« Върни се назад Публикувано на 11.09.2014 / 9:23

„ДАНС СЕСТРО”, ОБЩИНАРКЕ, ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ? КИНТИТЕ, КИНТИТЕ, КИНТИТЕ, ДО СТОТИНКА ОТЧЕТИ!

Десислава Георгиева„Това, което се случи в София, беше изключително вълнуващо преживяване, но мога да ви уверя, че фактът, че Пловдив спечели, ни най-малко не е разколебал нашето ааа…, как да кажа, ааа…, нашето присъствие и ааа… в София. Напротив, ний получихме поздравления както от колегите си в София, така и от другите три града, които участвахме в състезанието… Целият процес премина в…. чрез изключително спортсменско поведение и ние си стиснахме ръцете и си обещахме, че ще работим заедно вбъдеще във всички посоки, които ще доведат до ааа… достойно да представим България като град, излъчил ааа…. Европейска столица на културата. Аз най-искрено ви казвам, че нямам никакво обяснение защо Варна не спечели – ние бяхме изключително добре подготвени в рамките на състезанието, в рамките на този проект, с тези процедури, начина, по който се прави в останалите европейски държави“. С тези думи социалната педагожка Десислава Георгиева, шефка на Секретариата, работил за каузата „Варна 2019“, защити „блестящото“ представяне на града пред международното жури, което избра Пловдив за Европейска столица на културата. На отчетната пресконференция на Секретариата Георгиева, която изписва думата „сграда“ с представка „З“, обвини в безхаберие и некомпетентност всички присъстващи журналисти и културни дейци и ги посъветва да прочетат „бигбука“ на варненския екип (копи-пейст презентация за пред международното жури), за който по думите й Община Варна е инвестирала 25 млн. евро, пише http://varna.topnovini.bg
ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=BDxrBRXqwvU
Както информира АФЕРА въпросната Десислава е сестра на ДАНС „агента” Пламен Петров, който има ресор да „бори корупцията” в общинските етажи на Варна. Само че освен сестра му, там работи като началник и съпругата му.
Та, „ДАНС сестро”, а сопри се малко и смири наглото високомерие, и отчети кинтите, кинтите, кинтите – до стотинка – къде ги раздадохте, за какво ги раздадохте и изобщо що за „европейска” „ефективност” демонстрирахте при проекта „Варна европейска столица”?!
Само парите, хвърлени на нахалост към маргинални, близки до управляващите сайтчета и медийки, бяха чисто ЗАХРАНВАНЕ и нямаше нищо общо с каквато и да е „европейска Варна”!
Afera.bg

«