« Върни се назад Публикувано на 17.06.2022 / 17:45

ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ КОМА САМО ЗА ДА ДЪРЖИШ РЕЧ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ! ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ПЪТУВА МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА, КАТО С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, Е ПУТИН!

Единственият човек, който пътува между живота и смъртта, като с градски транспорт, е Путин.

Стриктно спазва лятното разписание на Отвъдния свят.

Да излезеш от кома само за да държиш реч в Санкт Петербург! Луда работа!

П. П. Агентите на британското разузнаване на Оня свят явно са пробити. Предатели! Сигурно са членове на ИТН…

После се “борили с фалшиви новини”… Те се скъсаха да ги измислят, а нас ни правят на луди. Палячовци. Умни и красиви като задника на бай Йонко зарзаватчията.

Според дълбокия анализ на най-малкия голям разузнавач на света ген. Атанас Атанасов, Путин използва Слави за да забие кол в сърцето на НАТО.

Голема била учиндолската мощ на тоя Слави, бе! А те му викат чалгаджия….На българския Бжежински. Глупаци!

Което пък ме подсеща, че в такъв случай може би Байдън използва Киро за да унищожи Варшавския договор? Асен пък да унищожи Китай и женските тоалетни, а Лена Канада и веригата “Хаят”. Чрез пълзящ преврат и 2 пакета жартиери, разбира се.

Истината е, че много време мина, бях още студент в Англия, но добре помня, че тогава и аз ги пиех същите тези хапчета. Като на ген. Атанасов. Два пъти съм водил война с Уругвай, а един път дори си изкълчих крака. Тогава и аз бях много умен! Като генерала днес.

Оппп. Секунда. Найо Тицин говори!

Оппп. Секунда. Зайо спря да говори.

Както и да е. За мен е важно само едно: Генерал Атанасов да не плаче! Щото винаги е тъжно, когато видиш, че малко дете плаче. А майка му крещи: Спри, бе, не виждаш ли, че сме в КРИЗА!

Васил Петев

«