« Върни се назад Публикувано на 29.11.2021 / 17:46

ДА ВИЖДАТЕ И УСЕЩАТЕ КАК ЛЪХА НА ПОЧТЕНОСТ В ТЕЗИ ХУБАВЦИ?

След като обществото започна да разбира, че така наречените експерти от „А“ отбора на Кирчо и Асенчо са най-обикновени аматьори и не биха ги приели в зоните на групите, преговорите от публични станаха закрити!

Оказва се, че експертите на Кирчо и Асенчо искали да криминализират плащанията под масата? Алооо, това упражнение го направихме в края на 2014 година и чл. 255 б от Наказателния кодекс е в сила от 1-ви януари 2015 година.

Странно защо обаче така наречените експерти думичка не обелват за приложението към ЗБДОО, с което се определят осигурителните прагове на работниците и служителите? Ама как ще посегнат там, като ще трябва да ударят куриерските слуги и куриерите вместо да бъдат осигурявани върху минималната работна заплата могат да бъдат осигурявани върху 1200 лева.

По същия начин стоят нещата и в печатарския бизнес, ама там пък ще трябва да ударят един печатар на БСП, който е неизменно депутат и фирмите му печелят обществени поръчки за десетки милиони левове!

Камо ли да пипнат транспортните олигарси, които осигуряват близо 100000 тираджии върху минимална работна заплата!

Да сте чули например така наречените експерти да говорят за премахване на стикерите от предните стъкла на автомобилите? Няма и да ги чуете, тъй като отново ще трябва да ударят олигарха печатар от БСП!

Да виждате и усещате как лъха на почтеност?

Мога да продължавам до най-малката подробност, но няма да спра да повтарям за лъжите, които разнасяха двамата хубавци, че са напълнили хазната с пари, напротив изпразниха я и то яко я изпразниха!

Димитър Байрактаров

 

«