« Върни се назад Публикувано на 30.01.2014 / 9:52

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОАЛИЦИЯ –БОКО, ПЕТНОТО, АГЕНТ ГОЦЕ И СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ

 

Всички мазни скандали през последните седмици със СРС-та, АБВ-та, флашки и петна обслужват само и единствено Борисов и Станишев. Те заедно с клакьорите си като Татяна Дончева и сие подменят дневния ред и спираме да говорим за истинските проблеми на хората. Вместо за икономическо съживяване и работни места спорим дали Борисов се е срещал с Петното в дома си.

Това разбира се отвращава напълно хората от политиката. И накрая ще гласуват само твърдите ядра и ще остане купеният вот основно в полза на олигархичните партии БСП, ГЕРБ и ДПС. Ако искате да смените БСП и ДПС във властта, ще трябва да се задоволите с коалицията на Бойко Петното, агент Гоце и следствения арест. Вместо „Атака“, ще получите „Свобода“.

И все пак има ли кой да отговори на въпросите – след всички тези самопризнания прокуратурата превърна ли свидетеля Бонев в защитен свидетел, разпитани ли са гардовете на НСО, ще бъдат ли разпитани Бисер Петното и Борисов? Откъде накъде един народен представител, който декларира, че има на влог няколко хиляди лева /Бойко Борисов/, предлага да плаща половин милион на ръка, за да се унищожи политическият му противник?…Дали прокуратурата има интерес да научи истината за всичко това?

Николай Бареков

Колаж: Ивайло Ангелов

 

«