогнозират наши и чужди астролози, пророчици, дори финансовия ни харвардец А.Василев, към март – април ще е най-тежка ситуацията с … инфлацията!

  „Дотогава сохрани духа его и го усили!“
  🙂

 5. Д-р Гьобелс:
  «Поощрявайте слабостите и корупцията. Така най-добре се управляват поробените народи»

 6. с ирония и сарказъм от типа
  време e за герои
  не е време за герои
  ефекта върху стадото ще е „бе-е-е“
  томова стегни се и не се хаби
  препрочети изкуството на войната
  и петте пръстена на мусаши
  не търси герои сред шудри и вайши
  извини ме за индуиската варна терминология
  въпреки че воинската каста понамаля
  след времената на лудите глави „мутрите“
  тези овчарски кучета забравили мисията си
  деградирали до „бездомни“ глутници и единаци
  ще бъдат отново до пастира
  когато настанат времената последни
  кшатриите са твоите хора
  търси ги събери ги дресирай ги
  така да се каже отново ги научи на овчарлък
  те ще надушат и погнат вълците в овча кожа
  „над тях“ са брамините
  струва ми се че ти си от тях
  но се изживяваш като кшатрий
  проблема на синовете човешки се корени
  именно в това „вавилонско“ кастосмешение
  раждащо и вавилонските блудни синове и дъщери
  шудри и вайши се натискат без време за кшатрии и брамини
  а кшатрии и брамини дяволюират към основата на пирамидата
  „извън“ светското
  „извън“ закона са безкастовите
  петия елемент
  петата варна колона
  те са или като въздух след буря
  духовни скитници преминали отвъд
  които могат да бъдат и всичко и нищо
  или забит в пръстта в калта заземител
  като циганите накъде без тях
  чиято роля само бог знае
  това последното беше хумор

  следва…

 7. Идиоти спрете се че ставате смешни!
  Кантарджиев:Новият щам много лесно се разпространява от ваксинираните с две дози от ваксината на AstraZeneca. Te симптоматично и за кратко време. Ако тези с две дози AstraZeneka си сложат бустер от РнК ваксина, защитата им ще бъде около 75%“,

 8. Ако правителството въведе зелен сертификат за покупка на алкохол , то вярвайте ми на мига ще се изпълни мечтата на Кирчо и Аргирчовица за 100% ваксинация . ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД !

 9. Поздравления за г-жа Томова. Отлично сте го написали. Нека да го приемем като символ – верую на непримиримите. И в този дух искам да споделя с всички пишещи това, което четох някъде. Аз го приемам за истина, но всеки е свободен сам да се определи. И така, Творецът ни е създал като човеци и ни е поставил да се учим върху Земята, като ни е оставил единствената свобода – да се опредим дали да следваме Неговите Закони или тези на Дявола, като се раждаме и умираме докато не изучим Божествената наука и животa. Но понеже Той е създал душите от три части – положителна със стремеж към Него самия, отрицателна със стремеж към Дявола и неутрална (ръководеща) за самият Себе си, с която част Той присъства във всяка една душа наблюдава и контролира накъде ще поемем при всяка една ситуация, през която преминаваме в живота си. А за резултатите от тази главоблъсканица в ситуациите, Той е създал механизъм залагайки го в ДНК на телата ни, който механизъм служи да трансформира енергията на решенията ни в цифри. А цифрите в кодове. Чрез тези кодове, Той определя нивото в развитието на душите на тази земя и човекът трябва вече да е наясно дали да поеме към положителната система или към отрицателната тоест, към Бога или към Дявола. Човечеството сега се намира на кръстопът, където борбата на Дявола сега е да приобщи колкото се може повече души, защото той не може да ги създава. Бог му е дал свободата да съставя житейските програми за всеки един от нас така, както той прецени и колкото души може да открадне, да ги остави за себе си. Тъй като петата раса, от която сме всички ние, вече завърши срока на своето развитие, а планетата премина на по-висока степен на развитие, навлязоха нови енергии, повиши се температурата на самата планета и започнаха глобалните изменения и в планетата, и при хората. Отрицателните завладяха постепенно правителствата на всички държави и под прякото ръководство на Сатаната, в неговият стил на управление, с всевъзможни лъжи и поквара събират неопределилите се към Бога души с всичките свои методи и средства. Как стоят нещата при политиците. Тъй като принципът е един и същ, и когато една група от хора, събрали се заедно в името на някаква цел или интереси започне своята дейност, от духовния свят ѝ се назначва една Същност, която да я ръководи и подкрепя. За това ръководство се използва техника, отговаряща на нивото и материята на този духовен свят откъдето тя идва, нещо като компютър с изкуствен интелект, който според целта, желанията и практиката на тази група, я насочва, подкрепя, подава ѝ енергия и приема нови членове, въздействайки им върху съзнанието, като ги приобщава към мисленето и поведението на групата. Ако групата е с чисти намерения и работи за цялото, тогава ѝ се дава Положителна Личност, която я напътства в тази насока. И обратно, ако групата се е събрала само в името на личният си интерес, тогава подкрепата е от Отрицателна Личност с всичкият си арсенал от лъжи, измами, кражби, убийства и прочее, като всеки, който се присъедини към групата независимо от първоначалните си добри намерения, попадайки под влиянието на този компютър постепенно приема веруюто на групата и коренно променя своите убеждения. Това ясно се наблюдава особено при политиците.
  Затова се казва “ не слушайте какво ви говорят, а гледайте какви ги вършат“ . Ето сега например, развивайки се в положителна насока, партията „Възраждане“ за един период от седем години излъчва ясни послания за работа в посока на Положителната Система на Бога. Предлага конкретни законопроекти в полза на народа и е необходимо всички, които се развиват в това направление с думи, мисли и действия да я подкрепят, да ѝ предават необходимата енергия, за да успеят те в тези си намерения. Ясно е, че нещата са пряко свързани между материята и духа. Така работят всички тайни общества от хилядолетия и по този начин направляват историческите събития. Вижда се, че това действа и е знак, как трябва да се ориентира новото мислене на положително ориентираното общество. Отрицателните се контролират директно от Дявола и там избор в развитието им няма.

  1. Братя Българи-Съотечественици, кога ще се научите да се изразявате граматически правилно?
   Не оспорвам позицията на „Един моралист“, ама моралът изисква уважително отношение и към родния език, нали?!…

   1. Съдържанието е по важно от формата. Директно казано: критиката ви е смешна.

    1. калинка- малинка, ти също май се изкушаваш от философия. Само гледай да не се наакаш от нея, че тя не е за всеки…

 10. 200% съм сигурен, че ако гнусният червей Иванчо Хаджипенчович не беше подкрепил обесването на Васил Левски и турският съд го беше изпратил на каторга в Диарбекир, след Освобождението ни ако Апостолът се беше върнал в княжество България, българите щяха да го убият, тъй както убиха и Хр. Ботев…

 11. Веселина, Веселина, остава само това, които Васил Найденов написа и изпя преди толкова години: „Всичко отминава под това небе, болката отляво – не!“

 12. Прост народ- прости управници. Всеки народ заслужава своите управници. Рибата гние от главата.
  Колко пъти народ може да стъпи на една и съща гребла, избирайки на власт комсомолци-популисти и бивши комунисти? Жалко, че Борисов се оказа толкова мек и не разгони тази гавра през лятото на 2020 година. Демокрацията не е мекота, а действие според закона. Къде другаде тълпа идиоти да се подиграва с населението и властта като лятото на 20г в България? А сега се радвайте на идиотизма на премиера, на завземането на властта от президента, на репресиите на министъра на вътрешните работи,мълчание на главния прокурор.България постепенно се превръща в Северна Корея и плацдарм за американците за борба с Русия.Бедните хора са послушни хора.

  1. Вие си задайте въпроса защо Борисов и ГЕРБ извадиха другарката Цецка Цачева срещу Руменчо?

   Много народ дори и аз въпреки че не приемам ГЕРБ очаквах Борисов логично след толкова години да се кандидатира за президент!
   Да де ама не, а извади Цецка!

   1. Жекоооо , Жеко , задаваш мноооого елементарен въпрос , който е ясен на всички нормално мислещи хора!
    Ами защото другарката Мустафа така му нареди бе , Жеко!

 13. Ако държавата опре до киселото ми зеле ще го даря барабар с бидона и с котката в него,защото съм патриот !
  Свинско няма.
  Но,ток ще има и то по време на целия Мораториум !
  Гаранция

  Ще е светло,за да мога да си гледам тъпата физиономия в огледалото с тея изпълнени с благодарност оченца …

  Венсеремос.

  1. Кольо, свинско няма, ама котката си е в бидона с киселото зеле, нали? Остави я вътре да си изпразни стомашно-чревното и бъбречното съдържание, после я извади. След това ми посочи сметката, по която да преведа парите за изпращането на бидона в кабинетите на „зеления чорап“ и на Премиера. Ако трябват две отделни пратки, плащам и за двете! Ама искам копие от финансов документ…

  2. ПРАВ СИ КОЛЬО,
   ТОК ЩЕ ИМА И ЩЕ СИ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО ФИЗИОНОМИЯТА.

   ВЪПРОСЪТ ОБАЧЕ Е В ЦЕНАТА НА ТОЗИ ТОК.

   ЩЕ БЪДЕ ЛИ ТАЗИ ЦЕНА ДОГОВОРЕНАТА С ВЕИ-та и „АМЕРИКАНСКИТЕ“ МАРИЦИ по ниската за 2022 година , или ще остане по високата цена от 2021 година.

   МОРАТОРИУМА ОСТАВИ ВИСОКАТА ЦЕНА НА ТОКА ОТ 2021 ГОДИНА И ЗАМРАЗИ ДОГОВОРЕНАТА ПО ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА 2022 ГОДИНА ПО НИСКА ЦЕНА НА ТОКА!!!

   Гледай си физиономията и зелето и плащай по високата цена на тока по МОРАТОРИУМА ВНЕСЕН ОТ ГЕРБ И ПОДКРЕПЕН ОТ КИРЧО , КОКОРЧО И ЛОРЕР!!!!

 14. Те не идват за друго,а за душите ни за тях са изпратени.Властта е от масони ..Какво очаквате от тези сатанисти?Тежко и горко ни ,ако не се събудим..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *