Публикувано на 03.07.2021 / 16:59

ДА ВНИМАВАМЕ! БОКО С ХОД – ИНСЦЕНИРОВКА НА АТЕНТАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!

Последната седмица преди изборите е последния напън Бойко Борисов да обърне мача и нагласите в своя полза. За целта трябва да бъде измислено нещо радикално, поради форсмажорните обстоятелства при които е поставен, както той, така и партията му ГЕРБ.

Днешното посещение на Боко при Ердоган буквално тегли конеца към алюзията със ситуацията, в която преди време се намираше Ердоган и когато бе на косъм да изтърве властта и сътвори „атентант“ срещу себе си.

Преди години, когато Богомил Бонев беше вътрешен министър и бе притиснал „Мултигруп“, тогава пък Илия Павлов бе инсценирал „атентат“ срещу себе си, когато избухна взривно устройство по трасето към резиденцията в Бистрица, където тогава живееше. Разбира се, самоделното устройство избухна предвидливо далеч от колата му.

Типът мислене на подобни лица е под индиго и нищо чудно Боко да го споходи /авто/ „атентат“, за да удари пирона като „жертва“ точно преди изборите.

Така че, да внимаваме. Най-вече спец. службите да внимават, които после да не питат АФЕРА пак кой и е източника.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов

Коментари 25 за
“ДА ВНИМАВАМЕ! БОКО С ХОД – ИНСЦЕНИРОВКА НА АТЕНТАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!”

 1. И Господ каза: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох – хора, зверове, влечуги и въздушни птици, – понеже съжалих, че ги създадох. Tozi ще да е пръв и за назидание,моите слуги ще бъдат ваши съдници.

 2. Tuj дебелото пак ли ша го трепят , що не вземе да се гръмни само ,нали и то има пищов ,който трябваше да е прибран отдавна за грубо нарушаване на закона .

 3. Не Ви ли прави впечатление,че цените на питейната вода
  са най-високи в смесените райони.
  От 0.15лв/м3 преди 10.11.1989 г. за цялата страна при
  изградена ВиК инфраструктура и с чиято цена
  се изплащаха и поддържаха:Язовири,Извън градски и градски
  водопроводи,Канализационната мрежа,Ремонти,Разширения
  Работни заплати и т.н.
  в момента са: от 01.01.2021 г. Увеличение Увеличение
  Цена за 1 м3 в пъти в %
  1.Силистра – 3.47/м3 23.13 2313
  2.Разград 3.63 24.2 2420
  3.Шумен 3.43 22.9 2290
  4.Добрич 3.46 23 2300
  Нещо,да кажете дали бъркам относно НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ
  Дали не е време да се мобилизира останалото от БНА???

  1. Не само впечатление прави цената на водата, а извиква потрес! Почти всички водоизточници у нас са дадени на концесия на чужди фирми – аналогично с концесията на летището ни. Вода, летище, злато, руди и какво ли не е харизано на кого ли не заради комисиони – легална корупция на беродниците на ГЕРБ. В подобни измерения на продан на националните ни интереси са: на НДСВ – с ЕРП-тата ( Лидия Шулева), „Делегирания бюджет“в училищата ( Даниел Вълчев) и заменките, на БСП ( Станишев) – плоския данък, на СДС абсурдната разсипническа приватизация и връщане на земя по хаотична невярна схема, на СДС ( Надка Михаилова) и на НДСВ ( Меглена Кунева) – арогантните партийни и лични изгоди от годните закритите реактори на АЕЦ „Козлудуй“. Системна антибългарска политическа агресия от системни политически предатели! До сега прокурор не е обвинявал никого от изброените умници или тъпанари, а би трябвало, както е редно и да нямат давност тия и други престъпления.

   1. Делян Добрев -бивш енергиен министър на ГЕРБ, е с подобен на Надка Нейнска и Меглена Кунева с корупционен успех в енергетиката, както и с подобен на техния прокурорски имунитет. Проблемът е, че сега министри на служебния кабинет само констатират корупция, а не дават данни за обвинения на прокуратурата, каквато и да е тя, на гербери като Добев, Горанов, Павлова ( заслуги – от винетки, през язовир „Студена“ до личен подарък от 3, 5 милн. лева от Борисов за …европредседателството уж), Танева, Борисов и др.и тия ореди тях:
    https://svobodnoslovo.eu/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%81%d0%ba%d1%80%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d0%bd-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80/

 4. ТОМОВА , ЗНАЕМ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ….КОЙТО И ДА СРЕЩНА МИ КАЗВА ,ЧЕ ЩЕ ГАЛСУВА ЗА ЧАЛГАРЧЕТО ,САМО И САМО БОЦЕТО ДА СЕ ОМЕТЕ ,ЧЕ Е ВТРЪСНАЛ НА ВСИЧКИ. ТАКА МИСЛЯТ ХОРАТА ВЕЧЕ.

 5. Интересно Ердоган дали е пратил Тиквоча на диванчето като фрау Урсула или направо го е НАДУПИЛ още от вратата без вазелин

  1. Султан Ердоган няма да си цапа инструмента. Още в османската империя за целта е имало „Манафи“.

 6. Що пак ли някой го е поръчал? Лъжливо овчарче, капка достойнство ли нямаш бе смешко жалък????

 7. Споко бе. Президентът Р.Р. е уредил софтуера на машините за гласуване да определят Кукувецът идиот от Учиндол за победител Споко, не се тревожете

 8. Боко отиде при резльо да го поотпусне отзад,че в панделата да е рахат при мургавите.

 9. Боже! Афера! Така да мразите един човек-Бойко Борисов, че постоянно измислите басни за него. Така може да ненавижда само жена, която не е получила реципрочност. Но при вас Афера и мъже пишат с омраза за Бойко. Правя извод, че и те не са получили взаимност. Какъв мъж – всички го искат. Силен мъж е Бойко, а слабият винаги мрази силния. Оставете хората да избират. Не ги притискайте. Бойко – политик, а не межитурка. България не е единствената държава, в която мафиозите убиват политици, когато не могат да се справят с тях. Луканов е добър пример.

 10. Брендън Лий/син на Брус Лйй/ си изпати след като някой смени халосния с истински на снимачната площадка…
  Тая игра е опасна.
  От друга старана погледнато ,във войната за кашкавала са паднали,падат и ще падат толкова много знайни и незнайни жертви…
  Сигурно си заслужава ?!

  Венсеремос.

 11. Тоя тиквеник пак ли ще го убиват? Да си викне селските лелки с пресъхнали генитали да се вайкат и да го оплакват пред орталъка.

 12. НиКОЙ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕ НА БОКЛУКА !
  Всички се убедиха какъв лъжец е !
  А и Служебното Правителство ИЗКАРА ДОСТАТЪЧНО КИРЛИВИ РИЗИ В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТОВА , че ТИКВАТА Е ОТЯВЛЕН ЛЪЖЕЦ , КРАДЕЦ И ЛИЦЕМЕР!

 13. Рашков веднага да заповяда да бъде отнето разрешителното за носене на оръжие (вкл. стоящото на нощното шкафче), както и спец-частите да отидат и да му приберат всичките оръжия на БОКо! За да не се самозастреля за да заличи следите от краденото и се отърве без възмездие и наказание!!!

  1. „Тома Биков: Бойко Рашков е объркан човек и дървен комунист“
   Ако този действително е казал така препоръчвам на Рашков да му заведе едно дело в съда.

 14. Допълнение към пост АЗ ,да напълно сте прав в твърдението и това се въведе още от времето на човека Й.С .човека с дакела по времето на Командира.Знаем и помним тези инсинуации в онова време.НО.

 15. БАШИБОЗУКА Карадайъ действа :

  „Това е нашата земя.
  Ние не сме емигранти там (в България – б.а.).
  Турция е нашата родина.
  Останали сме там след Османската империя.
  Борбата ни е да защитим турската си идентичност.
  Да защитаваме езика си, религията и традициите си“.
  Това са думи на Карадайъ по време на срещата му с председателя на турския парламент Мустафа Шентоп.

 16. И така да попитам за КОРУМПИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ, което представлява огромна маса от закони, членове и алинеи, взаимно изключващи се и взаимно противоречащи се, които обслужват само и единствено „джобовете” на съдии, адвокати и прокурори. Така 5% богаташи и галеници на неолиберализма винаги са защитени от правосъдието. Въпрос: Бихте ли ми отговорили колко и какви присъди са издадени на богаташи (депутати, министри, кметове, олигарси) за техните престъпления, ограбвайки държавата?
  А сега да попитам за ДЕВАЛВИРАЛОТО ОБРАЗОВАНИЕ, което представлява механичен сбор от учебни заведения тотално откъснати от перспективите на държавата, с преподавателски състав със закупени дипломи и научни титли и на брой по-голям от броя на студентите, които като номади обикалят из територията на страната за да си получат хонорара за „избръщолевената” лекция в съответния университет без да оставят и капка знания в главите на обучаемите. Въпрос: Бихте ли ми отговорили защо при фрапиращ спад в броя на населението има рязък скок в броя на висшите учебни заведения и това не е ли сериозна предпоставка за корупция (продажба на дипломи, провеждане на фиктивни (заплатени) изпити и оттук липса на подготвени кадри, включително медицински такива? Защо най-целеустремените деца първо търсят да завършат или продължат образованието си в Западна Европа и САЩ?
  А сега да попитам за КОМЕРСИАЛНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, което би трябвало да бъде на първо място от дейностите в полза на обществото: Бихте ли ми отговорили защо „ВЕЧНО” се налива и „ВЕЧНО” не достига бюджета на здравното министерство? Защо се създадоха толкова много частни болници и клиники? Защо 75% от телевизионните реклами „навират” в очите на бедния българин хапчета, мазила и „лечебни” уреди? Защо едни от най-богатите хора в страната са шефовете и собствениците на болнични заведения? Защо, въпреки тези неща, сме на първо място в ЕС по смъртност и заболеваемост? Защо пациентите се „прехвърлят” от болница към болница и не се ли нарича това „прехвърляне на отговорност”? Защо, защо, защо…?

  Обикновен български гражданин

 17. Борисов се е отчел на Ердоган какво бил направИл, че и му благодарил:
  „Справихме се с миграцията, благодарение на помощта на Турция. И „Балкански поток“ направихме, продължението на „Турски поток“ и магистралите. Благодаря ви!“

  Аферим, Борисов, машаала!
  Ти си истински българин!!!!

 18. От него всичко може да очакваш , дори и възкръсване. В името на Власт всичко му е позволено..познавате неогранечени Възможности….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *