Публикувано на 16.02.2021 / 19:20

ДАРЯВАЙТЕ В СМЕТКАТА НА … КАПОН! ОТ СЛАГАЧИ НА БОКО ДО … „ОТРОВНИ“ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“! ПРИПОМНЕТЕ СИ ЛИЦЕТО, ЧИЯТО СМЕТКА ВИ ПРИЗОВАВАТ ДА ПЪЛНИТЕ!

Така нареченото „отровно трио“, което изобщо вече не е трио, но продължава да се декларира така, публикува това:

С него зоват да пълним сметката на партията на … Мария Капон, менторка, приятелка и биз бизе бизнес партньорка на Арман Бабикян.

Бедни, въх, живи да ги ожалиш.

Никой не обажда обаче колко пари текат вече трети месец към медиите откъм Мая Манолова, тамадата на така наречените „отровни“, а и не само към медиите и откъде са кинтите, като реват, че нямат кинти.

В тази странна „коалиция“ „Изправи се! Мутри вън!“ всите са бивши слагачи на Боко Тиквата, когото сега искат да „свалят“.

Мая Манолова, яйцехвъргачът Светослав Трайков, Меглена Кунева и сие, Арман покрай Мария Капон, самата Мария Капон и така нататък…

От което следва, че няма как да се похвалят с политически нюх, еккпертна оценка или акъл, просто казано, след като са се слагали на Боко Тиквата и Хунтата му, а когато или са изритани, или не им се е получила „контиката“, юруш на маслините – „Мутри вън!“.

И под образ вънкашен на „опозиционери“ предадоха протести, гражданска енергия и хукнаха към Властта, щото тъй щели да свалят Боко и Хунтата.

Преди да им изпратите левчетата си, ако сте балъци, припомнете си лицето в чиято сметка ще отидат. А накрая ще видите и как Николай Хаджигенов лъже:

ВИЖТЕ И КАК ЛЪЖЕ НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ!!! А ако не лъже, значи е напълно безчасов и некомпетентен!

Afera.bg

 

Коментари 13 за
“ДАРЯВАЙТЕ В СМЕТКАТА НА … КАПОН! ОТ СЛАГАЧИ НА БОКО ДО … „ОТРОВНИ“ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“! ПРИПОМНЕТЕ СИ ЛИЦЕТО, ЧИЯТО СМЕТКА ВИ ПРИЗОВАВАТ ДА ПЪЛНИТЕ!”

 1. Важното е да не изтървеш влака,че да го гониш после с дрезината …

 2. Въпрос. Ще бъде ли регистрирана партия Българско лято.
  От филма Кръстника.

 3. Цървулите винаги миишат. А това, че Миглена Кунева е с тях заедно с Капоне, направо осмърдява атмосферата!!!

 4. Хората нямат с какво да си платят тока и лекарствата, та им е само до сметката, т.е. до кривите сметки на Капон! Предлагам да дарим капачки.

 5. Ама, как, та тя е преживяла катарзис, от обикновена и проста селяндурка с корвенска муцунка се е превърнала в чиста Фидосова, свиня – майка, да ме извиняват свините – майки, те са чисти и полезни животни. А Бабикян – Арман, как звучи само по гейски, арменският дегенерат в чист демократ, който се бори за демокрация, да не ме извиняват арменските дегенерати, те бяха на 98% доносници на ДС, щото са чист и верен народ, а в братска СССР ги имаха до един на 100% за активни педерасти – гени, нищо не можеш да направиш, ако си се родил арменски манафин на 100% си такъв, а тези двамата, най-вече скудоумното юристче, дето никой не го знае – думата е от оскъдно-умен и е русизъм, галеба. Та, оскъдноумното юристче е обикновен селски тарикат, иска му се да е фактор всред арменци и бивши комунистически галеници като плешивия монументалист, който има повече акъл и от арменеца и от простака взети заедно и се изнесе от арменската шашма.

 6. Мария Капут освен да яде по 20 кюфтета с гарнитура и да крепи мъдурите в потурите на Змея-Злодея вожда на Хунтата на Мангалите и на простите сиреч Абдалите от партията на Злото сърп и чук ГЕРП-Б в България за нищо друго не я бива А да забравх …И да пие вино и ракия също…

 7. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ,НЕ САМО АЗ КАЗВАМЕ ,,ХОРА ,АКО НЕ ПОМНИТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ КОЙ Е ,ПИТАЙТЕ, ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО.

 8. ЕНП е партията , която с декларация в Брюксел подкрепи Шайката по време на протестите , а българското ЕНП и Димитър Абаджиев са на яслата на Боко от 12 год

 9. Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Отговаря ли на истината твърдението, че царистката МИГЛЕНА КУНЕВА в качеството си на министър е дала съгласие да се закрият блокове от АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“, независимо от това че българският парламент е приел противоположно решение и тя не е се съобразила с него, а освен това и ЕС не изисквал от нея подобно нейно решение. Ако е вярно тя подлежи ли на разследване и съд за предателство на националните интереси, а не да е пак на тлъста заплата? Ако е вярно, то какви поражения са нанесени на българската енергетика и на жизнения статус на българите?

 10. Абе не знам дали знаете, ама на английски името на Марийката Капон се изписва като Maria Cappone. Смех…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *