« Върни се назад Публикувано на 21.05.2014 / 7:59

ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ БИЛ МЪЖ? АЙДЕ БЕ! ДНЕС СУТРИНТА СЕ СЪБУДИ ПАК ОТ ГЕРБ!

 

Депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев днес рано заран за пореден път се премести , тоя път в ГЕРБ и обяви, че бил там и журналистите и медиите правели спекулации. Ето как описва трансферите му Агенция БГНЕС:

„Трансфер №1. Синът на кмета на Ботевград трети мандат Георги Георгиев преди два дни поиска да напусне парламентарната група и пусна заявление за това в парламента.

Трансфер №2. Вчера обаче Георгиев свика брифинг и обяви: „Искам и оставам в ГЕРБ.“ Георгиев обясни, че бил депозирал две молби в Народното събрание. Целта на първата била да покаже, че „има субекти, които искат да има такава входирана молба“. Втората отразявала убежденията му и анулира молбата за напускане. Депутатът сам нарече реакцията си „нестандартна“, а целта била да затвърди „доверието в хората около себе си“. Георгиев обясни, че е бил провокиран от „внушенията“, създавани от медиите, че ще напуска ГЕРБ. Те будели „съмнение“ в колегите му. Депутатът обаче благодари на Бареков за милите думи и похвали партията му. Лидерът на ББЦ определи оставането на Георгиев в ГЕРБ като „фарс“. И обяви, че депутатът е бил бит и заплашван, за да не напуска.

Трансфер №3. По-късно от ББЦ съобщиха, че Даниел Георгиев окончателно е напуснал ГЕРБ и е отишъл при Николай Бареков. Пред бургазлии Бареков обяви, че Георгиев е бил принуден с физически и психически натиск от Борисов, Цветанов, Велчев и Цачева да подаде втора молба за връщане в ГЕРБ, след като депозира напускането си.

Трансфер №4. Късно снощи пред „Труд“ Георгиев обяви, че остава в ГЕРБ и не напуска парламентарната група. Отишъл в Бургас и застанал до Бареков, за да го поздрави, защото неговият проект бил десен.”

Afera.bg

«