Публикувано на 28.06.2022 / 17:56

ДАЛИ В ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА ПРОГРАМА ЗА УСТОЙЧИВИ ДВОРНИ ДЖУДЖЕТА? И ДА МУ ПЪХНА ЕДНА СОЛАРНА ЛАМПА В ДУПЕТО, ЧЕ ДА МИ СВЕТКА НОЩЕМ. И ДА МИ ПОКАЗВА ПЪТЯ. КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

Тея пичове от “Да, България” откъде ги намират тез джуджета, не знам! Щото и аз искам да си взема едно за двора в Гърция. Ама, ходих в ИКЕА, викам, калимера, калимера, by the way случайно да имате некви българиън джуджета на склад? Охи, охи, нямаме, проверете в ИКЕА-та за малки хора. Намира се точно срещу планината Олимп. Щото джуджета много обичат хралупи с голямо view.

Отидох и до там. Оказа се обаче, че имат само надуваеми кукли. Викам си, и без това го бих тоз шибан път дотук, дай поне да си взема една надуваема кукла с образа на леля Асена… Показвам снимка на финасовата ни министърка и питам, такива сладуранки имате ли? Охи, охи, това не е садо-мазо магазин!

Леко отчаян ми хрумва да се обадя на Нинова. Викам си: и ген. Наско, и това другото военизирано джудже, дето се върна от Украйна, Глиги ли, Гъди ли, забравих му името, как беше, все са джуджета с двойна употреба! Нинова няма как да не знае! Нали именно тя снабдява НАТО с малки и агресивни български джуджета – крачетата им с разминиращи устройства, а в мозъците им касетъчни бомби. Звъня в министерството и питам, хелоу, Корни там ли? Няма я, отговаря ми мъж с хладен глас. – Калояне, ти ли си, бе? – оживявам се аз. – Слушай, бе, пич, спешно ми трябва джудже за двора…

Бум, телефона! Въх! Лоши хора, начи, ядосвам се наум аз. За едно джудже – голем проблем стана!

Дали в Плана за възстановяване няма програма за устойчиви дворни джуджета? Не знам… Дано да има. Че да си взема най-накрая и аз едно. И да му пъхна една соларна лампа в дупето, че да ми светка нощем. И да ми показва пътя. Към декорацията. На демокрацията.

Васил Петев

Коментари 4 за
“ДАЛИ В ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА ПРОГРАМА ЗА УСТОЙЧИВИ ДВОРНИ ДЖУДЖЕТА? И ДА МУ ПЪХНА ЕДНА СОЛАРНА ЛАМПА В ДУПЕТО, ЧЕ ДА МИ СВЕТКА НОЩЕМ. И ДА МИ ПОКАЗВА ПЪТЯ. КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА”

 1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  АФЕРА, Весе, велики сте.Страхотен колаж!

 2. Кто му гледам брадичката и ръста, ясно ми е кави функции изпълнява този „боец“.
  Много е удобен да прави свирка и едновременно с това да предлага брадичката си на обслужвания боец, който е със затворени очи, и я гали, представяйки си венериния хълм на своята любима.
  Браво, Глиги!
  Биткките са си битки, френската любов си е френска любов.
  Слава надр. Макрон и минетчийското му предложение!

 3. Драмата е пълна.
  Обикновено, когато Господ взима нещо, в замяна дава друго. По изключение само взима. Но не мога разбера защо всички изключения стават политици в България. Може би е дал прекалено много на хората, които не са политици и за да не се възгордеят им е дал изключенията да ги управляват.
  Четох в Гласове, че КПетков гони 70 души от руското посолство. Явно много е дал на неполитиците Господ, та е решил и с лайна да замеря българите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *