Публикувано на 30.06.2020 / 8:55

ДА ЗАЩИТИМ УЯЗВИМОТО ТЯЛО НА НАШИЯ ЛИДЕР. ТОЙ Е КАТО БЕБЕ, КОЕТО ИМА НУЖДА ДА ГО ЗАВИЯТ

ДА ЗАЩИТИМ УЯЗВИМОТО ТЯЛО НА НАШИЯ ЛИДЕР. ТОЙ Е КАТО БЕБЕ, КОЕТО ИМА НУЖДА ДА ГО ЗАВИЯТ

Харалан Александров при Беновска:

„Това, което изби рибата, бе снимката с голия премиер. Мъжете силно се разтревожиха, а жените се умилиха и се трогнаха. Имаше порив да бъде защитен, все едно виждат в него бебе, което има нужда да го завият – да защитим уязвимото тяло на нашия лидер.“

Без думи сме.

И нямаме сила да коментираме.

Afera.bg

Коментари 42 за
“ДА ЗАЩИТИМ УЯЗВИМОТО ТЯЛО НА НАШИЯ ЛИДЕР. ТОЙ Е КАТО БЕБЕ, КОЕТО ИМА НУЖДА ДА ГО ЗАВИЯТ”

 1. в бурните години на демокрацията когато рекетираше фирми никак не приличаше на бебе. мачкаше подред. когато стреляше с гранатомет на бебе ли приличаше. мутрата какъвто и пост да заеме си остава мутра.

 2. Ега ти бебето изрод!!! Само 150 кила.
  Какви ли ще са тези перверзни женици, които (според Х.Александров) искат да го гушнат?
  Сигурно онези им работи са на колената…

 3. Александров си заработва папото. Ама все пак да помисли и за после, че пак ще иска да папка

 4. Много жени са принудени да проституират, но тези жени, никога няма да паднат на нивото на подобни курви и от двата пола, които искат да завиват крехкото телце и ранимата душа на Борисов!

  1. ..ТАКА Е/,,КРИЯТ СЕ,,МЕЖДУ 2 И 5 СЛЕДОБЯД..А ,,ТЕЗИ,,/ПО ТВ,,ПРЕД ЦЯЛ НАРОД,,…

 5. Харалана гледа да изкяри някой ЕВРО от ШКАФЧЕТО на премиера ,не му лесно на Харалана сигурно младата любовница бивша манекенка му е поискала вила в полите на Витоша не и стига че Харалана и купи 3стаен апартамент в центъра на София

 6. „Малки музикални форми“ срещу лилава банкнота от чекмеджето, нагледен пример за мъжка проститутка.

 7. Аз мисля че Боко тиквата е силно защитен от чекмеджето с милиони евро и спинка сладко на пухина възглавница

 8. Какво е това 200 килограмово бебе, м? Добре угоена, кастрирана и достигнала критично ниво прасена/ полегнала свинкя/, а впоследствие бекон ! Свинското месо е бледорозов на цвят с подкожни тлъстини! По отношение на мазнините е по- тлъсто за разлика от говеждото и овчото!

  1. Това дето го пишеш за цветовата окраска на свинете се вижда само при ДС-Ванче караПраси с многото тераси – той си е продукт от БЗНС+БКП+ДС-свинеугоителното! БОКо е продукт, охранен с помийка от МВР+МНО-почивните станции в Банкя и затова е по-мургав! А ДС-ДПС глигана Деси си чистокръвно черно творение на природата и ТОТО-майка му!

 9. Ах, този плазмодий Беборан Александров!…
  Серданова още ли е с него или вече няма изгода и го заряза?

 10. В това правителство на Борисов 3 няма нито един компетентен министър, никой не си е на мястото, не е специалист в ръководеното от него министерство!
  До един са пълни, некомпетни кретени ръководейки едни от най-важните за живота на българите институции като МНЗ с министър икономист, Деница Сачева на соц. грижи, безсрамна корупция в силовите структури, туризма, дипломацията – пълни некадърници от които всички са корумпирани, некомпетентни, никой не си е на мястото и изпълняват всичко което им нареди банкянския едноличен диктатор …
  Държавата на българите се унищожава бавно и методично от бандата на ГЕРБ!
  В момента в България има близо 140000 безработни, фалирал малък и семеен бизнес, явен геноцид спрямо инвалидите, пенсионерите, майки с болни деца …
  На път сме да ни въведат нови строги карантинни мерки мерки, нарушавайки всички човешки права, чака ни мизерия, глад …
  Докога? Докато спрат изнесените записи, снимки на вожда Б.М.Б!
  Оживявайте българи кой както може, но не крадете като тях … Унищожиха и продадоха плодородната българска земя, дадоха на чужди компании електроенергията, минералните ресурци, злато, руда, транспортните ни мощни фирми като СО МАТ, БГА „БАЛКАН“, унищожиха леката ни промишленост, огромни заводи, армията – станахме държава не от третия свят, а някаква непозната извънземна държава от неизвестния все още 4-ти свят! Може пък да сме извънземни щом все още оцеляваме, а? Срам и позор за близо 1400 вековната ни ни Велика държава – отдавна свалила гащите, продадена и унищожена икономически!
  Който иска да си трае – аз не искам и не мога … Идва ми да ревя с глас от мъка … А вие, приятели навеждайте глави, защото наведена глава сабя не я сече! Аз глава не навеждам, ще се боря до дупка срещу мафията и откровения грабеж и разпродажба на Родината ми от некадърни и корумпирани нещастници …
  Очаквам следващото блокиране в социалните мрежи!

  С възмущение – полк. инж. Кирил Стаменов

 11. Хараланов е прав. Точно на безпомощно бебе прилича.но ние
  по възрастните мъже сме разбрали от живота, че никога не
  трябва да се докарваш, оставяш в това безпомощно състояние.
  Да те проснат напречно на леглото, каквото и да си правил
  преди това. НЕДОПУСТИМО. Може би оня от Симитли в такова
  състояние се е възползвал, ии…. затова човекът не помни. Без паметност и беззащитност, сериозните мъже никога не допускат такова състояние. В този смисъл, твърдящите че държавата, т.е. всички ние останали сме в опасност, имат право. А бе, г-н Борисов, като си призна че си ти, ами признайси и кво ти беше. Лошо ли ти е, сипаха ти нещо в чая ли? А уж четеш мъдри книги за битки и войни. Как се остави в това бебешко, беззащитно положение?
  Рецепта за бързо сваляне на кръвно:
  Чаша или две много студена вода.

  1. в гореща вода.
   Болницата е за по-тежки случаи. Може би съпътстващи?

 12. Бебе играло, играло и заспало напряко на леглото. За бебето е ясно – то и седнало може да заспи, ама защо това силно пораснало бебе е напряко на леглото?! Пък и това според бебето било единствената истинска снимка. Ужас! До къде са стигнали „социолозите“ да се надяват на майчинското чувство на електората на простото бебе, щото вече ще е смешно бебе-дедито да гледа с наклонена главица като шеф на квартална банда. Хората могат да се притеснят да не му е прилошало на бебе-дедито та да не може да си държи главицата изправена.

 13. Бойко се скри в болница като проста п*тка! Излез, ве, малоумник! Стига с тея шменти-капели! Кажи истината поне веднъж в живота си! Боклук!
  Вече всички разбраха, че короната е световна НЕУСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ за взимане на био-данни уж че се правят някакви МАСОВИ ТЕСТОВЕ.
  Генералите и Щаба се опитват да заметат следите и да се спасят от народното недоволство, като заливат с още повече дезинформация за „заразени“ и „трупове в чували“. Опитват се да зомбират обществото с още пропаганда.
  НО!
  Това няма как да стане!
  Повечето българи разбраха истината.
  Веднъж, като научиш нещо няма undo.

 14. Все си мислех, че в живота си съм виждал всякакви гъзолизци и лайносмуци, но Харланът изтрепа рибата. Тоя ибрик остави, че лижи усрания гъз на Шибаняка, но даже и бърка в език в дупката му и го върти. Е.. ах тоя боклук, гнусен.

 15. Харалан Александров при Беновска – Това казва всичко! Няма нужда от коментари!

 16. Цитат от предишен пост, вероятно шега: „Мутафчийски бил секс символ…“

  Вече дори не е смешно! Завалията дали се е смял на този виц!?

 17. Саванът джобове няма…По стар индианобалкански обичай ще го погребат с ЧЕКМЕДЖЕТАТА…Какво би казал Фройд за….-добре че не са ме снимали с момченце….НАМЕК за НЕЩО или за НЯКОИ …защото ПЕДОФИЛИЯТА вече я имаме и в Европарламента а и ТУК май е на ПОЧИТ под ПРИКРИТИЕ…

 18. Харалан и особено Беновска – Ходете, завивайте го, повивайте го, сменяйте му гащите, ако щете го облизвайте отвсякъде! Ваша си работа. Но не ни разсмивайте с такива простотии. И не се надявайте, че ще ви падне някоя купюра от чекмеджето. Той е свикнал на безплатно обслужване. За да има за Барселона, офшорките и Зайчарника.

 19. За колко си продаде задника на гербаджийсикте българоубийци бе, нищожество Харалане? И как имаш сурат да се показваш по медиите? Ти си позор бе, нищожество, позор си!

 20. Прости мъже и жени,простииии. Мутафчийски бил секс символ,сега пък жените притеснени, как тоя е бил толкова преял и пиян ,омазан с някакви гелове и мазнотий ,че не можал да легне като нормален човек,толкова зле е бил. Пък като не пие, какво му прави тая бутилка до главата? А дано го прасне някой с нея по дебелата кратуна.

 21. Това е невъзможно. Категорично. Такъв гъз се завива само от цяла бригада бригадирки от по времето, когата е ял филии с мас и е хранил прасето с помия.

 22. Зимам си пенсията и се обаждам на Ксения Курносова да я водя на Малдивите.
  Пак съм влюбен,обичам я тая Ксения Курносова и туйто.
  А бе,някой да ми каже -защо при мене кризата на средната възраст се удължава непрекъснато,пък пенсията ми стои на едно място ?
  Баси пичката е тая Ксения Курносова !

  1. Нищо лично. Предварително се извинявам, ако има странични ефекти, ама се сетих един древен виц, ама, според мен, хубав виц.
   Питат Радио Ереван:
   – Удобно ли е 90 годишен старец да гони 20 годишно маце?
   Радио Ереван:
   – Удобно е. Неудобно става, като го настигне.
   Този виц, между другото, е открит при разкопки на египетска пирамида, и там, между другото, са открити стенописи, как богини завиват гъдзът на някогашен фараон. Без пачки в чекмеджето, разбира се, само някаква си златна маска.

  2. Ъм твойта дей? Да не е тръгнала и тя да гони на средна възраст?

 23. С канонада от куршуми, не могат ли завият ,,бебето“, тъкмо ще го и подгреят.

 24. В желанието да демонстрира кучешката си преданост този намери сили да изрече манипулативно едни омерзителни ,родени само в неговото болно съзнание думи,които предизвикаха само недоумение до къде може да падне човек

 25. Най-хубо се спи на пълен дюшек.
  ,,ЧЕКМЕЖЕ БАНК“ Четвърти километър има нужда от Държавна помощ.
  За сведение на акционерите на банката,могат да го духат колкото си искат стига да не правят голямо течение.
  Обичам я тая България и туйто.
  Мария ,ти какво ше кажеш,а ?

 26. Офиса на Харалан се намира на ул.Аксаков зад приватизацията. Апартамента беше отнет в полза на Харалан от богат наследник но с умствени увреждания! Никой не му потърси сметка на Харалан как го е придобил!!! И такива типове ми раздават съвети.Ай сиктир бе!

 27. Урсула го повива като напълни памперса, тупка го гръбчето като се напапа, за да се оригне, след като се насуче..

 28. След Симитли е крайно уязвим, там го на@баха и нямаше последствие нито за глашатая нито за еб@ча. Та явно силно уязвимо тяло и дирник.

  1. В грашка си!
   Глашатая – Методи Бачев – мир на праха му, вече е покойник.
   Най-вероятна причина за кончината му – „Мишобиросване“ или „Ваньотаносване“

 29. нещо съм настинал,та ако може и мен някой да ме завие…може и с БГстолевки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *