Публикувано на 25.05.2022 / 9:54

ДА БЛАГОДАРИМ НА ПУТИН, СОРОСЕ, ЧЕ СПАСЯВА „НАШАТА“ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А НЕ „ТВОЯТА“!

На вечеря на Световния икономически форум в Давос Джордж Сорос:

Да победим Путин, за да спасим нашата цивилизация“.

Соросе, Соресе, „вашата“ циливилизация не е „нашата“. Видяхме докъде докара циливилизацията, точно ти, Соросе, със сатанинските си безумия и малоумия.

Така че, да благодарим на Путин, че спасява „нашата“ цивилизация, а не „твоята“!

Afera.bg

Коментари 59 за
“ДА БЛАГОДАРИМ НА ПУТИН, СОРОСЕ, ЧЕ СПАСЯВА „НАШАТА“ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А НЕ „ТВОЯТА“!”

 1. Кисинджър и тоя все още живи! Да на им присаждат сърца както на Рокфелер, който имал след своето 4 присъдени от незнайни донори.

 2. Искрено се надявам и вярвам, че Путин скоро ще им благодари лично на всичките тия рептили!

 3. Много често много българчета се изказват срещу Русия с „непоклатимата „ логика, че всеки искал да иде да живее в европейските страни, че и в Щатите, пък никой не искал да живее в Русия. На тези супер ограничени български тъпаци да напомня. Най-много искат да идат да живеят в Англия, най-голямата колониална сила през миналия век, колониална и сега. Други искат във Франция, която беше колонизирала цяла Африка, и още смучи от там. Е може да се иде и в Португалия, която държеше цяла Бразилия, това се отнася и за Белгия и за другите. Русия не е имала колонии, Русия пое две огромни нашествия с многомилионни жертви и загуби за милиарди. Е как да искаш да живееш в България, че и в Русия. Родолюбие ли, патриотизъм ли. Днес Петърчо Стоянов, който твърдеше, че кирилицата ни пречела да бъдем европейци призна пред цяла зала дебили, че България вървяла по- успешно от всякога. И този треторазряден адвокат, както и Плевналиев, си получава 8-10 хиляди лева месечно като потомствен аристокарат. Затова сме бедни, и гледаме с лакомно око към запада, където ставаме само за прислуга и сезонни бачкьори. Умни били българите, има умни, но никой не ги оценя, щото простащината е самодостаъчна

  1. «Отворено общество» на Сорос мощно финансира мероприятия в България срещу Русия
   11.05.2022 16:10

  2. Споко… времената се менят, а които не се приспособяват измират.

 4. Този мракобесен, зъл изрод не пукна ли? Такива като тоя дърт гущер са виновни за всичкото Зло на планетата, само и само да имат повече пари и власт. Защо не коментира нарасналата престъпност, високите нива на безработица и бедност в любимите си щати. Докога ще се правят на слепи за американските проблеми и фокусират върху други държави, за да не се забелязва колко са зле. До преди дни пееха, че ролята на Русия в света била нищожна, а сега изведнъж – цивилизацията била заплашена! Ако „тяхната“ цивилизация не оцелее, това е прекрасна новина за „нашата“ цивилизация…

 5. Толкова престъпници, изроди и извратеняци, събрани на едно място, може да се видят само на т.нар. световен икономически форум в Давос. Справедливо би било една бомба, не по-голяма от тези, дето бяха хвърлени от хамериканските престъпници над Хирошима и Нагасаки, да падне върху тях.

 6. Има по-дърт и гаден Сатана от тоя. Името му започва с „Ки“ и завършва на „ър“.
  (Некултурно, брутално и просташко изказване от моя страна, но ми достави удоволствие да го напиша. Факт.)

 7. Най добре на сорос му го набута Орбан.Още го боли отзад дъртия гъз

 8. Някой запита, кога във ФБ ще се появят призиви да се отстреля Сорос.

  Това не бива даже и да си помисляме.

  Христовият изобличава ереста, лъжехристовият съди еретиците.

  Проповедите му, идеите, проектите е добре да бъдат заклеймявани, разяснявани на неподготвените, отричани, изобличавани, па и псувани, ако щете.

  Но него самият не е читаво да съдим, ако не сме съдии по професия.

  Защо?

  Вижте как хубаво е казано от св. отци на Църквата:

  – Бог те знае още преди да си се родил.

  Е, ако Бог, Който много добре те знае, е допуснал раждането ти, тоq кои сме ние, че да отнемаме живота?

  Това е велика Божия премъдрост.

  Както знаем, дори Френк Винсет Запа е забелязал, че информираността НЕ е знание.
  А знанието далеч не означава мъдрост.

  А мъдростта бива светска, на философите, писателите, земните мислители.

  А бива и небесна, като тази на библейските пророци, светите отци на Църквата, апостолите.

  Както казва Иисуса син Сирахов:
  – Началото на премъдростта е страх Господен; и който го има, кой е като него?

  Няма стигане такъв, защото пази закона. А законът повелява, не убивай.

  Нека небето съди Сорос и последователите му.
  Мнозина викат, че няма ненаказано добро.

  Може би е така, знам ли. Но слепи сме, ако не виждаме, че няма и ненаказано зло.
  Просто сме нетърпеливи с нашите представи за време и пространство и искаме меч да разсече отраз проблемите. Но то така не става.
  Неуморният Съдия от небето допуска сакати порядъци, за да ни изпита и закали, канейки ни към размисъл.

  Но наистина, слепи сме, ако не виждаме как се сгромолясват капандурите на магове, чародеи, соросоиди, мъжеложци, вълшебници, омайници, изкусители, лъжци, фашисти и прочие богопротивна паплач.

  Де е азовсатал?

  Де е разисквачът от този век?

  Де ги фашистите?

  Не са ли в миша дупка, чакащи всеизгарящиге пламъци?


  Аз лично чакам Дядо Иван, понеже ни излъгаха мноооого тънко и ни измъкнаха килима под краката неусетно.

  1. Не съм добър човек като Вас, но Ви благодаря за мъдрите думи, написани със сърце и от душа!

   1. Аз пък на вас благодаря за хубавите думи.

    Така де, правим се на над нещата, но истината, че обичаме добрата дума.
    Нали е писано: “Каква полза от скрита мъдрост, каква полза от скрито имане?”

    Не казвам, че съм мъдър, пази Боже. Но опитвам да изписвам вечните слова от Книгата.
    Отказах се да имам свое мнение. Нещата отдавна са ни спуснати, трябва само да ги следваме. Но именно тук е мъчителният недъг на света, че той е прекрасен, но човеците се впуснали в прекалено мъдруване.

    БЛАГОДАРЯ. 🙂

 9. ЕВРЕИНЪТ СОРОС И СВЕТОВНОТО ДЖЕНДЪРСКО ЛОБИ, ПОДВЛАСТНО НА СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ КОМИТЕТ, ОТДАВНА СА РЕШИЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ОТИДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО. ЗА ЦЕЛТА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ ГЕРБ, КОЯТО С ПОДМОЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ ТОВА РЕШЕНИЕ. С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСЛОЙКА Е ТРУДНО ТОЗИ ПРОЦЕС ДА БЪДЕ СПРЯН. И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ. ТУК ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ ИЗРАЕЛ.

  1. Ако продължаваме да ги търпим тези наши предатели, наистина сме обречени! Но всеки народ си заслужава съдбата, ако ще и да е най-древния и най-покорния! От Овчи народ с биволско търпение и чакащ някой друг да го спасява, какво да очакваме…

 10. 1. От САЩ България се възприема като временно държавно формирование и като бъдеща подмандатна територия.
  2. Киро Простото е „назначен” от САЩ и изпратен през Канада за изпълнението на две задачи:
  – ускорено сваляне на ветото срещу Северна Македония;
  – засилване на антируската пропаганда и подготовка на страната за предстоящи военни действия.
  Киро Простото е отговорил: „Слушам!“. И си е прибавил още няколко милиона долара към личната сметка.

 11. Щом соросоидите начело с баш шефа им дъртия рептил Сорос пищят на умряло, значи Путин е на прав път и им бърка яко в здравето, че и на други места. Кеф! Музика за ушите е да слушаш как отчаяно пищят соросоидите, ротшилдите, рокфелеровците и всичката останала световна олигархична сган.
  Так держать, Володя, бей гадов без пощадьi! Za победу!

 12. Некрологът му е отдавна отпечатан, а евреинът се разсейва с прогнози за бъдещето.

 13. На тазгодишното издание на Световния икономически форум в Давос, 51-во поред, когато е трябвало да се гласува декларация, с която да се заклейми Путин и Русия, китайската декларация взела, че си тръгнала и демонстративно напуснала височайшето събитие. Хахахаха. Соросе, Соросе, да ти сера обилно фостата! И на тебе, Ротшилде!

  1. Извинениe – вместо китайската декларация, да се чете китайската делегация.

 14. Вижте тук цивилизацията на Путин , а не на дъртият педерас Сорос . Истинските герои на Мариупол: баба, „Ангел“ и деца… (СНИМКА, ВИДЕО Когато казват, че за осем години Украйна е полудяла напълно и няма кой да спасява там, това, меко казано, не е просто лъжа, а най-чудовищната лъжа.

  Защото зашеметяващата среща, която се състоя в Мариупол, този многострадален град, разтърси из основи всички присъстващи. На 21 май тази година, по време на редовното посещение в Мариупол на съветника на главата на Донецката народна република по правата на детето Елеонора Федоренко, придружена от представители на Всеруската нестопанска организация на ветераните от местните войни и военни конфликти „Бойно братство“ и доброволец Юрий Гагарин, по-известен в ДНР под позивната „Ангел“, се случи наистина невероятна история.

  Дори и светски мъдър, този 52-годишен бизнесмен от Челябинск, който превърна спасяването на децата на Донбас в цел и смисъл на живота си и доведе 367 деца от нашия многострадал регион в Русия (за която беше „Ангелът“). награждава ръководството на републиката с орден за храброст), не може да сдържи чувствата си.

  Когато поредното посещение в разкъсания от войната крайморски град беше към края си, присъстващите внезапно забелязаха стара баба, която се скита с количка с хранителни стоки по една от улиците на квартал Левия бряг на Мариупол.

  На въпрос дали има нужда от помощ, жената отговори, че не е – защото тя самата оказва помощ! Срещнахме я съвсем случайно – тя вървеше с малка количка с продукти, уверено вървейки боса по разбития път след обстрела. Така започна нашето запознанство”, разказват шокирани очевидци.

  На краката на невероятна жена бяха изтъркани почти до земята чехли, а вместо шал, главата й беше вързана със стар избелял шал.

  — И на кого помагаш? — попитаха смаяните зрители.

  „Доставям хранителни стоки в сиропиталище от семеен тип“, просто отговори жената. „Те имат нужда от повече…“

  И този непретенциозен, прост отговор струваше повече от хиляда думи … Зашеметени от чутото, присъстващите започнаха да разпитват удивителната баба коя е тя и къде живее.

  Жената обаче отначало категорично отказа да даде фамилното си име и адрес, като каза само, че се казва Лидия Федоровна и е на 81 години.

  И сиропиталището от семеен тип наистина се оказа наблизо – и семейната двойка, която се оказа, че има 11 приемни деца, потвърди, че Лидия Федоровна наистина им помага, събирайки и доставяйки храна за деца на количката си …

  Помислете само – една напълно стара самотна жена, която има порутена къща с цялото си имущество, опърпани чехли и избелял шал, помага на другите!

  При цялото огромно богатство на великия руски език присъстващите дори не можеха да намерят думи, за да опишат чувствата си.

  Защото по този начин – и само така – може да действа само Руснак с главна буква!

  И дори „Ангелът“ не можа да устои и, чувствайки се емоционален, прегърна старицата, която се оказа истински ангел в плът … Какво друго бихте искали да кажете?

  Изживял всички трудности на войната, Мариупол, най-накрая освободен от украинските военни, ще се възстановява и ще лекува тежки рани още дълго време.

  Но такива хора с истински донбаски характер дават надежда – същата, която дори в тъмнината на дълбока нощ винаги води към светлина – светлината на човешката топлина, взаимопомощ и състрадание.

  И сега не само Русия има свои емблематични символи – същата малка Альошка от Белгородска област, срещаща руски военни и баба с червено знаме от Харковска област.

  Има такива хора с огромно сърце и душа, която е невероятна по своята жизненост, а в Донбас имаме момиче Алиса от ЛНР, която се среща с военните служители на Народната милиция по същия начин, и нейната баба-ангел …

  Источник: https://rusvesna.su/news/1653312655 Е виждате ли драги колеги и съфорумци тук ,ето за такива хора си заслужава човек да се бие и да умира . Това е цивилизацията на великият Владимир Путин .Господ здраве да му дава дълги години ,защото той е спасителят на човечеството от мракобесието на които ние сме свидетели .

  1. Четейки истинските устории за обикновените герои си давам сметка, че за България има надежда.
   Надеждата са хората, които не търсят материалните облаги и си дават сметка, че не всичко може да се купи с пари.
   Смятам, че са много. Важно е да стигнем до тях и да се подкрепяме и победим отчаянието и чувството на безнадежност. Силата е в тях.

 15. Кога във Фейса ще се появи призив за отстрел на Сорос? Питам, щото за Путин има разрешение!?

 16. „Когато върху раменете на човек легне тежкият товар на отговорността за съдбата на другите .Той вече не намира време да помисли за себе си .Съдбата му се прелива със чуждите съдби.Животът на другите става негов собствен живот Ал Чаковски

 17. Дедо Шорош и Кир4у измамника да ми ядат к*ра и да си еВат п*тките майчини.
  Къш, бе, Кир4у!
  Къш, бе, простако!
  На Гуглена на фи4ката зъби да и пораснат!

 18. Русия стои на границата на разрухата, но отново, както и през март преди изборите, съпоставих днешните му думи с думите на Сталин, произнесени през 1931 г.: „на кой етап се намираме, какво ни чака в близкото бъдеще и какво са замислили нашите врагове

 19. ОССЕ е организация създадена от военнопрестъпника Сорос , Световната здравна организация също .Има и други подобни които като пипала на октопод са превзели цялото човечество . А Русия се бори срещу тези питала и срещу мракобесието наречено демокрация ,нацизма и фашизма . .И ние всички честни и достойни хора по света трябва да застанем до великата Русия и да и помагаме да победи това световно зло наречено глобализъм ,демокрация и либерализъм .

 20. ОССЕ участва в конфликта на страната на нацистите, заселили се в Азовстал – При разглеждането на катакомбите на Азовстал в Мариупол, където се укриват украински националисти, те откриват средства за комуникация с маркировка на ОССЕ.

  Това заяви в ефира на Първи канал бившият секретар на Съвета за сигурност на ДНР, основателят на батальон „Восток“ Александър Ходаковски, предаде кореспондентът на Намерихме сателитни телефони с марки на ОССЕ. Както разбирам, дори в процеса на извличане на цивилни, когато имаше контакти между ОССЕ и тези, които бяха в Азовстал от украинска страна, може би поради факта, че вече сме премахнали средствата за комуникация от тях – и тези които Илон Мъск е предоставил – сателитни интернет услуги, може би ОССЕ е прехвърлила комуникационно оборудване“, каза Ходаковски.

  „Същите хора от ОССЕ, които трябваше да наблюдават организацията на хуманитарните коридори и вместо да наблюдават, те предоставиха на нацистите средства за комуникация?“ , – каза телевизионният водещ.

  „Наличието на средства за комуникация, възможността за комуникация, получаване и предаване на информация е изключително важен момент. Следователно участието в осигуряването на комуникации от представители на неутрална структура е нарушение на самите принципи на съществуването на тази организация“, отговори командирът.

  „Тоест, ОССЕ всъщност взе страната на екстремистите и им предостави средства, които не само за преговори, но и помогнаха за провеждането на военни операции. Защото на тези сателитни телефони те получиха информация не само как да се откажат “, отбеляза водещият.

  „Напълно правилно, това е недвусмисленото съучастие на уж неутрална международна структура от страна на една от страните на воюващите“, потвърди Ходаковски.

  Той публикува на страницата си и едно от намерените устройства с маркировка на ОССЕ https://www.politnavigator.net/obse-uchastvovala-v-konflikte-na-storone-zasevshikh-v-azovstali-nacistov-khodakovskijj.html

 21. Ей тоя горе на снимката трябва да бъде съден от военен трибунал ,като военно престъпник .На неговата съвест тежат множество цветни революции ,преврати за сваляне на неудобни правителства по света и над тридесет милиона жертви на жълтите революции . А неговите протежета под формата на НПО-та трябва да бъдат съдени и застреляни като кучета ,във това число и във България .

 22. ТОВА Е,ИЛИ ТЕ,РЕПТИЛИТЕ, ИЛИ НИЕ,ЧОВЕЦИТЕ.СЛАВА НА РУСИЯ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПУТИН

 23. Не ви ли намирисва теория за глобализма на г-н Сорос, на теорията на Лев Троцки /евреин роден под името Лев Бронщайн, в Херсонска губерния на Руската империя/ за перманентната световна революция. Същия този Троцки си е поставил задачата за ликвидиране/разрушаване/ на Руската империя като държава. Нямам нищо против еврейте като етнос, но се питам защо отделни представители от този етнос раждат и се опитват да налагат на човечеството най- мракобесните идей, една от които е ликвидирането на Русия. Президента Путин предупреди САЩ и всички глобалисти с думите „Защо ми е света след като Русия няма да я има“. И какво общо има православна България като дух и българите като етнос с англосаксонците/САЩ и Англия/ и тяхната вековна политика за световно господство.

  1. …“еврейте като етнос“. Тези за които говориш не са евреи като етнос, те са хазари приели юдаизма. По изгодно им е да се представят за евреи. Евреите семити са много близки до арабите. Хазарите са с коренно различни лицеви черти от семитите. Има много информация в нета, естествено наречена „конспирация“! Хазарите са останали без родина, но са решили да завладеят света не с меч и битка, а като паразити, да го изядат отвътре.

   1. Имам страни „предупреждение“, че ако Велко напише подобно нещо ще му затворят фирмата в София и ще му блокират сметката.
    Но, ето един колега написа нещо което е публикувано?
    Мога да добавя, че само един тип „хора“ имат доктрина която за разлика от Исляма (философия, политика, семейно възпитание и военна доктрина в едно цяло), „религията“ на тези хора е чист култ и им внушава, че не част от света е за тях а целият, повтарям, целият Свят е само за тях!
    Другите тогава какви са?
    Чистачи и прислуга с две думи.

    Някой да е виждал чистачи и миячи да имат собствена и автономна държава?

    1. А народа български пърха с влажни мигли и не вярват в „конспирации“, докато рупа „демократични“ ГМО банани.

   2. При едните е Тората, при другите- Талмуда. Полк.Девятов ги обяснява добре нещата, но си позволява своя гледна точка-извън официалната и се опасявам да не му се случи същото като на ген.Петров. Дава се трибуна на удобни. Него няма да го допуснат при вездесъщия Соловьов. (С баща Рудолф и с дядо- Соломон.)

 24. То руснаците верно се опитват да си върнат до някаква степен цивилизацията, бранейки се от срсоидни влияния, но ние по какъв начин биваме спасени от тях?
  Идеята от 33 г. да ни управляват кирчо и други дебилни еничари и слугуващи на сатаната партии, е не ние православните да бъдем спасени, а заличени.

 25. Ако твоята цивилизация г-н Сорос, позволява ежедневните убийства на невинни деца в училищата ви, аз лично плюя на тази цивилизация и демокрация.

 26. Даврос (англ. Davros) — персонаж британского научно-фантастического телесериала «Доктор Кто», один из злейших врагов Доктора и создатель расы далеков. Создан сценаристом Терри Нейшном как гениальный учёный с планеты Скаро, который может похвастаться знаниями в самых различных областях науки, но при этом страдает манией величия (он считает, что знания нужны лишь для достижения власти над всеми существами во Вселенной).
  Даврос (англ. Davros) — персонаж на британския научно-фантастичен телесериал «Доктор Кто», един от злейших врагов Доктора и създател на раси далеч. Създаден на сценариста Тери Нейшном като гениален учен с планетите Скаро, който може да похвали знанията на всички различни науки, но при това е мания величия (счита се, че знанията са необходими само за постигане на властта над всички същества във Вселенната).
  Давос???

 27. Абе, тоя дъртак още ли е жив….Докога, бе Боже!
  Орбан навремето го изрита заедно с непеотата му. Голяма работа е Орбан!

  1. …“само в САЩ 800 000 деца изчезват годишно.“ Къде изчезват тези деца? Или поне по-голямата част. Всички тези „сатанисти“ живеят дълго. Имат изобилие от „резервни части“.

   1. Не е само заради „резервните части“, а и заради извратените наклонности и ритуали на сатанюгите-психопати. Но най-вече заради адренохрома, който може да „се добива“ от невинната жертва само, преди да е съзряла полово. Спирам дотук, подробностите са нечовешки.

 28. Синайският Гущер пак се опитва да хвърли Сянка върху Сибирската Мечка!!! Не напразно последователите му /за пари/ в България са на ниво Слаботоков Завод оф Карлуково!!!

  1. Тия „последователи“ ако ги затворя в Карлуково на затвортен режим… изгърмеват за неколко дена! (Без никой с пръст да ги пипа) Особено в Изолатора… там е тежък хардкор! (има и камери там, ше бъде голем цирк:) )

 29. Цивилизацията/ светът/ на Сорос и глобалистите: Изкуствено създаване на различни кризисни ситуации с цел при възстановяване от хауса в света да се въведе нов вид управление.Да се доведат хората в постоянно състояние на ужас и страх и до такова отчаяние заради болести и глад, че да са готови да приемат всичко, което е угодно на СЗО, например Световно правителство. Просто няма да имат друг изход. Създават проблемите и веднага предлагат решението, което всъщност е предварително намислен капан.

 30. Дьорд Шорош, да победим на майка ти п*тката циг@нска, за да спасим нашата цивилизация!
  Дьорд, духай ми на к*ра!

 31. Весе, знайш чи тъ обичам!
  Ма няма цивилизация, бе човеко!
  Няма еволюция, а ТОТАЛНА деволюция!
  Нали виждаш, че целта е разкъсване на обществената тъкан на колкото се може повече парченца???
  хомо-хетеро, леви-десни, за и против
  Колкото повече разделение по теми, толкова по-добре за тези гниди!
  И ние им се връзваме на кукичката!

 32. Сатанистите са бесни. Озверяха напълно след капитулацията на Азов. Болни мозъци. Дори и украинските войници разбират, че са жертва на психопати и идиоти. Отказват да се бият, свалят оръжие. Много вероятно е и големи подразделения да се насочат към Киев и да потърсят сметка на Кокаинчик.

  1. Зельо зомбата е силен, ама само пред камерите! Като гледам как тревожно чете в аутокюто, докато си заснема ежедневните вопли, май са му е яко пристегната каишката на вратлето…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>