« Върни се назад Публикувано на 23.07.2017 / 9:40

ДАЛИ ДА НЕ Я СПРА ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАВИНАГИ…?

НОВА ТВНова пак се проявява, признавам ги – истински садисти са. Започват със смъртта на едно дете, напоително и адски образно разказват разни хора от селото за смъртта му. Журналята са с подходящите траурни физиономии и тъпи въпроси. Например – момчето е починало още първите дни след изчезването, близо до къщата на един човек, а тъпанарът го пита – Вие нещо видяхте ли..? Оставаше оня да каже – да, видях ама си мълчах…

Боже, какви идиоти!

После щели да продължат със смъртта на друго момче, което, предполагат, се е самоубило в щатите, заради някаква игра. После с трагичен глас ще отрази Бенатова десетгодишнината от освобождаването на медицинските сестри. А между тия ми ти работи – Теменужка Петкова, за цвят.

И понеже предавам онлайн, сега почва нещо за Бързата помощ. Журналистът вика, че можем да умрем за 1 минута. И пита – кой използва линейките за таксита. Трагична музика… линейка…доктор Чакърова, както и всички лекари са като мускетари, не лъжа, това каза репортерката – били всички за един и един за всички. Една пък докторка вика, че идвала на работа с усмивка в Бърза помощ, ама не всички пациенти я посрещали със същото. Представям си как близките на човек, получил инсулт, ги посрещат с хааахахаххахххаааа… Ся промива докторката рана на един пиян. Тръгва си.

Сега отиваме на морето, да проверяват цацата /ама не голямата Цаца, ония малките, за ядене/ и кенефите. Щото било много опасно да не се тръшнем от вируси.Там е моята фаворитка за тъпотия – Рада Богданова. Такива безумия говори, че няма да ми стигне мястото в целия ФБ да ги преразкажа… пита едни жени на към 65-70 години в едно капанче, дали са си измили ръцете. После пита един човек що си купува цаца от улицата, че даже дава и на детето .

Дали да не я спра тая телевизия завинаги …?

Много хора тук казват, че вече не гледат телевизия. Така е – имам много приятели, които също не гледат. Добре де, защо тия идиоти ни принуждават да се лишаваме от едно безспорно гениално изобретение на човечеството – телевизията? И на какви реклами ще разчитат след време, като все повече хора се отказват да гледат, заради грандиозната глупост, която се лее от екраните?

Виктория Тинтерова

На снимката: На фона на герданите на водещата и лачените обувки на водещия, „стайлинг“  а ла Лора Крумова, който май показва истинското дередже на „нова“ телевизия…

«