« Върни се назад Публикувано на 02.02.2021 / 17:12

ДАЛИ ВИЕ ЗНАЕТЕ КОГО ВСЪЩНОСТ ПОДКРЕПЯТЕ И ПО КОГО ВЪЗДИШАТЕ

Преди да се въодушевите от избора на кукловодите на Радев да го кандидатират за втори мандат, първо помислете кого ще обслужи това!

На първо място стои въпроса кое налага обявяването на подобна кандидатура преди започването на парламентарните, а не президентски избори?! За мен е ясно, но се надявам сами да си изясните този въпрос, защото оттук нататък започва нов тип партизанска война и лично аз ще спазвам форма на  „радиомълчание“ до приключването й. Такива са правилата на войната.

Искам да спра вниманието ви, че Радев се заяви сам от трибуната на Президентсвото/изслушайте внимателно думите му/ като противник на газопреносната мрежа „турски поток“, при факта, че сам знае истинското му име, което е „Руски поток“!? Посочи индикатори за престъпност в руско-европейския проект и инициализира себе си като лобист на „американски поток“, който ще идва през Гърция. Помислете спокойно и много добре какво ви казвам и защо.

Лично за мен Радев е пълно копие на младия Тодор Живков, дори визуално, на когото съм изслушал почти всички речи /публични и архивни/. От тях зная много добре как влиза лисица в кокошарник по покана на кокошките и какви са последиците в дългосрочен план. Лукаво животно е лисицата! Днес вдъхновение, утре – страхопочитание. И нов бъдещ и тъмен половин вековен период подарен на днешните и добре познати задкулисни играчи.

Не бързайте с присъдата си, просто помислете добре.

===

Ето ви и доказателство за това, което ви предупредих вчера. Вижте сами заглавие от уважаваната дясна медия „Медиапул“, заради която президента Радев получи поздравления от цялата демократична общност, десни партии и техни лидери.

Внимание!

„Президентът Радев към Борисов:  Закопа 3 милиарда евро в Турски поток, кога ще се изплати!? “

На вас оставям да си отговорите на въпроса дали президента Радев в качеството си на държавен глава не знае, че турският поток /както за ваша заблуда го нарича/ е всъщност руски? И дали този същият Радев не знае, че нанася институционален удар срещу газовия проект „Руски поток 2“, от името на всички български граждани? Доколкото си спомням самият Радев се хвалеше като хлапак, че на курсовете в САЩ е завършил с оценка за „стратег“ и няма как да не знае какво е български стратегически интерес. За разлика от слепите му фенове. Но най-важно от всичко е дали вие знаете кого всъщност подрепяте и по кого въздишате при факта, че за него сте просто средство за освободена от наказателно преследване държавна власт и прокарване на чисто лобистки интереси.

Спирам. Вие мислете.

Николай Марков

«