« Върни се назад Публикувано на 06.10.2021 / 17:15

ДАЛИ ЛИЦЕТО РУМЕН РАДЕВ ПОДГОТВЯ ПРЕДАТЕЛСТВО? КАКВИ ГАРАНЦИИ ОТ ЕС ЗА ПЪТНА КАРТА, ВСЕ ЕДНО НА ЕС И ПУКА ЗА ПРИТЕСНЕНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?!

Дали лицето Румен Радев подготвя предателство в неговата противоположна на българската конституция президентска република?

Каква пътна карта, какво вписване на българите в Конституцията на РСМ, какво преброяване, все едно реално има много българи в тази държава, които така биха се идентифицирали и да няма видим и невидим натиск върху тях!? Какви гаранции от ЕС за пътната карта, все едно на ЕС ѝ пукало за притесненията на България и за историческите фалшификации в Скопие!?

Праизточникът на всички проблеми – тълкуванията на историята, в сексистки стил споменаващия „женски поли“ т. нар. държавен глава Радев ги споменава съвсем на края от изявлението и с половин уста, както прави и за зверствата и репресиите на тоталитарната система (09.09.1944-10.11.1989), винаги с цел релативизации.

Ако имаме предвид, че и другия т.нар. алфа мъжкар и доскорошен министър-председател, вече няколкократно през последните дни се предлага на западните партньори с намеците си, че той върнат на власт, ще пусне нереформираната и антибългарска РСМ да започне предприсъединителни преговори с ЕС, мисля, че е време за демонстрации в София срещу безочието и некомпетентността на наглите български политици, които ни будалкат подготвени да клекнат пред една в немалка степен българофобска държава и международния натиск, който стои зад нея.

Виктор Канзуров

«