« Върни се назад Публикувано на 19.11.2014 / 16:22

ДАНС атакува Фонд „Земеделие“. Трима са задържани, две „девойки“ и любовник.Шефовете в ДАНС си спасяват задниците.

ДАНСДАНС атакува Фонд „Земеделие“. Трима са задържани, две „девойки“ и любовник
Дансаджиите пак се развихриха във Варна. ДАНС атакува Фонд „Земеделие“ в морската столица. Арестувани са трима души. Две от тях са действащи служителки на Регионалния технически инспекторат. Третият е бивш техен колега, който е заподозрян за „мозъка на схемата“, чуруликат птиченца от ДАНС-София. След арестите на 13 август, когато командировани софийски дансаджии окаушиха кмета на район „Младост“ във Варна, това е втората шумна акция, която уж трябваше да бъде тайна.
Арестувани са две мацки, които в момента бачкат във Фонда. Едната, по-засуканата, била любовница, пеят птичките от ДАНС, на „мозъка на схемата“, който е бивш служител на Регионалния технически инспекторат на Фонд „Земеделие“ във Варна. Другата „девойка“ пък била близка с играч от веригата, който до момента не е задържан. „Чакайте още арести, след като разплетем цялата мрежа.“, заканва се виден дансаджия.

Нашите източници на информация потвърдиха задържането за 24 часа. Дансаджиите са действали по схемата от 13 август – неотложност. Предстои да се разбере дали уличаващите факти, данни и обстоятелства, представени като „доказателства“ ще издържат в съда при гледането на мерките. Да не говорим за осъдителни присъди за „корупция“ – това е далечна работа. Много по-близка е друга цел – шефовете в ДАНС си спасяват задниците.

Бойко Борисов намачка показно в сряда „мишчицата“ Веселин Вучков за „катаджийската цаца“ и Владимир Писанчев бърза да се натегне с „нещо готово за реализация“, за да осигури илюстративен материал за премиера да твърди, че сън не спи, за да бори корупцията. Вервайте.

www.bgsniper.com

 

«